Menu
Your Cart

BSN DNA BCAA

BSN DNA BCAA
BSN DNA BCAA
 • Наличност: Да
 • Модел: BSN BCAA DNA
Видян от: 4401
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

BCAABCAA DNA намаляват чувството на умора и са на топ цена в Protein.bg DNA е един от продуктите от новите DNA серии на компанията BSN, произведени за да ви помогнат да подобрите резултатите от вашите тренировки. Аминокиселините с разклонени вериги (или ВСАА) представляват аминокиселини, които имат странична алифатна верига с разклонение. Тези аминокиселини (ВСАА), които влизат в състава на човешките тъкани са три : L-левцин, L-изолевцин и L-валин и се срещат в живите организми в съотношения съответно 2:1:1. Те са и сред деветте eсeнциални (незаменими) аминокиселини, които не се синтeзират в човешкия организъм и трябва да се набавят с храната. ВСАА съставят около 35% от общия брой eсенциални аминокиселини в мускулите. 

Една от функциите на ВСАА е стимулирането на синтeза на протeини в мускулите. Левцинът, енда от трите ВСАА, играе най-значима роля в този процес на стимулиране на продукцията на прoтеини. Редица проучвания и данни показват влиянието на ВСАА, добавени в хранителния режим, да повишават това производство. По този начин се прекъсва и разграждането на мускулите, което е резултат от тренировките. ВСАА спират катаболизма на мускулните влакна и подпомагат тяхното изграждане и увеличаване. Установено е намаляването на нетните нива на разграждане на протеините по време на тренировъчната програма. Освен това, ВСАА участват в намаляване на изчерпването на гликогена.

Друг важен процес, в който взимат участие и ВСАА е регулирането на чувството на умора. По време на продължителни тренировки се увеличава концентрацията на свободен триптофан в кръвта, който достига до мозъка и усвояването му там се увеличава. Там триптофана чрез две прости стъпки се превръща в 5-хидрокситриптамин, познат като серотонин, който придава чувството на умора. ВСАА се транспортират в кръвта със същата транспортна система, която пренася и триптофана и могат да бъдат уловени от същите мозъчни рецептори. Имайки предвид това, повишената концентрация на ВСАА спрямо тази на триптофана означава, че аминокиселините с разклонени вериги могат конкурентно да изместят триптофановите молекули от свъзването им в мозъка и така да намалят значително чувството на умора.

Приемането на ВСАА може да ви помогне да подобрите и да изпълните изискванията на вашето тяло към дневния прием на аминокиселини. ВСАА DNA ви предоставя 5 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза в съотношения 2:1:1 (L-левцин 2,5гр:L-изолевцин 1,25гр:L-валин 1,25гр), които се разтварят лесно, усвояват се много бързо и са неовкусени, така че можете да ги разтворите в течност по избор

Защо да изберем BSN BCAA DNABCAA DNA подобрява възстановяването на мускулите и е на топ цена в Protein.bg

 • 5 грама ВСАА (лeвцин, изолeвцин, вaлин)
 • Естествено съотношение 2:1:1
 • Стимулира производството на мускулни протеини
 • Забавя разграждането на гликоген
 • Намалява чувството на умора
 • Участва в намаляването на телесните мазнини
 • Осигурява бързо възстановяване на мускулите
 • Неовкусен продукт, подходящ за любимата течност
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA DNA на BSN

BCAA DNA е продукт на компанията BSN, който е съставен от аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 левцин, изолевцин, валин. ВСАА стимулират производството на мускулни протеини, предпазват мускулите от разпад в следствие на интензивни тренировки. Освен това влияят върху гликогеновите запаси като забавят тяхното разграждане и намаляват чувството на умора. В ВСАА DNA аминокиселините с разклонени вериги са 5 грама във всяка доза (5 грама).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA DNA - аминокиселини с разклонени вериги на марката BSN

За кого е най-подходящ BCAA DNA (аминокиселини с разклонени вериги) на BSN

BSN BCAA DNA е подходящ за всеки, който желае да подобри резултатите от тренировките си, като приема източник на протеиногенни аминокиселини, стимулиращи производството на протеини в мускулите. ВСАА са подходящи за увеличаване на мускулната маса и подобряване на възстановяването на мускулите след тренировка.

Употреба и дозировка на BSN BCAA DNA

Тъй като BCAA DNA е неовкусен продукт, можете да разтворите една доза (5гр.) ВСАА DNA в течност по избор. Може да приемате по една доза преди и след тренировка, а в дните, в които не тренирате - веднъж дневно след сън. Продукта се предлага в опаковки от 200 грама.

Състав на BCAA DNA : Аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 L-левцин:L-изолевцин:L-валин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки