Menu
Your Cart

BSN Glutamine DNA

BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
BSN Glutamine DNA
  • Наличност: Да
  • Модел: BSN Glutamine DNA 60 serv
Видян от: 4745
30.00 лв.
Без данък: 30.00 лв.

Възможни варианти

ГлутаминаBSN Glutamine DNA ви помага да възстановите нивата на глутамин след тренировка е една от 20-те аминокиселини, влизащи в състава на протеините, които изграждат човешкото тяло. Глутамина е неесенциална и условно есенциална (незаменима) аминокиселина. Това означава, че при нормални условия глутамина се синтезира в човешкия организъм в необходимите количества, но при промяна на вътрешнта среда (напр. стрес) нивата на глутамин могат значително да намалеят и в този случай е необходимо приемането му чрез храната.

Глутамина е най-изобилната аминокиселина в кръвта, като концентрацията и достига до около 900mcmol/l. В мускулната тъкан се синтезира най-голямо количество глутамин, което се равнява на около 90% от всичкия синтезиран глутамин в тялото. Функциите, които изпълнява глутамина като аминокиселина включват: синтез на протеини (заедно с останалите аминокиселини), регулация на киселинно-основния баланс в бъбреците чрез образуване на амоняк, снабдяване на клетките с енергия (един от основните източници след глюкозата), снабдяване с азот за много анаболитни процеси, въглероден източник и нетоксичен преносител на амоняк в кръвта.

Glutamine DNA ви предоставя 5 грама 100% микронизиран L-глутамин - най-изобилната аминокиселина, която играе важна роля в процесите на възстановяване и увеличаване на мускулите. Приемането на Glutamine DNA може да възстанови намалените нива на глутамин, които са следствие от интензивните тренировки. Глутаминът на BSN подпомага възстановяването на мускулите след тренировка, а освен това е обезвкусен за да бъде идеален за смесване със всякакви течности.

Защо да изберем BSN Glutamine DNA?Glutamine DNA участва в синтеза на протеини и е на топ цена в Protein.bg

  • 5 грама микронизиран L-глутамин за доза
  • Помага за увеличаване на мускулната маса
  • Подобрява възстановяването на мускулите
  • Регулира киселинно-основния баланс
  • Значим източник на азот, въглерод и енергия
  • Много лесен за разтваряне
  • Обезвкусен, подходящ за всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява глутамина Glutamine DNA на BSN?

Glutamine DNA е микронизиран L-глутамин на марката BSN, обработен за по-лесно и бързо разтваряне. Глутамина има различни функции, сред които е и участието му в синтеза на протеини, действието му като донор на азот, въглерод и енергия в клетките, възстановява намалените нива на глутамин в мускулите и подпомага тяхното възстановяване и увеличаване. Glutamine DNA съдържа 100% микронизиран L-глутамин и една доза (мерителна лъжичка) се равнява на 5 грама глутамин.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Glutamine DNA - глутамин на марката BSN

За кого е най-подходящ Glutamine DNA (глутамин) на BSN?

Glutamine DNA е най-изобилната аминокиселина в кръвта. Най-голямо производство на глутамин се осъществява в мускулната тъкан (90%). Освен това, глутамина подпомага процесите на възстановяване след тренировки и изпълнява редица други функции в организма. Тези факти правят Glutamine DNA подходящ за вас, ако желаете да подобрите резултатите си и да ускорите възстановяването и натрупването на мускули.

Употреба и дозировка на BSN Glutamin DNA:

Тъй като е обезвкусен, можете да добавите една доза (5,15гр) Glutamine DNA към 240мл. от любимата ви напитка и да и се насладите, докато приемате глутамина

Една опаковка от 309 грама Glutamine DNA съдържа 60 дози.

Състав на Glutamine DNA : 100% микронизиран L-глутамин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки