Menu
Your Cart

Myprotein BCAA Plus

Myprotein BCAA Plus
Myprotein BCAA Plus
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein BCAA Plus
Видян от: 2241
28.49 лв.
Без данък: 28.49 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините, Myprotein BCAA Plus съдържа витамин В6, който подпомага метаболизмакато съставни части на протеините са един от най-важните компоненти за изграждането на мускулните влакна. Самите аминокиселини представляват органични киселини, съдържащи аминогрупа. Протеините в човешкото тяло се съставят от 20 аминокиселини, от които 9 са незаменими или есенциални. Продуктът BCAA Plus на Myprotein съдържа 3 от тези 9 аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Те са аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) - едни от най-важните аминокиселини от спортна гледна точка, тъй като имат способността да стимулират производството на протеини в организма. BCAA Plus е продукт, произведен под формата на таблетки, които се усвояват бързо и лесно след прием и съдържат 3 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза. 

Аминокиселините с разклонени вериги са един от най-предпочитаните продукти от много спортисти, не само защото стимулират биосинтеза на протеини, но и защото изпълняват и редица други свойства. Специфичното за ВСАА е, че техният метаболизъм се осъществява директно в скелетните мускулите, вместо в черният дроб, както останалите. По-този начин осигуряват по-бърз ефект, спрямо мускулният растеж. Друга особеност на тези аминокиселини е силният им антикатаболитен ефект, който предпазва мускулните влакна от разграждане и съществено намаляват времето за възстановяване на мускулите. Най-голяма концентрация на ВСАА има в скелетните мускули, като те съставят до около 35% от общото количество есенциални аминокиселини. Съотношението на трите ВСАА е 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин), както е и в продукта ВСАА Plus на Myprotein

Сред другите положителни характеристики на ВСАА се включва тяхното участие в клетъчната сигнализация (изпълняват роля на сигнални молекули), като освен това участват и в метаболизма на глюкозата, регулирайки нивата на гликоген. Приемът на ВСАА може да спомогне и за намаляването на излишните телесни мазнини, тъй като окислението на трите аминокиселини може да повиши и окислението на мастните киселини. Аминокиселините с разклонени вериги влияят положително върху мозъчната функция, както и върху имунната система. Там те са нужни за растежа и пролиферацията на цитотоксичните Т лимфоцити, както и за поддържане на тяхната активност. 

В мозъка, ВСАА могат да стимулират синтезирането на протеини, да стимулират биосинтеза на някои невротрансмитери и да се включат в осигуряването на енергия. Също така, аминокиселините с разклонени вериги могат да се свържат специфично с рецепторите за серотонин (5-хидрокситриптамин) и така да повлияят върху умората, осигурявайки по-интензивни тренировки. Тази активност в мозъка се дължи на факта, че ВСАА и ароматните аминокиселини - триптофан, тирозин и фенилаланин използват едни и същи транспортни протеини за да достигат до мозъка. 

В състава на BCAA Plus е включен и пиридоксин - витамин В6. Този витамин участва в различни процеси, свързани с метаболизма, като активната форма на витамина се нарича пиридоксал фосфат (PLP). PLP служи като кофактор за голям брой ензими, като участва и в биосинтеза на невротрансмитерите допамин, епинефрин, норепинефрин и др. Витамин В6 участва и в синтеза на хистамин, както и в производството и работата на хемоглобина. PLP се използва също и за производството на ниацин (витамин В3), както и за регулиране на активността на някои гени.

Всички тези ползи от приема на BCAA Plus ще ви помогнат да постигнете бързо желаните резултати и да поддържате оптималната си форма. Тези плюсове на аминокиселините с разклонени вериги ги правят един от най-използваните и смятани за най-ефективни продукти на пазара. Лесните за прием и дозиране таблетки BCAA Plus ви гарантират бързо усвояване, което да доведе до получаването на бързи резултати

Защо да изберем Myprotein BCAA Plus?BCAA Plus е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с топ качество
 • 3 грама ВСАА за доза
 • Добавен витамин В6
 • Позволява бързо изграждане на мускулна маса
 • Скъсява времето за възстановяване на мускулите
 • Допринася за изгаряне на мазнините
 • Намалява чувството на умора
 • Лесен за дозиране продукт
 • Удобни за прием таблетки
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Plus на Myprotein?

BCAA Plus представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на капсули от американската компания Myprotein. В състава на BCAA Plus, освен трите аминокиселини се съдържа и витамин В6 - пиридоксин, който е важен за метаболизма и биосинтеза на важни невротрансмитери. Аминокиселините с разклонени вериги от своя страна са важни са изграждането на мускулнтие влакна, стимулирайки синтезирането на протеини. Освен това те също участват в редица други процеси като намаляване на умората, премахване на мазнините, синтеза на невротрансмитери и предпазване на мускулите. BCAA Plus съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Plus - аминокиселини с разклонени вериги на марката Myprotein

За кого е най-подходящ BCAA Plus (аминокиселини с разклонени вериги) на Myprotein?

BCAA Plus е продукт, подходящ за всеки, който спортува активно и извършва по-интензивни тренировки. ВСАА Plus ще ви помогне да изградите и оформите желаната фигура, да поддържате топ форма и да си осигурите бързи резултати. В състава на BCAA Plus не се съдържат захари или мазнини, което го прави идеален продукт за прием във всеки случай.

Употреба и дозировка на Myprotein BCAA Plus:

Приемайте по една доза (3 таблетки) BCAA Plus два до четири пъти дневно за постигането на оптимални резултати. Не превишавайте препоръчителният дневен прием.

Съдържание в една доза (3 таблетки)

Състав: Стойност:
Витамин В6 27 mg
L-левцин 1,5 g
L-изолевцин 750 mg
L-валин 750 mg

Състав на Myprotein BCAA Plus : L-левцин, L-Изолевцин, L-валин, Микрокристална целулоза, Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Натриева карбоксиметилцелулоза, Хидроксипропил метилцелулоза, Глицерол, Стеаринова киселина, Поливинил пиролидон, Витамин В6

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки