Menu
Your Cart

Dymatize GABA

Dymatize GABA
Dymatize GABA
Dymatize GABA
Dymatize GABA
Dymatize GABA
44.00 лв.
Без данък: 44.00 лв.

Възможни варианти

GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система.

Dymatize GABA стимулира предаването на нервни сигнали в цялото тялоПо химичен състав това вещество се отнася към класа на аминокиселините, но не влиза в състава на белтъците.

Това е невромедиатор, който играе важна роля в регулацията на мускулния тонус. Както се подразбира от названието, това технически е аминокиселина. Но уникалното е, че повечето хора знаят, че това не е аминокиселина, тъй като аминокиселините, както знаем всички ние, имат алфа-конфигурации, а GABA е с гама-конфигурация. Следователно – не влиза в белтъчния състав.

В човешкия организъм ГАМК обикновено изпълнява функцията на стопиращ нервомедиатор. Това вещество е много активно и участва в множество процеси, които забавят централната нервна система. Затова без него не е възможен пълноценният отдих и релаксация.

Още една функция на киселината е да стимулира изработването на растежния хормон. Тази функция на ГАМК все още не е достатъчно изучена и доказана, но е установен фактът че има връзка между повишаването на концентрацията на GABA и усилването на секрецията на хормона на растежа.

Защо да изберем Dymatize GABA?

  • Усилва мозъчната енергия
  • Увеличава активността на тъканното дишане
  • Подобрява усвояването от тъканите на мозъка на глюкоза
  • Активизира кръвоснабдяването
  • Оказва меко успокояващо действие
  • Стимулира синтеза на растежния хормон
  • 1 доза от 2 гр дневно
  • Тонизира мускулатурата
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява GABA от Dymatize на прах?

GABA на страхотна цена стимулира изработването на растежен хормон и увеличава мускулитеGABA е хранителна добавка от марката Dymatize, която Ви предоставя дневна доза от 2 грама от веществото. Това не е нищо друго освен 100% чиста гама-аминомаслена киселина – аминокиселина, която ефективно помага за активизацията на изработването на човешкия хормон на растежа (ХР), трябва да се отбележи, че усилването на неговото продуциране се случва по естествен начин и не е съпроводено с негативни последици за спорния организъм.

GABA е причислена към разреда на невромедиаторите, тъй като тя подобрява протичането на метаболитните процеси в главния мозък и помага за по-пълноценната предавка на нервните импулси. Имайки предвид тази особеност на хранителната добавка, тя оказва само положително влияние върху нервната система на човека като цяло.

Мускулен растеж и горене на мазнини в една хранителна добавка

Една от положителните страни на Dymatize GABA е способността на този продукт ефективно да намалява нивата на мастните отлагания в тялото, при това абсолютно без излишни усилия от страна на трениращия спортист. А именно, приемайки този продукт, Вашият организъм активно ще изработва ХР, което ще повишава нивото на анаболизма и Вие успешно ще трупате мощна мускулатура. В същото време, организмът Ви ще превръща мазнините Ви в енергия, за да изпълнявате физическите си упражнения и да подпомагате възстановяването на организма си. Ще се сдобиете с качествени мускули и ще изгубите запасите си от мазнини! Не мечтае ли всеки бодибилдър за такова нещо?

Почивката нощем – залог за пълноценно възстановяване

GABA от Dymatize помага за намаляването на мазнините, качествения сън нощем и хубавото, изваяно тялоБлагодарение на способността на ГАМК от Dymatize като невромедиатор, тази добавка ще Ви помогне да нормализирате нощния си сън – да бъде по-пълноценен и дълбок той. Това качество е просто незаменимо в силовите видове спорт, тъй като именно по време на нощния сън протича следтренировъчното възстановяване, мускулите растат, а организмът си почива и набира сили за следващия ден.

Приемът на този иновационен продукт от Dymatize Ви осигурява мощен растеж на качествена мускулатура, намаляване на мастните натрупвания и много качествено възстановяване по време на пълноценната Ви нощна почивка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за GABA гама-аминомаслена киселина на марката Dymatize.

За кого е най-подходящ GABA (гама-аминомаслена киселина) от Dymatize?

GABA е подходяща  за всеки, който желае да подпомогне трупането на мускулатура и намаляване на мазнините в организма си. Подходящ за силови спортисти, които имат нужда от качествено и бързо възстановяване и добър нощен отдих.

Употреба и дозировка на Dymatize GABA:

Смесете 2 грама от продукта с малко вода и приемайте директно.

Състав в 1 доза (2 гр)Стойност%ПДД
ГАМК2 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: гама аминобутирова киселина.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки