Menu
Your Cart

Musclepharm Amino1 Sport Series

Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
Musclepharm Amino1 Sport Series
text
Musclepharm Amino1 Sport Series
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Musclepharm Amino1 Sport Series
Видян от: 1591
79.00 лв.
Без данък: 79.00 лв.

Възможни варианти

Musclepharm Amino1 Sport Series е комплексен спортен суплемент, съдържащ едни от най-важните съставки за оптимална подкрепа при тежки тренировки и нужда от възстановяване. Формулата осигурява електролити, витамини, минерали, аминокиселини и кокосова вода на прах. Пудрата се предлага в чудесни плодови вкусове, които превръщат суплеменцията в удоволствие.

Musclepharm Amino1 Sport Series стимулира мускулния растеж.Добавката съдържа едни от най-важните витамини – аскорбинова киселина и пиридоксин хидрохлорид, т.е. витамин C и B6. Витамин Ц участва във функциите на имунната система, активирайки защитата срещу различни болестотворни микроорганизми – вируси, бактерии, гъбички. Витаминът съкращава времето за боледуване при настъпила инфекция и намалява вероятността от повторно заразяване. Също така, притежава изразени антиоксидантни способности. Неутрализира свободните радикали и предпазва клетките от увреждане. Това е особено важно за хората, които спортуват, тъй като при интензивни тренировки се генерират повече собствени токсини и свободни радикали. Друг плюс от суплеменцията с витамин Ц е стимулът върху колагеновия синтез. Колагенът е протеин с изключително значение за цялостното състояние на организма, здравето на ставите, съединителната тъкан, еластичността на кожата, функциите на червата и още много други. Подобрява мобилността на ставите и намалява опасността от травма. Всяка доза от Amino1 на Musclepharm съдържа 300 мг аскорбинова киселина. 
Витамин B6 участва в генерирането на енергия, поддържа работата на нервната система и насърчава кръвотворенето. Помага за справяне със стреса и облекчава нервното напрежение. Един от най-важните минерали – магнезият, също присъства във формулата на продукта. Магнезият поддържа мускулните функции, защитава сърцето, структурира костите, регулира дейността на нервната система и помага за редуцирането на стреса. Може би най-разпознаваемият симптом за дефицит на магнезий са мускулните крампи. Те са болезнени и неприятни, но недостигът на минерала е сериозен и опасен. Сред най-честите причини за сърдечна аритмия и смущения в дейността са сърдечния мускул е именно магнезиевият недостиг. Минералът има потенциал да понижи артериалното налягане, като най-добре действа в комбинация с калций.

Musclepharm Amino1 Sport Series подобрява хидратацията.Енергийният комплекс на формулата се състои от аминокиселините таурин и аргинин алфа-кетоглутарат. Тауринът е неесенциална аминокиселина, която участва в поддържането на водния баланс, действа като антиоксидант, увеличава издръжливостта на мускулите и защитава сърцето. Аргинин алфа-кетоглутаратът е потентна форма на аминокиселината аргинин. Тя е с изключително висока усвояемост и влияе сериозно върху нивата на азотен оксид. Той пък има способността да подобрява кръвообращението чрез временно разширяване на кръвоносните съдове. По-лесното преминаване на кръвта през съдовете има потенциал да понижи високото артериално налягане и да защити от сърдечно-съдови смущения. Също така, подобрява транспорта на хранителни вещества и кислород до тъканите и мускулите. В областта са спортната суплеменция, ААКГ може да подобри резултатите от тренировките. Редуцира нивата на стреса и намалява умората, позволявайки фокусиране върху спортните цели. AAKG оказва пряко влияние върху производството на растежен хормон. Подобрява съня и спомага за пълноценното възстановяване.
Задължителна част от формулата на всеки продукт за сериозни атлети са верижно-разклонените аминокиселини. Musclepharm Amino1 съдържа 1500 мг левцин, 500 мг изолевцин и 1000 мг валин като съотношението е 3:1:2. BCAA са много популярни сред спортуващите с това, че оказват мощен стимул за изграждане на мускулна маса. Насърчават протеиновия синтез в клетките и помагат за регенерирането на мускулите след тренировка. БЦАА поддържа нивата на азотния оксид, чиито предимства разгледахме по-горе. Аминокиселините предпазват вече изградената мускулна тъкан от катаболни реакции и ги поддържат плътни и силни.
В суплемента е включена и специална възстановяваща матрица, която съдържа аминокиселините глутамин, аланин и глицин. Глутаминът участва в огромен брой реакции и поради тази причина може да бъде недостатъчен за покриване на нуждите на организма. Важно свойство на аминокиселината е да неутрализира амоняка, увеличава издръжливостта при натоварване и стимулира възстановителните процеси. Аланинът поддържа нивата на кръвна захар и участва в производството на енергия, подкрепя имунитета и обезврежда токсините. Глицинът е неесенциална аминокиселина, която може да се произвежда в организма от други две аминокиселини – треонин и серин. Тя изобилства в тялото и е с най-малката структура сред аминокиселините. Глицинът се грижи за менталното здраве. Понижава нивата на кортизол в организма, подобрява съня и спомага за възстановяването след стресови ситуации, притежава детоксикиращи свойства. Глицинът и глутаминът са прекурсори на един от най-мощните органични антиоксиданти – глутатион.
Amino1 от Musclepharm съдържа и специална хидратираща система, която включва кокосова вода на прах и електролити. Поддържането на водния баланс е от ключово значение за доброто здраве и особено за активно спортуващите хора. Оптималната хидратация е важно условие за пълноценен протеинов синтез и клетъчно здраве. Приемането на достатъчно вода е ключов момент за добрите спортни резултати и атлетичната визия.

Защо да изберем Amino1 на Musclepharm?

 • Насърчава мускулния растеж;
 • Съдържа витамини и минерали;Musclepharm Amino1 Sport Series детоксикира организма.
 • Укрепва имунитета;
 • Защитава сърцето и нервната система;
 • Подпомага възстановяването;
 • Съдържа BCAA;
 • Подобрява хидратацията;
 • Увеличава енергията;
 • Намалява нервното напрежение;
 • Подобрява съня;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Musclepharm Amino1 Sport Series?

Musclepharm Амино 1 е комплексен спортен суплемент, който съдържа всичко нужно за един атлет – подкрепа за нервната система, защита за сърцето, антиоксидантна протекция, подобрена имунна система, оптимално възстановяване и стимул за мускулен растеж. Формулата на продукта осигурява всичко това в прахообразна добавка с чудесен плодов вкус. 

За кого е подходящ Amino1 Sport Series?

Amino1 Sport Series от Musclepharm е подходящ избор за спортуващи, без значение от спорта, за начинаещи и напреднали, за мъже и жени. Покрива увеличените нужди на тялото от аминокиселини, витамини, минерали и антиоксиданти. Подобрява комфорта и самочувствието.

Употреба и дозировка на Musclepharm Amino1 Sport Series:

Една доза (1 лъжица) се смесва с 240-300 мл студена вода. Препоръчва се упореба по време или след тренировка.

СъставСтойност за 1 доза   %ПДД 
Натрий30 мг1%*
Калий75 мг2%*
Витамин C300 мг500%*
Витамин B630 мг1500%* 
Фосфор50 мг5%*
Магнезий210 мг53%*
Аргинин алфа-кетоглутарат3000 мг**
Таурин1000 мг**
L-левцин1500 мг**
L-валин1000 мг**
L-изолевцин500 мг**
Глутамин1000 мг**
Аланин1000 мг**
Глицин1000 мг**
Кокосова вода на прах200 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: лимонена киселина, ябълчена киселина, естествени и изкуствени аромати, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, ацесулфам калий, плодов и зеленчуков сок (оцветители).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.