Menu
Your Cart

Battery BCAA

Battery BCAA
Battery BCAA
Battery BCAA
Battery BCAA
Battery BCAA
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery BCAA
Видян от: 5457
67.99 лв.
Без данък: 67.99 лв.

Възможни варианти

BCAABCAA стимулират синтеза на протеини и са с топ цена в Protein.bg са аминокиселини с разклонени вериги нa марката Battery, които осигуряват повече енергия и издръжливост, както и бързо изграждане на мускулите и тяхното оптимално възстановяване. ВСАА на Battery ви снабдява с тези есенциални аминокиселини в чиста форма и висока концентрация така, че вашите мускули да се развиват с оптимална скорост.

Аминокиселините с разклонени вериги са идеални за предотвратяване на катаболитните реакции, които се засилват в следствие на интензивни тренировки. Освен това техният анаболитен ефект значително подобрява възстановяването и изграждането на чиста мускулна маса. ВСАА съдържа левцин, изолевцин и валин, като съотношението им е 2:1:1 (естествено съотношение), които са микронизирани, което значи, че се разтварят изключително лесно и се абсорбират бързо от организма.

Човешкият организъм е неспособен да синтезира ВСАА (есенциални аминокиселини) и поради тази причина те трябва да се набавят от приетата храна. Те изпълняват различни функции в организма като основната такава е участието им в изграждането на протеините, е тяхната способност да повишават производството на протеини в мускулите. Най голяма активност проявява левцинът, който е и в най-голямо количество спрямо останалите две аминокиселини. Аминокиселините с разклонени вериги съставят около 35% от тоталното количество есенциални аминокиселини в организма. 

Чрез добре изразените си анаболитни и антикатаболитни способности, ВСАА предпазват мускулите от разпад, който се дължи на интензивните тренировки.Освен това, благодарение на тези техни свойства се оптимизира възстановяването на мускулните влакна. Аминокиселините с разклонени вериги участват и в поддържането на гликогеновите нива и предотвратяват неговото изчерпване, а също така активно спомагат за разграждането на излишните телесни мазнини.

ВСАА влияят и върху общата умора. Според някои проведени изследвания, аминокиселините с разклонени вериги ефективно намаляват чувството на умора, тъй като се свързват със специфични рецептори в мозъка, които взаимодействат със серотонина - придаващ чувство за умора. Това става, когато по време на усилени тренировки нивата на свободен триптофан в кръвта се повишат. По този начин, триптофана достига до мозъка, преминавайки през кръвно-мозъчната бариера и там се преобразува с помощта на ензими до 5-хидрокситриптамин или серотонин. Аминокиселините с разклонени вериги използват същата система за транспорт като тази на триптофана и когато са в голяма концентрация, те също достигат до мозъка. Там се конкурират с триптофана и се свързват към същите рецептори, но не проявяват ефекта на серотонина.

Приемът на ВСАА ще ви помогне да подобрите резултатите си и да постигнете поставените цели. Аминокиселините с разклонени вериги осигуряват по-бързо изграждане на чисти мускули и предпазват последните от катаболитните процеси в организма. ВСАА съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза, като можете да изберете сред разнообразни много добри вкусове, както и неовкусен вариант, подходящ за разтваряне във всяка течност.

Защо да изберем Battery BCAA?BCAA спомагат за изгаряне на излишните телесни мазнини

 • Висококачествен аминокиселинен източник
 • 5 грама ВСАА за доза
 • Съотношение 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин)
 • Стимулират синтеза на протеини в мускулите
 • Предпазват мускулите от разпад
 • Оптимизират възстановяването на мускулите
 • Поддържат гликогеновите запаси
 • Намаляват умората
 • Участват в отстраняване на излишните мазнини
 • Разнообразни невероятни вкусове
 • Неовкусен вариант, идеален за всяка течност
 • Много бързо разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги ВСАА на Battery?

BCAA е продукт на марката Battеry, съставен от аминокиселини с разклонени вериги в естествено съотношение 2:1:1 в полза на левцина. ВСАА стимулира протеиновия синтез, намалява умората, предпазва мускулите от разграждане и води до цялостно физическо подобряване. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги забавят разграждането на гликогена и спомагат за намаляване на излишните мазнини. ВСАА са микронизирани, поради което се разтварят изключително лесно, предлагат се в разнообразни варианти, като съдържат по 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5/6,5 грама (в зависимост неовкусен/овкусен вариант).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA - аминокиселини с разклонени вериги на марката Battery

За кого е най-подходящ BCAA (аминокиселини с разклонени вериги) на Battery?

BCAA е подходящ продукт за вас ако желаете да подобрите цялостното си представяне и да изградите чиста мускулна маса. ВСАА са подходящи и за всеки, който желае да увеличи дневният си прием на аминокиселини и да поддържа вече изградената чиста мускулна маса. 

Употреба и дозировка на Battery BCAA:

Смесете една доза (5/6,5гр) ВСАА с 300-500мл. вода или течност по избор (за неовкусен вариант) и приемайте по време на упражнение. 

Battery BCAA се предлага с вкусове Кола, Портокал, Зелена ябълка, Круша и Неовкусен вариант

Всяка опаковка Battery BCAA с вкус по избор е 500 грама и съдържа 77 дози по 6,5 грама
Всяка опаковка Battery BCAA неовкусен вариант е 500 грама и съдържа 100 дози по 5 грама

Количество за една доза 

Състав:Стойност:
L-левцин2500 mg
L-изолевцин1250 mg
L-валин1250 mg

Състав на Battery BCAA: L-левцин, L-изолевцин, L-валин, Овкусители (кола, ябълка, портокалов сок, круша), Регулатор на киселинността (лимонена киселина анхидрат), Подсладител (сукралоза), Оцветители (малцов екстракт, рибофлавин, Tart razin*, sunset yellow FCF*, амониев карамел); Неовкусен вариант - 100% ВСАА (L-левцин, L-изолевцин, L-валин)

*Информация за алергии: продукта е произведен в съоръжение, преработващо мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, риба, ракообразни

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки