Menu
Your Cart

BSN Nitrix 2.0

BSN Nitrix 2.0
BSN Nitrix 2.0
BSN Nitrix 2.0
BSN Nitrix 2.0
BSN Nitrix 2.0
 • Наличност: Да
 • Модел: BSN Nitrix 2.0
Видян от: 3033
142.00 лв.
Без данък: 142.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

BSN Nitrix 2.0 е уникален комплекс от последно поколение, който е с най-новата формула стимулираща азотния оксид - Nitrix® 2.0 на топ цена. Увеличава издръжливостта, ръзширява съдовете и извежда производителността на тренировката на следващо ниво! Когато го приемате през деня, той разширява стените на кръвоносните съдове, като по този начин транспортираната кръв към мускулите става повече, снабдявайки ги с кислород и полезни вещества. В резултат на по-ефективното снабдяване, те по-добре се справят с натоварването при трениране, по-бързо се възстановяват и по-малко се уморяват. Nitrix 2.0 поддържа ключови елементи от тренировъчния процес, благодарение на което създава важна основа както за останалите компоненти на вашето хранене, така и за усилията, положени по време на спортуването. За разлика от другите предтренировъчни комплекси BSN Nitrix 2.0 се приема през целия ден. Това дава възможност мускулите да получават повече хранителни елементи не само когато спортувате, но и в моментите когато те почиват и се възстановяват.

 Защо да изберем Nitrix 2.0 180 таблетки от BSN?

 • BSN Nitrix 2.0 съдържа 180 таблетки в опаковка - доставя ви Л-цитрулин, СЕМ3-креатин етил естер малат и естествени антиоксиданти.Поддържа азотния баланс
 • Придава „напомпен” ефект на мускулите
 • За по-добра вазодилацията и васкуларизацията
 • Предпазва тъканите от разпад
 • За по-голяма издръжливостта
 • За да намали умората
 • Съдържа патентования СЕМ3-креатин етил естер малат от BSN
 • Подобрява функционалното състояние на сърцето и съдовете
 • Nitrix 2.0 от BSN е на отлична цена и с бърза доставка

Какво представлява Nitrix 2.0 от BSN?

Nitrix 2.0 180 таблетки от BSN намаляват умората и ви правят по-издръжливи.BSN Nitrix 2.0 съдържа 180 таблетки в опаковка. Всяка от тях ви доставя 3 грама от прекурсора на азотния оксид – Л-цитрулин, СЕМ3-креатин етил естер малат и естествени антиоксиданти. Nitrix 2.0 от BSN е азотен бустер, който е постоянен мускулен вазодилататор. Поддържа притока на кръв към работещите мускули и подобрява вашите показатели, независимо от това с какъв вид спорт се занимавате. Улеснява доставката на кислород и увеличава неговата консумация от тъканта на мускулите, той поддържа функцията на сърдечно-съдовата система. Специалните формули на добавката постоянно предизвикват релаксация на гладката мускулатура на съдовата стена, като по този начин в мускулите постъпват значително повече хранителни елементи, те по-лесно проникват в мускулните клетки. Предлагаме ви най-добрият продукт увеличаващ мускулите Nitrix 2.0 от BSN на добра цена, който намалява умората по време на тренировъчните натоварвания и прави възстановяването по-бързо и по-ефективно.

Ключовият компонент на Nitrix е аминокиселината L-цитрулин, на която се дължи успеха на продукта. Цитрулин играе важна роля в метаболитните процеси на тялото. Основно се синтезира от глутамин в червата и е пряко свързан с производството на компонента азотен оксид, необходим в организма. Едно от най-полезните свойства на аминокиселината е способността й да отстранява от тялото урея и млечна киселина. Тези токсини се появяват в организма при голямо физическо натоварване, забавят възстановяването след това, което намалява общата производителност и ефективност на тренировъчните сесии. Цитрулин е предшественик на аргинин, което означава, че е необходим за синтеза му. Аргинин лесно се превръща в азотен оксид, който изпълнява вазодилатираща задача за отпускане на съдовете, подпомага периферното кръвообращение и способства увеличаване транспорта на кръв към мускулните влакна. Това помага да се снабдят мускулите с активни елементи и кислород, което ги прави по-големи, по-силни и издръжливи. L-цитрулин е естествена форма на цитрулин. Тази аминокиселина понижава налягането, отваря артериите, увеличава притока на кръв към органите и системите. Нейният дефицитът се проявява като мускулна умора и слабост. Затова допълнителните дози от това вещество с Nitrix 2.0 осигуряват възможност да се увеличи времето за трениране, без да се намалява интензитета на натоварване.

Поради възможността си да отпуска съдовете Nitrix ще направи по-лесен достъпът на активни вещества и кислород до клетките. Това ще повиши доставката на необходимото им клетъчно гориво, тяхната продуктивност и издръжливостта като цяло на вашето тяло. Благодарение на по-доброто подхранване и възстановяване на мускулните клетки вие ще имате по-бързо нарастване на мускулите. Продуктът ще подсигури азотния баланс в организма ви през цялото денонощие. Вие ще сте по-устойчиви на умората и ще се подобри възстановяването и силата на мускулите ви.

Вторият важен компонент - смес от три различни форми на креатин СЕМ3-креатин етил естер малат. Креатин играе важна роля в процеса на възстановяване на мускулите след физически натоварвания и попълване на енергийните резерви, а също спомага за по-бързия набор на мускулна маса. Благодарение на тази най-нова форма креатин, формулата на продукта е мощна и ефективна. Доставя уникални като качество полезни вещества до всяка клетка в тялото ви. Позволява преминаването на по-голямо количество креатин през клетъчните стени, като по този начин мускулите се снабдяват по-ефективно с него.

Таблетките Nitrix 2.0 на марката BSN на топ цена са подходящи за всеки независимо с какъв спорт се занимава. Останалите компоненти са смес от естествени антиоксиданти (полифеноли, ресвератрол, Pterostilbene и други), подобряващи състоянието на сърцето и кръвоносните съдове, както и екстракти от черен и червен пипер, подобряващи храносмилането и усвояването на вещества необходими за енергийните нужди на тялото и за нови тъкани.

За кого е най-подходящ Nitrix 2.0 180 таблетки от BSN?

Таблетките Nitrix 2.0 са подходящи за всеки независимо с какъв спорт се занимава. Направете ги незаменима част от вашата диета, за да гарантират подобряване на личните ви успехи, когато се стремите да увеличите мускулната маса.

Употреба и дозировка на Nitrix 2.0 180 таблетки от BSN:

Приемайте по 1 доза 3 пъти на ден - първата доза сутрин, втората преди обяд, а третата преди вечеря. Приемайте винаги на празен стомах, около 30 минути преди и около 2 часа след хранене.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД
Niacin12мг60%
Concentrated Nitrix Composite*
L-Citrulline, Hawthorne Extract (Aerial Parts) (1% Flavonoids, 3% Oligomeric Proanthyocyanidins), Pomegranate Fruit (20% Punicaligins), Grape Seed Extract (85% Polyphenols), Pterostilbene (PTeroPure®*), Red Pepper Extract (Fruit) (2% Capsaicinoids) (Capsimax*), Trans-Resveratrol (ResVida®), Black Pepper Extract (Fruit) (95% Piperine) (Bioperine®)
3,6 гр**
Myogenic Matrix*
Creatine Monohydrate, Creatine HCI (Con-Cret®), Creatine Anhydrous
 **

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Aqueous Coating, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, Titanium Dioxide, And FD&C Blue #2.Aqueous Coating, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6, Titanium Dioxide, And FD&C Blue #2.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се употребява преди датата посочена на опаковката.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки