Menu
Your Cart

Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured

Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
Hot
Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Creatine Monohydrate Flavoured
Видян от: 3145
16.49 лв.
Без данък: 16.49 лв.

Възможни варианти

CreatineCreatine Monohydrate се предлага с разнообразни вкусове на топ цена в Protein.bg Monohydrate е продукт на марката Myprotein, който представлява аминокиселината креатин. Тази органична киселина се среща нормално в организма при хората и играе ролята на вещество, осигуряващо енергия на клетките и мускулите в тялото. Около 95% от общото количество креатин се съхранява в мускулите, тъй като там има най-голяма нужда от него и при необходимост той осигурява енергия за тяхното съкращаване. За синтеза на креатин са необходими аминокиселините глицин и аргинин, което означава, че той не спада към есенциалните (незаменими) аминокиселини. Когато креатина попадне в организма, преди да бъде складиран в клетките като енергиен запас, той се преобразува във фосфокреатин (или креатинфосфат).

Когато се съкращават мускулните влакна, енергията която се изисква се осигурява от аденозин трифосфат (АТФ). Когато се отдели енергията от АТФ се получава АДФ - аденозин дифосфат. Наличното количество АТФ е крайно недостатъчно и е необходимо неговото възстановяване от АДФ. Тук взима участие складирания фосфокреатин, от който специфични ензими възстановяват изразходваните количества АТФ. Това води до увеличаване на мускулната издръжливост и сила и осигурява продължителна работа на мускулите. 

Когато натоварването е по-голямо, като например тренировка във фитнеса или друг спорт, който изисква много енергия, креатинът в организма се изразходва бързо. Скоростта на образуване на креатин е по-бавна от скоростта на неговия синтез, което означава, че при подобни интензивни натоварвания е необходимо да се доставя допълнително количество креатин. Тялото си осигурява по-малко от половината нужно количество, а останалото обикновено се набавя с храната (най-вече месото) или чрез креатинови добавки като Creatine Monohydrate на Myprotein. Освен това, хората избягващи консумацията на месо имат значително по-ниски количества креатин и идеалният начин за набавяне в този случай е именно чрез приема на Creatine Monohydrate.

Creatine Monohydrate съдържа 5 грама креатин монохидрат за доза с разнообразни невероятни вкусове, което освен насладата от страхотния вкус ще ви помогне да повишите силата и издръжливостта на мускулите, с което ще увеличите времето си за тренировка и ще подобрите цялостните си резултати. Освен това, Creatine Monohydrate се предлага и в неовкусен вариант, който е подходящ за разтваряне в любимата напитка.

Защо да изберем Myprotein Creatine Monohydrate?Creatine Monohydrate има и неовкусен вариант с топ цена в Protein.bg

  • 5 грама креатин монохидрат за доза
  • Осигурява енергия за мускулите
  • Подобрява издръжливостта и силата
  • Лесен за разтваряне
  • Бързо се абсорбира в тялото
  • Разнообразни отлични вкусове
  • Неовкусен вариант за всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creatine Monohydrate на Myprotein?

Creatine Monohydrate е продукт, произведен от компанията Myprotein, който ще ви помогне да подобрите цялостното си физическо състояние, тъй като осигурява енергия на клетките и мускулите, повишава издръжливостта и увеличава силата. Всичко това води до постигането на по-добри резултати. Creatine Monohydrate се предлага с 12 различни вкуса, като освен тях има е неовкусен вариант, идеален за разтваряне във всяка течност. Creatine Monohydrate съдържа 5 грама креатин във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Monohydrate - креатин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Creatine Monohydrate (креатин) на Myprotein?

Creatine Monohydrate е идеален за всеки, който спортува активно (бодибилдинг, спринт, вдигане на тежести и т.н.) и желае да подобри енергията, силата, издръжливостта, бързината и да трупа чиста мускулна маса. Креатинът е подходящ за използване при спортове, които изискват доста енергия, а освен това може да се приема и от всеки, който желае да увеличи дневният си прием на креатин.

Употреба и дозировка на Myprotein Creatine Monohydrate:

Добавете една доза (5 грама) Creatine Monohydrate към подходящо за вас количество вода (около 250мл.) или течност по избор (за неовкусения вариант) и разбъркайте или разклатете в шейкър. Използвайте 1-2 пъти дневно преди и след тренировка. Прекъснете приема на Creatine Monohydrate след 8 седмици. След 1 седмица без прием повторете цикъла. 

Състав: Стойност за 1 доза (100 гр):
Креатин Монохидрат  5 гр

*Посоченото количество креатин монохидрат за доза се отнася за неовкусения вариант. При избора на определен вкус, количеството креатин за доза може да варира.

Съдържание на Creatine Monohydrate : Креатин монохидрат (100% за неовкусен вариант), Натурални овкусители.
За горски плодове - лимонена киселина, Оцветител (цвеклово червено, антоцианин), подсладител (сукралоза)
Синя малина - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветител (Е133)
Грозде - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветители (Е129, Е133)
Лимон и Лайм - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветители (Е110, Е133)
Портокал - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветител (Е110)
Малина и лимон - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветители (Е129, Е133)
Тропическа буря - Оцветител (каротен), Подсладител (сукралоза)
Диня - Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветител (Е129)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки