Menu
Your Cart

Doctor`s Best Instantized BCAA Powder

Doctor`s Best Instantized BCAA Powder
Doctor`s Best Instantized BCAA Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor`s Best Instantized BCAA Powder
 • КОД: DRB-00380
Видян от: 2783
62.89 лв.
Без данък: 62.89 лв.

Възможни варианти

КатоInstantized BCAA Powder ви помага да изпълните целите си основна единица, съставяща протеините, аминокиселините са от решаващо значение за изграждането на мускули, и подобряване на тяхната ефективност. Аминокиселините (органични киселини с аминогрупа) се срещат в изключително голямо разнообразие в природата, но в човешкото тяло, за производството на протеини (в т.ч. и мускули) се използват само 20. От този относително малък брой аминокиселини, около половината (9) не се произвеждат в организма (незаменими или есенциални аминокиселини) и следва те да се приемат чрез храната. Три от незаменимите аминокиселини имат по-специално значение за изграждането на натрупването на мускулна маса - това са аминокисселините с разклонени вериги (ВСАА), които се съдържат в продукта на Doctor's Best - Instantized BCAA Powder.

Instantized BCAA Powder съдържа аминокиселини на прах, които са обработени за още по-лесно разтваряне във вода и ви осигуряват максимална абсорбция след прием. Не случайно аминокиселините с разклонени вериги са се превърнали в един от топ продуктите на пазара за спортни добавки. Освен, че служат като съставни единици за протеините, те изпълняват и други, важни за организма функции. ВСАА предотвратяват разграждането на мускулите (следствие от интензивни тренировки), намаляват умората и спомагат за изгарянето на излишните мазнини. Отличително за ВСАА е, че те се усвояват директно в мускулите (вместо в черния дроб), което води до по-бърз ефект върху изграждането на мускулите. 

Аминокиселините с разклонени вериги стимулират растежа на мускулите, действайки като сигнални молекули, които активират каскада от реакции (mTOR сигнален път), водещи до биосинтез на мускулни протеини. ВСАА съкращават времето за възстановяване на мускулите и чрез совят антикатаболитен ефект предпазват мускулните влакна от разпад. Левцинът е аминокиселината с най-висока активност сред трите ВСАА (левцин, изолевцин и валин), а също така се среща и в най-голямо количество (2:1:1). В Instantized BCAA Powder това същотношение 2:1:1 е запазено.

ВСАА имат и някои други предимства пред останалите аминокиселини. Те участват в метаболизма на глюкозата, както и в поддържането на гликогеновите нива. Освен това, при разграждането си, аминокиселините с разклонени вериги могат да повлияят и върху изгарянето на мазнини, тъй като окислението им води до повишено окисление на някои мастни киселини. В имунната система, ВСАА са необходими за развитието и пролиферацията, както и за поддържане на активността на лимфоцитите и по-специално на цитотоксичните Т лимфоцити.

ВСАА действат благоприятно и на мозъка, като достигайки до него, стимулират производството на протеини, получаването на енергия, както и синтеза на някои невротрансмитери. Освен това, тяхното действие води и до намаляване на умората, тъй като се конкурират с рецепторите за серотонин и пречат на неговото действие. Този ефект може да подобри тренировките, като ви помогне да увеличите издръжливостта си. 

С всички тези предимства, аминокиселините с разклонени вериги, заслужено се нареждат сред най-предпочитаните продукти за увеличаване на мускулната маса. Те ще ви помогнат да постигнете по-бърз ефект и по-лесно да изградите желаните мускули, както и да поддържате оптимална форма. Instantized BCAA Powder се разтваря лесно във вода или друга любима напитка, тъй като в продукта не са добавяни вкусове, аромати или дргуи допълнителни вещества.

Защо да изберем Doctor's Best Instantized BCAA Powder?Doctor's Best Instantized BCAA Powder е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

 • Гарантирано високо качество на продукта
 • 5 грама ВСАА във всяка доза
 • Осигурява бърз мускулен растеж
 • Намалява умората
 • Ускорява възстановяването
 • Спомага за изгаряне на излишните мазнини
 • Не съдържа допълнителни вещества
 • Подобрено разтваряне
 • Бърза абсорбция в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги Instantized BCAA Powder на Doctor's Best?

Instantized BCAA Powder представлява продукт, произведен под формата на прах от компанията Doctor's Best, който се разтваря бързо и лесно и ви осигурява оптимална доза. Аминокиселините с разклонени вериги са важни за мускулният синтез, като стимулират производството на протеини. Освен това изпълняват и други функции като намаляване на умората, производство на невротрансмитери, участват в клетъчната сигнализация, спомагат за премахване на мазнините и предпазват мускулите от разграждане. Instantized BCAA Powder съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Instantized BCAA Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Instantized BCAA Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на Doctor's Best?

Instantized BCAA Powder е отличен избор за тези, които тренират активно и желаят да увеличат мускулната си маса, както и да поддържат своята оптимална форма. Instantized BCAA Powder е подходящ за изграждането на желаното тяло, като ефективно спомага за постигането на желаните резултати. В Instantized BCAA Powder не се съдържат добавени захари или други овкусители и оцветители, което е гаранция за високото качество на продукта.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Instantized BCAA Powder:

Смесете една доза Instantized BCAA Powder с желано от вас количество вода или сок (около 1 чаша) и разбъркайте добре. Консумирайте преди тренировка. За постигането на максимален ефект приемете и след тренировка или преди лягане.

Съдържание в една доза (5 гр.)

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин2.5 g
L-изолевцин1.25 g
L-валин1.25 g

Други съставки в Doctor's Best Instantized BCAA Powder : Соев лецитин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки