Menu
Your Cart

Optimum Nutrition Beta Alanine Powder

Optimum Nutrition Beta Alanine Powder
Optimum Nutrition Beta Alanine Powder
Optimum Nutrition Beta Alanine Powder
Optimum Nutrition Beta Alanine Powder
Optimum Nutrition Beta Alanine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Beta Alanine Powder
Видян от: 3556
69.00 лв.
Без данък: 69.00 лв.

Възможни варианти

Бета аланинът е мощно средство за борба с мускулната умора.Beta Alanine Powder на Optimum Nutrition​ е висококачествена хранителна добавка под формата на прах, съдържаща важни аминокиселини, които подобряват спортните постижения. Формулата противодейства на мускулната треска и предпазва тъканите от катаболните процеси на метаболизма.

Защо да изберем Beta Alanine Powder?

 • Повишава силата и издръжливостта;
 • Възстановява мускулите след тренировка;
 • Отлага настъпването на мускулна умора;
 • Противодейства на млечната киселина;
 • Съдържа L-хистидин;
 • Подпомага производството на карнозин;
 • Възстановява алкално-киселинния баланс;
 • 1.6 г бета-аланин на доза;
 • 550 мг хистидин;
 • 4 минерала;
 • Повишава се аеробната издръжливост на организма;
 • Подпомага прочистването на организма от отпадните вещества и тежки метали;
 • Подобрява работата на централната нервна система.
 • PROTEIN.BG ви предлага най-добра цена и бърза доставка.

Какво представлява Beta Alanine Powder на Optimum Nutrition?

Продуктът на Optimum Nutrition Бета Аланин е отличен избор за подобряване на спортните резултати. Формулата повишава силата на мускулите, намалява мускулната умора, подобрява кондицията.

Във формулата на продукта Beta Alanine Powder са включени бета-аланин, L-хистидин и минералиОсновната съставка в продукта, бета-аланинът, е бета-аминокиселина. Тя не е есенциална и има проста структура. Една от ролите й в спортната суплеменция е да отлага настъпването на мускулната умора и да подпомага възстановяването след тренировка.

Другата съставка е L-хистидин. Това е незаменима аминокиселина, която има роля в регенерирането на тъканите в тялото. От изключителна важност е за производството на червените и белите кръвни телца. Хистидинът подкрепя функциите на нервната система, действа детоксикиращо, с особено ефективен при улавяне на тежки метали.

Интересното е, че двете активни съставки, бета-аланин и хистидин, са нужни за синтеза на карнозин. Въпреки че съществуват и хранителни добавки с карнозин се смята, че е по-ефективно, когато на организма се осигурят нужните суровини, а той сам да го произведе. Причината е, че преминавайки през стомаха „готовият“ карнозин се разрушава и съвсем малко количество от него стига до мускулите.

Формулата на Beta Alanine Powder съдържа необходимите вещества за една пълноценна тренировка и отлично възстановяване.

Бета аланин на ON е висококачествена добавка за повишаване на издръжливостта при тренировка.За кого е най-подходящ Бета Аланинът?

 Beta Alanine Powder е страхотен продукт за всеки, който иска повече сила, повече издръжливост, по-голяма интензивност, бързо регенериране, отлична концентрация, пречистване на тялото от токсини – всичко нужно за изкачване на още едно стъпало в спортните постижения.

Употреба и дозировка на Beta Alanine Powder:

Препоръчително е да приемате Beta Alanine на прах по 2 пъти на ден. Първият път сутрин веднага след събуждане, а вторият – 30 минути преди физическо натоварване. 
В нетренировъчни дни – преди обяд. 
Една доза (1 мерителна лъжица) се смесва със 180-240 мл. студена вода или друга напитка по избор. Консумирайте непосредствено след приготвяне.

Дозировка: 1 лъжичка (2,7 грама)
Дози в опаковка: 75

СъставСтойност за 1 доза:%ПДД
Фосфор (като двумагнезиев фосфат, мононатриев фосфат, дикалиев фосфат)70 мг 7%
Магнезий (като двумагнезиев фосфат)15 мг4%
Натрий (като мононатриев фосфат)20 мг1%
Калий (като дикалиев фосфат) 55 мг2%
Бета-аланин (като CarnoSyn®) 1,6 гр*
L-хистидин550 мг*
   

* %ПДД не е установено.
Други съставки: Силициев диоксид

Предупреждения
Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате този продукт, ако приемате някакви лекарства или сте под грижите на лекар за някакво медицинско състояние. Да не се използва от тези под 18-годишна възраст или жени, които са бременни, или ако планирате да забременеете, ако кърмите. Също така не използвайте ако сте чувствителни към бета-аланин. Бета-аланин може да доведе до безвредно, временно изтръпване или зачервяване.

Странични ефекти от употребата на Beta Alanine Powder:

В някои случаи е възможно получаване на парестезия (боцкане, мравучкане, „иглички“ по кожата), което е нормално явление и отминава след 1-2 седмици употреба. Това състояние е често срещано при употребата на бета-аланин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки