Menu
Your Cart

Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг

Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг
Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг
Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг
Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг
Everbuild Cryo Beef Amino 8000 мг
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Cryo Beef Amino
Видян от: 3689
58.00 лв.
Без данък: 58.00 лв.

Възможни варианти

CryoCryo Beef Amino са аминокиселини под формата на таблетки с топ цена в Protein.bg Beef Amino е уникален и революционен продукт на американската компания Everebuild - първата марка в света, която представя комплексен източник на аминокиселини, получени от телешки еритроцити, пречистени от съдържащото се желязо. Тази уникална формула е с висока биологична стойност, което значи бързо и лесно усвояване и пълен аминокиселинен профил. Cryо Beef Amino са аминокиселини, които се предлагат под формата на капсули, които ще ви помогнат да ускорите натрупването на чиста мускулна маса, поради високото съдържание на L-левцин, както и наличието на останалите аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и другите есенциални (незаменими) аминокиселини. Cryo Beef Amino е продукт с най-високо качество, в който не се съдържат допълнителни вещества и пълнители.

Cryо Beef Amino е чист продукт, съставен от пептидно-свързани аминокиселини, получени чрез последователни процеси на екстракция, хидролиза и двойно изсушаване на стерилни телешки еритроцити. При тази преработка се отстраняват големите количества желязо от еритроцитите, което осигурява тяхната безопасност при употреба. Познати още и като червени кръвни клетки, еритроцитите са богати на хемоглобин - белтък, който отговаря за транспорта на кислород от белите дробове към мускулите и другите телесни тъкани.

Аминокиселинния профил на Cryo Beef Amino надминава водачите в това отношение - суроватката, телешката пържола и пшеничния протеин. Главно това се дължи на високото съдържание на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) и особено на L-левцина, тъй като те са може би най-важните участници в изграждането на мускулната тъкан. Останалите есенциални (ЕАА) аминокиселини също са във високи количества в телешките аминокиселини Cryo Beef Amino. Есенциалните аминокиселини не могат да се произвеждат в човешкия организъм и това налага те да се приемат с храната. Есенциални аминокиселини са левцин, изолевцин, валин, лизин, хистидин, метионин, треонин, триптофан и фенилаланин.

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) имат характерни свойства да стимулират синтеза на протеини, което довежда до по-бързо изграждане на мускулна маса. ВСАА са L-аминокиселините левцин, изолевцин и валин, като най-активен е левцинът. Тъй като стимулират производството на протеини, ВСАА спомагат и за по-бързото възстановяване след тренировка, като също така предпазват мускулите от разграждане. Освен това ВСАА участват в процесите на премахване на излишните мазнини и намаляват чувството на умора.

Всяка доза Cryo Beef Amino съдържа до осем грама оптимално балансирани аминокиселини, които има много бърза абсорбция в организма, дължаща се на тяхната ниска молекулна маса, която е 60 пъти по-ниска от тази на суроватъчните протеини. Ето защо Cryo Beef Amino достига максимално бързо до мускулните клетки след прием. Приемът на капсулите Cryo Beef Amino преди треноровка предпазва мускулите от разграждане, благодарение на антикатаболитните си свойства. Приемът след тренировка засилва процесите на възстановяване и изграждане на чиста мускулна тъкан, което се дължи на високото съдържание на L-левцин. 

Защо да изберем Everebuild Cryo Beef Amino?Cryo Beef Amino ускоряват процесите на възстановяване и имат топ цена в Protein.bg

 • Увеличава синтеза на мускулни протеини
 • Подобрява процесите на възстановяване
 • Увеличава натрупването на чисти мускули
 • Притежата силни антикатаболитни свойства
 • Предпазва мускулите от разграждане
 • Съдържа 8 грама аминокиселини за доза
 • Много висока биологична стойност (97%)
 • Високо съдържание на ВСАА и ЕАА
 • Много лесно и бързо усвояване в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват телешките аминокиселини Cryo Beef Amino на Everbuild?

Cryo Beef Amino представляват телешки аминокиселини под формата на капсули, получени чрез високакчествена преработка на телешки еритроцити, които съдържат високо количество L-левцин, както и останалите есенциални аминокиселини. Cryo Beef Amino е с висока биологична стойност, която гарантира изключително бързо усвояване в организма и богат аминокиселинен профил. Съдържанието на аминокиселини е 8 грама за всяка доза от 4 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Cryo Beef Amino - телешки аминокиселини на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Cryo Beef Amino (телешки аминокиселини) на Everbuild?

Cryo Beef Amino е подходящ за всеки, който тренира активно и желае да постигне по-добри резултати, като например по-бързо натрупване на чиста мускулна маса и предпазване на мускулите от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Освен това бързото усвояване и богатият аминокиселинен профил правят Cryo Beef Amino подходящ и за най-взискателните потребители.

Употреба и дозировка на Everbuild Cryo Beef Amino:

Приемайте по една доза (4 таблетки) Cryo Beef Amino преди и една доза след тренировка. Като допълнение, може да приемате и по една доза от телешките аминокиселини преди лягане, а в дните, в които не тренирате, приемайте по една доза сутрин и една доза преди сън.

Всяка опаковка Cryo Beef Amino съдържа 75 дози.

Количество за всяка доза (4 таблетки)
Калории28
Протеини8 g
Желязо13 mg

Аминокиселинен профил за 100гр 

Аланин8 050 mgЛизин9 690 mg
Аргинин2 850 mgМетионин3 660 mg
Аспартат8 400 mgФенилаланин6 560 mg
Цистеин3 400 mgПролин3 460 mg
Глутамин7 640 mgСерин4 150 mg
Глицин4 590 mgТреонин3 920 mg
Хистидин8 150 mgТриптофан1 040 mg
Изолевцин2 500 mgТирозин0 760 mg
Левцин12 890mgВалин8 290 mg

Състав на Cryo Beef Amino : Модифицирани телешки полипептидни фракции, Целулоза, Микрокристална целулоза, Магнезиев стеарат, Магнезиев силикат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки