Menu
Your Cart

Everbuild Leucine 5000

Everbuild Leucine 5000
Everbuild Leucine 5000
Everbuild Leucine 5000
Everbuild Leucine 5000
Everbuild Leucine 5000
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild Leucine 5000
Видян от: 4057
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

LeucineEverbuild Leucine 5000™ е аминокиселина в свободна форма с топ цена в Protein.bg 5000™ e аминокиселина в свободна форма, произведена от марката Everbuild и е съставена изцяло от L-левцин. L-левцинът е алфа-аминокиселина, която влиза в състава на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА). Левцина участва в биосинтеза на протеини и е главен компонент в субединиците на някои ензими. Аминокиселините с разклонени вериги, каквато е и левцина са есенциални аминокиселини. Това означава, че тялото не може да прозивежда тази аминокиселина и тя трябва да се набавя с храната. 

Характерно за ВСАА и в частност L-левцина, е способността директно да стимулира синтеза на протеини в мускулите. Освен това, чрез стимулирането на синтеза на протеини, левцинът забавя разграждането на мускулите и подобрява процесите на възстановяване от тренировките. Това се дължи на силните антикатаболитни свойства на аминокиселината, която е и с най-голяма активност сред останалите протеиногенни аминокиселини. Ефективността на левцина дори се повишава, когато е в свободна форма, тъй като в другите ВСАА продукути със съотношение 2:1:1 в полза н левцина, изолевцина проявява инхибиращо действие върху активността на L-левцина.

Сред другите ефекти, които ВСАА проявяват са участието им в процесите на премахване на излишните мазнини и способността им да намаляват чувството на умора, когато са във висока концентрация, като се свързат със специфични мозъчни рецептори. При продължителна работа на мускулите, повишеното количество свободен триптофан в кръвта достига до мозъка, където се преобразува ензимно в 5-хидрокситриптамин (серотонин) и придава чувство на умора. ВСАА се транспортират в кръвта със същата транспортна система (на триптофана) и когато са в по-голяма концентрация могат конкурентно да го изместят, да се свържат с рецепторите и така да намалят количеството на свързащия се триптофан и следователно - умората. 

Leucine 5000™ е аминокиселина в свободна форма, сочена за най-ефективната сред отстаналите аминокиселини, когато става въпрос за изграждане на мускулна маса и бързо възстановяване. Най-голям ефект оказва левцина когато се приема сутрин след сън или след тренировка, когато катаболитните процеси в организма са най-изявени. Leucine 5000™ е 100% чист продукт без добавяни допълнителни вещества и филъри.

Защо да изберем Everbuild Leucine 5000™?Leucine 5000™ увеличава мускулната маса, намалява умората и е с топ цена в Protein.bg

  • Стимулира производството на протеини в мускулите
  • Подобрява възстановяването след тренировка
  • Увеличава натрупването на мускулна маса
  • Спомага за намаляване на натрупаната умора
  • Участва в премахването на излишните мазнини
  • 100% чист L-левцин, без допълнителни вещества
  • Лесно и бързо абсорбиране в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява левцина Leucine 5000™ на Everbuild?

Leucine 5000™ е 100% чист продукт без добавени вещества, произведен от американската компания Everbuild. L-левцинът е аминокиселина в свободна форма, осигуряваще по-бързото изграждане на чисти мускули, като по този начин ви помага и за по-бързо възстановяване от тренировка. L-левцина е една от трите ВСАА, влизащи в състава на телесните протеини и проявява най-висока активност от тях. Leucine 5000™ участва в премахването на излишните мазнини и редуциране на умората и съдържа 5 грама L-левцин във всяка доза от 5 грама - 100% чист.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Leucine 5000™ - левцин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Leucine 5000™ (левцин) на Everbuild?

Leucine 5000™ ще ви помогне да изградите по-чисти мускули и по-бързо и лесно да постигнете желаните резултати. Това го прави идеален продукт за вас ако желаете да подобрите представянето си и имате за цел изграждането на чиста мускулна маса.

Употреба и дозировка на Everbuild Leucine 5000™:

Можете да приемате Leucine 5000™ от един до три пъти дневно, като е препоръчително една доза да бъде приета преди и една доза след тренировка. За тази цел смесете една доза (5гр) Leucine 5000™ с 200-240мл. вода и разбъркайте/разклатете до пълно разтваряне.

В една опаковка Leucine 5000™ се съдържат 40 дози

Състав на Leucine 5000™ : 100% L-левцин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки