Menu
Your Cart

Everbuild DAA 3000™

Everbuild DAA 3000™
Everbuild DAA 3000™
Everbuild DAA 3000™
Everbuild DAA 3000™
Everbuild DAA 3000™
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

АминокиселинитеDAA 3000™ е продукт на Everbuild с топ цена в Protein.bg  се срещат в две форми - D и L. L-изомера на аспарагиновата киселина участва в изграждането на протеините, докато D-аспарагиновата киселина има по-различни функции, които са специфични за само за нея и не се наблюдават при L-аспартата. DAA или D-аспарагиновата киселина (d-аспартат) е аминокиселина, която действа като регулатор на производството на мъжкия полов хормон - тестостерон. 

За цялостното физическо състояние (представяне и визия), често главна роля играе хормоналният баланс и производството на хормони. В тази връзка, естественото производство на тестостерон, стимулирано от D-аспартат може да допринесе само с ползи за приемащите, особено при тези, които имат ниски нива на хормона. 

DAA 3000™ (и като цяло D-аспарагиновата киселина) се използва от атлетите като тестостеронен бустер, който повишава нивата на хормона и довежда до ефекти като повишаване на сексуалното желание, подобряване на абсорбцията на нутриенти, подобряване на издръжливостта, както и цялостната физика. 

DAA действа върху централната нервна система, в определени региони на мозъка, като невротрансмитер, който причинява освобождаване и на други хормони като лутеинизиращ хормон, фоликуло-стимулиращ хормон и растежният хормон. По-важно обаче е действието на DAA 3000™ върху продукцията на тестостерон, тъй като при натоварващи тренировки се повишава количеството на друг хормон - от надбъбречните жлези се синтезира кортизол, който подтиска тестостерона. Освен това, стриктния хранителен режим, при който често има недостиг на мазнини и въглехидрати, нужни за оптималното производство на тестостерон, довежда до ниски нива на производство на хормона.

Поради тези състояния, ограничаващи производството на тестостерон, е нужно приемането на добавки, които стимулират неговото производство. DAA 3000™ по естествен път стимулира синтеза на тестостерон чрез разнообразни метаболитни пътища за да премахне неговия недостиг. Така DAA 3000™ ще ви помогне да увеличите либидото, издръжливостта, силата и като цяло общото физическо състояние.

Защо да изберем Everbuild DAA 3000™?DAA 3000™ регулира синтеза на тестостерон и оказва благоприятен ефект върхо цялото тяло

  • Осигурява по-добри резултати на тренировки
  • По-добро възстановяване
  • Подсилва либидото 
  • Спомага за натрупване на чиста мускулна маса
  • Стимулира по естествен път синтеза на тестостерон
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява D-aспарагиновата киселина DAA 3000™ на Everbuild?

DAA 3000™ е продукт на американската компания Everbuild, който представлява аминокиселина (D-аспарагинова киселина), която действа като регулатор на производството на мъжкия полов хормон тестостерон. Положителните ефекти от приема на DAA 3000™ са повишаване на либодото и цялостно подобряние на физическото състояние. DAA 3000™ съдържа 100% D-аспарагинова киселина под формата на Натриев D-аспартат, като една доза DAA 3000™ e 3 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за DAA 3000™ - D-аспарагинова киселина на марката Everbuild

За кого е най-подходящ DAA 3000™ (D-аспарагинова киселина) на Everbuild?

DAA 3000™ е подходящ продукт за прием от хората, които тренират активно и спазват стриктен хранителен режим, което е предпоставка за намалени нива на тестостерон. D-аспарагиновата киселина стимулира производството на тестостерон, което води до цялостно подобряване на физиката.

Употреба и дозировка на Everbuild DAA 3000™:

Приемайте DAA 3000™ веднъж дневно, по възможност с храна или 15-30 мин преди закуска. Разтворете една доза (1/2 лъжичка) - 3 грама, в 200-240 мл вода и разбъркате до пълно разтваряне.

Една опаковка от 200 грама съдържа 66 дози D-аспарагинова киселина

Състав на DAA 3000™ : 100% D-аспарагинова киселина под формата на натриев D-аспартат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки