Menu
Your Cart

Myprotein Creapure Creatine Monohydrate

Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Creapure Creatine Monohydrate
Видян от: 3533
24.49 лв.
Без данък: 24.49 лв.

Възможни варианти

CreapureCreapure Creatine Monohydrate спомага за по-дълги тренировки и е с топ цена в Protein.bg Creatine Monohydrate е продукт на компанията Myprotein и представлява всъщност микронизиран креатин монохидрат. Creapure® е формула, произведена от AlzChem и представлява най-чистата и лесноусвоима форма на креатина. Creapure® е 99,99% чист креатин монохидрат при който липсват всякакви странични и ненужни продукти като CRN (креатинин), DCD (дициандиамид) и др.

Креатинът е органична киселина (аминокиселина), която при нормално условия се синтезира постоянно в човешкият организъм и чиято функция е осигуряването на енергия, нужна за обезпечаване на клетъчния метаболизъм и най-вече този на миоцитите (кетките на мускулната тъкан). Точно там в мускулите креатинът се среща в най-голяма концентрация, защото там има най-голяма необходимост от енергия именно за извършване на физически упражнения. Креатинът нормално се произвежда в тялото от две аминокиселини, а това са неесенциалните глицин и аргинин, т.е. той не е есениална (незаменима) аминокиселина. Наличният креатин в организма се преобразува във фосфорилираната форма на креатина, наречена фосфокреатин или креатинфосфат, която се складира в клетките и изпълнява ролята на енергиен запас. 

При повишена мускулна работа, като например при тренировка във фитнеса, наличният креатин се изразходва бързо и не може да се възстанови със същата скорост в организма. Това налага допълниелният прием на креатин (под 50% от необходимите на тялото количества креатин се синтезират в организма) чрез храната (главно месо) или чрез креатинови добавки като Creapure Creatine Monohydrate на Myprotein. В сравнение, хората, които избягват месото от диетата си имат значително по-ниски нива на креатин, но това може да се преодолее чрез прием на добавки с креатин.

Основната молекула - източник на енергия за съкращаването на мускулните влакна е аденозин трифосфатът (АТФ), който след това се преобразува в АДФ (аденозин дифосфат). Неговото количество обаче е крайно недостатъчно и тук идва ролята на креатина. Възстановяването на АТФ се осъществява чрез специфични ензими от складирания фосфокреатин, което осигурява допълнителна енергия за по-продължителна мускулна работа. Обаче интензивните тренировки водят и до изчерпване на запасите от креатин, които могат бързо да се попълнят чрез прием на креатинови добавки.

Creapure Creatine Monohydrate съдържа 5 грама креатин монохидрат с 99,99% чистота, без странични или добавени съставки, който ще ви помогне да увеличите силата и издръжливостта си и ще достави необходимата енергия на мускулните клетки за техните метаболитни нужди. Creapure® технологията гарантира възможно най-висока чистота на продукта, както и лесното му разтваряне и усвояване. Creapure Creatine Monohydrate е с различни невероятни вкусове, както и в неовкусен вариант, подходящ за разтваряне във всяка течност. 

Защо да изберем Myprotein Creapure Creatine Monohydrate?Creapure Creatine Monohydrate е най-чистата форма на креатин с 99,99% чистота

 • Креатин монохидрат с отлично качество
 • Creapure технология гарантираща 99,99% чистота
 • 5 грама креатин за доза
 • Доставя енергия на мускулите
 • Повишава издръжливостта и силата
 • Разнообразие от невероятни вкусове
 • Неовкусен вариант, подходящ за всяка течност
 • Изключително лесен за разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creapure Creatine Monohydrate на Myprotein?

Creapure Creatine Monohydrate е креатин монохидрат, произведен от марката Myprotein, който благодарение на техбологията Creapure® е много лесен за разтваряне и усвояване, като освен това е с чистота 99,99%, без странични и добавени вещества. Creapure Creatine Monohydrate е продукт, който осигурява енергия на клетките като така подобрява силата и издръжливостта и води до по-добри резултати. Креатинът на Myprotein е с 12 отлични вкуса плюс един неовкусен вариант, който е подходящ за разтваряне в любимата ви напитка. Creapure Creatine Monohydrate съдържа 5 грама креатин във всяка доза от 5 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creapure Creatine Monohydrate - креатин на марката Myprotein 

За кого е най-подходящ Creapure Creatine Monohydrate (креатин) на Myprotein?

Creapure Creatine Monohydrate е подходящ за всеки, който извършва интензивни тренировки, изискващи експлозивни движения, като например вдигане на тежести, бодибилдинг спринт и т.н. Освен това, този продукт на Myprotein е подходящ и за всеки, който желае ефективно да увеличи дневният си прием на креатин. Creapure Creatine Monohydrate не съдържа нищо друго освен 100% микронизиран креатин монохидрат с чистота 99,99%.

Употреба и дозировка на Myprotein Creapure Creatine Monohydrate:

Прибавете една лъжичка и половина (5гр.) Creapure Cretine Monohydrate към определено от вас количество вода, разклатете и консумирайте. Може да приемате креатина 1-2 пъти дневно около тренировката (преди и след). След 8 седмици спрете приема за една седмица и повторете същия прием отново.

Състав:Количество за една доза:
Креатин монохидрат  5 гр

*Посоченото количество креатин за една доза се отнася за неовкусения вариянт. Имайте предвид, че при овкусените варианти количеството креатин е редуцирано с 0,75гр. за доза.

Състав на Creapure Creatine Monohydrate : Неовкусен вариант : 100% Creapure® креатин монохидрат; Вкус Горски плодове : Creapure® (креатин монохидрат), Овкусители, Лимонена киселина, Оцветител (цвеклово червено и антоцианин), Подсладител (сукралоза); Вкус Тропик : Creapure® (креатин монохидрат), Овкусители, Лимонена киселина, Оцветител (каротен), Подсладител (сукралоза).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки