Menu
Your Cart

Musclepharm Amino1 Sport Series

Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
 • Наличност: Да
 • Модел: Musclepharm Amino1 Sport Series
Видян от: 1796
79.00 лв.
Без данък: 79.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Musclepharm Amino1 Sport Series е комплексен спортен суплемент, съдържащ едни от най-важните съставки за оптимална подкрепа при тежки тренировки и нужда от възстановяване. Формулата осигурява електролити, витамини, минерали, аминокиселини и кокосова вода на прах. Пудрата се предлага в чудесни плодови вкусове, които превръщат суплеменцията в удоволствие.

Musclepharm Amino1 Sport Series стимулира мускулния растеж.Добавката съдържа едни от най-важните витамини – аскорбинова киселина и пиридоксин хидрохлорид, т.е. витамин C и B6. Витамин Ц участва във функциите на имунната система, активирайки защитата срещу различни болестотворни микроорганизми – вируси, бактерии, гъбички. Витаминът съкращава времето за боледуване при настъпила инфекция и намалява вероятността от повторно заразяване. Също така, притежава изразени антиоксидантни способности. Неутрализира свободните радикали и предпазва клетките от увреждане. Това е особено важно за хората, които спортуват, тъй като при интензивни тренировки се генерират повече собствени токсини и свободни радикали. Друг плюс от суплеменцията с витамин Ц е стимулът върху колагеновия синтез. Колагенът е протеин с изключително значение за цялостното състояние на организма, здравето на ставите, съединителната тъкан, еластичността на кожата, функциите на червата и още много други. Подобрява мобилността на ставите и намалява опасността от травма. Всяка доза от Amino1 на Musclepharm съдържа 300 мг аскорбинова киселина. 
Витамин B6 участва в генерирането на енергия, поддържа работата на нервната система и насърчава кръвотворенето. Помага за справяне със стреса и облекчава нервното напрежение. Един от най-важните минерали – магнезият, също присъства във формулата на продукта. Магнезият поддържа мускулните функции, защитава сърцето, структурира костите, регулира дейността на нервната система и помага за редуцирането на стреса. Може би най-разпознаваемият симптом за дефицит на магнезий са мускулните крампи. Те са болезнени и неприятни, но недостигът на минерала е сериозен и опасен. Сред най-честите причини за сърдечна аритмия и смущения в дейността са сърдечния мускул е именно магнезиевият недостиг. Минералът има потенциал да понижи артериалното налягане, като най-добре действа в комбинация с калций.

Musclepharm Amino1 Sport Series подобрява хидратацията.Енергийният комплекс на формулата се състои от аминокиселините таурин и аргинин алфа-кетоглутарат. Тауринът е неесенциална аминокиселина, която участва в поддържането на водния баланс, действа като антиоксидант, увеличава издръжливостта на мускулите и защитава сърцето. Аргинин алфа-кетоглутаратът е потентна форма на аминокиселината аргинин. Тя е с изключително висока усвояемост и влияе сериозно върху нивата на азотен оксид. Той пък има способността да подобрява кръвообращението чрез временно разширяване на кръвоносните съдове. По-лесното преминаване на кръвта през съдовете има потенциал да понижи високото артериално налягане и да защити от сърдечно-съдови смущения. Също така, подобрява транспорта на хранителни вещества и кислород до тъканите и мускулите. В областта са спортната суплеменция, ААКГ може да подобри резултатите от тренировките. Редуцира нивата на стреса и намалява умората, позволявайки фокусиране върху спортните цели. AAKG оказва пряко влияние върху производството на растежен хормон. Подобрява съня и спомага за пълноценното възстановяване.
Задължителна част от формулата на всеки продукт за сериозни атлети са верижно-разклонените аминокиселини. Musclepharm Amino1 съдържа 1500 мг левцин, 500 мг изолевцин и 1000 мг валин като съотношението е 3:1:2. BCAA са много популярни сред спортуващите с това, че оказват мощен стимул за изграждане на мускулна маса. Насърчават протеиновия синтез в клетките и помагат за регенерирането на мускулите след тренировка. БЦАА поддържа нивата на азотния оксид, чиито предимства разгледахме по-горе. Аминокиселините предпазват вече изградената мускулна тъкан от катаболни реакции и ги поддържат плътни и силни.
В суплемента е включена и специална възстановяваща матрица, която съдържа аминокиселините глутамин, аланин и глицин. Глутаминът участва в огромен брой реакции и поради тази причина може да бъде недостатъчен за покриване на нуждите на организма. Важно свойство на аминокиселината е да неутрализира амоняка, увеличава издръжливостта при натоварване и стимулира възстановителните процеси. Аланинът поддържа нивата на кръвна захар и участва в производството на енергия, подкрепя имунитета и обезврежда токсините. Глицинът е неесенциална аминокиселина, която може да се произвежда в организма от други две аминокиселини – треонин и серин. Тя изобилства в тялото и е с най-малката структура сред аминокиселините. Глицинът се грижи за менталното здраве. Понижава нивата на кортизол в организма, подобрява съня и спомага за възстановяването след стресови ситуации, притежава детоксикиращи свойства. Глицинът и глутаминът са прекурсори на един от най-мощните органични антиоксиданти – глутатион.
Amino1 от Musclepharm съдържа и специална хидратираща система, която включва кокосова вода на прах и електролити. Поддържането на водния баланс е от ключово значение за доброто здраве и особено за активно спортуващите хора. Оптималната хидратация е важно условие за пълноценен протеинов синтез и клетъчно здраве. Приемането на достатъчно вода е ключов момент за добрите спортни резултати и атлетичната визия.

Защо да изберем Amino1 на Musclepharm?

 • Насърчава мускулния растеж;
 • Съдържа витамини и минерали;Musclepharm Amino1 Sport Series детоксикира организма.
 • Укрепва имунитета;
 • Защитава сърцето и нервната система;
 • Подпомага възстановяването;
 • Съдържа BCAA;
 • Подобрява хидратацията;
 • Увеличава енергията;
 • Намалява нервното напрежение;
 • Подобрява съня;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Musclepharm Amino1 Sport Series?

Musclepharm Амино 1 е комплексен спортен суплемент, който съдържа всичко нужно за един атлет – подкрепа за нервната система, защита за сърцето, антиоксидантна протекция, подобрена имунна система, оптимално възстановяване и стимул за мускулен растеж. Формулата на продукта осигурява всичко това в прахообразна добавка с чудесен плодов вкус. 

За кого е подходящ Amino1 Sport Series?

Amino1 Sport Series от Musclepharm е подходящ избор за спортуващи, без значение от спорта, за начинаещи и напреднали, за мъже и жени. Покрива увеличените нужди на тялото от аминокиселини, витамини, минерали и антиоксиданти. Подобрява комфорта и самочувствието.

Употреба и дозировка на Musclepharm Amino1 Sport Series:

Една доза (1 лъжица) се смесва с 240-300 мл студена вода. Препоръчва се упореба по време или след тренировка.

СъставСтойност за 1 доза   %ПДД 
Натрий30 мг1%*
Калий75 мг2%*
Витамин C300 мг500%*
Витамин B630 мг1500%* 
Фосфор50 мг5%*
Магнезий210 мг53%*
Аргинин алфа-кетоглутарат3000 мг**
Таурин1000 мг**
L-левцин1500 мг**
L-валин1000 мг**
L-изолевцин500 мг**
Глутамин1000 мг**
Аланин1000 мг**
Глицин1000 мг**
Кокосова вода на прах200 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: лимонена киселина, ябълчена киселина, естествени и изкуствени аромати, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, ацесулфам калий, плодов и зеленчуков сок (оцветители).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки