Menu
Your Cart

Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored

Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored
Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein 4:1:1 BCAA
Видян от: 3086
71.99 лв.
Без данък: 71.99 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

4:1:1Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg BCAA Flavored/Unflavored е продукт, съставен от аминокиселини с разклонени вериги (или ВСАА) от компанията Myprotein4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е с отлично качество и съдържа трите ВСАА - левцин, изолевцин и валин в 4:1:1 количествено съотношение. Продуктът е произведен под формата на прах, лесно разтварящ се във вода, с разнообразие от невероятни вкусове, както и вариант, който е неовкусен. Аминокиселините с разклонени вериги се отличават от останалите аминокиселини по наличието на странична верига с разклонение (от където идва и името им). Трите аминокиселини са от ключово значение за биосинтеза на собствените протеини и представляват 3 от 9-те есенциални аминокиселини (есенциалните аминокиселини не се произвеждат в човешкото тяло). Левцинът - една от трите ВСАА е аминокиселината с най-голяма активност сред трите.

Аминокиселините с разклонени вериги се различават от останалите и по фактът, че те се метаболизират директно в скелетните мускули (не в черния дроб) и с това осигуряват по-бърз ефект в мускулният растеж. Не само това обаче е тяхната роля за организма, което обяснява защо са смятани за едни от най-ефективните спортни добавки на пазара. Аминокиселините с разклонени вериги притежават антикатаболитни свойства, с които предпазват мускулите от разграждане и съкращават времето за тяхното възстановяване. ВСАА се срещат в най-голяма концентрация в скелетните мускули и съставят общо около 1/3 от цялото количество есенциални аминокиселини в тялото. 

Аминокиселинтие с разклонени вериги са включени и в някои други процеси, които са от полза за организма. Освен, че тези три есенциални аминокиселини стимулират биосинтеза на протеини директно в скелетните мускули, те участват и в клетъчната сигнализация (като сигнални молекули), както и в метаболизма на глюкозата (регулират нивата на гликоген). Други от свойствата на ВСАА включват и премахването на излишните телесни мазнини, тъй като окислението на ВСАА може да увеличи окислението и на мастните киселини. Аминокиселините с разклонени вериги играят роля и в имунната система и във функционирането на мозъка. В имунната система тези аминокиселини са необходими за растежа и пролиферацията, както и за активността на Т лимфоцитите. 

Освен това, аминокиселините с разклонени вериги и ароматните аминокиселини използват (или се пренасят) от едни и същи транспортни протеини, които ги транспортират в мозъка, където ВСАА могат да увеличат синтеза на протеини, да подобрят биопроизводството на някои невротрансмитери, както и производството на енергия. Освен това ВСАА могат да взаимодействат с рецепторите за серотонин, като по този начин да намалят чувството за умора и да ви помогнат да извършвате по-интензивни тренировки. 

4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored ще ви помогне да изградите чисто от мазнини тялоКато цяло, приемът на 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored ще ви помогне да поддържате своята оптимална форма и да подобрите изграждането на мускулна маса. Всички плюсове на аминокиселините с разклонени вериги правят 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored продукт от топ качество - първи избор за голям брой спортисти. 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored ви осигурява 4 грама аминокиселини с разклонени вериги за да изградите тяло, чисто от мазнини. Различните вкусове и неовкусеният вариант на 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored правят продукта идеален за предпочитанията на всеки потребител.

Защо да изберем Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored?

 • Гаранция за качесто от производителя
 • 4 грама ВСАА във всяка доза
 • Спомага за бърз синтез на мускулните влакна
 • Съкращава времето за възстановяването
 • Намалява чувството на умора
 • Спомаза за изгаряне на мазнините
 • Отлични вкусове и неовкусен вариант
 • Бързо и лесно разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored на Myprotein?

4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored са аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на прах с бързо разтваряне от американската компания Myprotein, които ви осигуряват бързо изграждане на мускулна маса, чиста от мазнини. Тяхната роля в протеиновия синтез, както и останалите положителни ефекти от техният прием правят аминокиселините с разклонени вериги един от най-ефективните и предпочитани продукти на пазара. 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored има различни вкусове на горски плодове, тропик, малина, лимон с лайм, портокал, ябълка, диня и неовкусен вариант. 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored съдържа 4 грама ВСАА във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored - аминокиселини с разклонени вериги на марката Myprotein

За кого е най-подходящ 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored (аминокиселини с разклонени вериги) на Myprotein?

4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored е подходящ за всеки, който спортува активно и желае бързо да изгради чиста от мазнини мускулна маса, както и за хора, които желаят да поддържат своята оптимална форма. По време на интензивни тренировки е важно да се осигури достатъчно количество аминокиселини в организма, с чиято помощ да се стимулира производството на протеини в мускулите. 

Употреба и дозировка на Myprotein 4:1:1 BCAA:

За постигането на оптимални резултати от приемът на 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored, смесете една доза (5 грама) 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored с желано от вас количество вода (или напитка по избор за неовкусеният вариант) и разбъркайте. Приемайте 2-4 дози дневно за максимален резултат. Да не се превишава препоръчителната дневна доза

Съдържание в една доза (5 грама)

Състав: Стойност:
L-левцин 2,7 g
L-изолевцин 650 mg
L-валин 650 mg

Състав на Myprotein 4:1:1 BCAA Flavored/Unflavored : Овкусен вариант - L-левцин (54%), L-изолевцин (13%) L-валин (13%), Лимонена киселина (горски плод и тропик), Оцветители (цвеклово червено, антоцианин, каротени, брилянтено синьо, *тартазин, *sunset yellow, *allura red), Овкусители, Аромати (натурални и изкуствени), Подсладители (сукралоза, ацесулфам К)

*tartazine, sunset yellow, allura red могат да имат неблагоприятно влияние върху вниманието и дейността при деца.

Неовкусен вариант - L-левцин (66%), L-изолевцин (17%) L-валин (17%)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки