Menu
Your Cart

Athlete’s Glutamine

Athlete’s Glutamine
Athlete’s Glutamine
 • Наличност: Да
 • Модел: Athlete’s Glutamine
Видян от: 4330
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Възможни варианти

Athlete’s Glutamine съдържа висококачествена прахообразна формула, осигуряваща аминокиселината L-глутамин. Тя е от особена важност за дейността на тялото, а в частност – заема челни позиции по най-търсена за увеличаване на мускулите. Разбира се, това не е единствената й роля. Глутаминът е неесенциална аминокиселина, която може да се синтезира в тялото – от черния дроб, волевите мускули. Нейните количества са най-големи в кръвната плама и е основен транспортьор на водород за клетките на мускулите. Глутаминът подпомага секрецията на растежен хормон и участва в метаболизма на белтъчини. Така подобрява възстановяването и насърчава уголемяването на мускулната тъкан. Редовната употреба на глутамин като хранителна добавка е гарант за предпазване на мускулите от катаболни реакции.

Athlete’s Glutamine ускорява мускулния растеж.Въпреки че глутаминът е най-разпространената аминокиселина в тялото, нейното количество рядко е достатъчно поради факта, че участва в огромен брой реакции. Това важи с пълна сила за сериозно трениращите хора, в чиито тела след тренировка се наблюдава до 50% понижение количествата на глутамин. Приемайки Athlete’s Glutamine подпомагате възстановяването на мускулния гликоген, без да се влияе върху кръвната захар и инсулина, стимулира се производството на белтъчини и се дава стабилен тласък за мускулен растеж. Поради тези си качества се препоръчва употребата на глутамин около 30 минути след тренировка. Глутамин от естествени източници може да бъде набавен чрез консумиране на риба, месо, бобови култури и млечни продукти. Athlete’s Glutamine е отличен начин да си осигурите нужните количества глутамин, като част от балансираното хранително меню.

Защо да изберем Glutamine (глутамин) Athlete’s?

 • Стимулира мускулен растеж;
 • Оптимизира възстановяването;
 • Ускорява отделянето на растежен хормон;
 • Подобрява метаболизма;
 • Възстановява енергията;
 • Предпазва мускулния протеин от разпад;
 • Лесно усвоима формула;
 • Прекурсор на глутатиона;
 • Предпазва мозъка;
 • Детоксикира тялото;
 • Поддържа нивата на азот положителни;
 • Ускорява оздравяването на рани;
 • Увеличава имунната защита;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Athlete’s Glutamine?

Athlete’s Glutamine подсилва имунната система.Athlete’s Glutamine е хранителна добавка, съдържаща неесенциалната аминокиселина глутамин в свободна форма. Освен като главен елемент за мускулния растеж, глутаминът е нужен и за антиоксидантната защита на организма. Участва в структурата на глутатиона – най-силният естествен антиоксидант в тялото. Детоксикира организма като извежда излишния амоняк и предпазва мозъка от увреждане. След като попадне в храносмилателната система, глутаминът се преобразува в аргинин, цитрулин, глутамат и пролин. Всяка доза от Athlete’s Glutamine съдържа 5000 мг (5 г) L-глутамин.
Друг плюс, който носи допълнителният прием на глутамин, е това, че поддържа нивата на азотен оксид положителни. Азотния оксид е изключително благотворен, когато става дума за спорт, независимо дали за силов или за изграждане на атлетично тяло. Благодарение на него се наблюдава доброкачествено и временно разширяване на кръвоносните съдове. С това се увеличава обема на кръв, който преминава и се постига регулиране на високото артериално налягане. Подобреното кръвообращение оптимизира храненето и оросяването с кислород на тъканите, органите и мускулите. Създават се идеалните условия за добро здраве и мускулен растеж. Глутаминът е особено полезен за оздравяване след претърпени травми или хирургически манипулации. Стимулира заздравяването на рани. При тренировки, глутаминът се отделя от мускулите и се извежда от тялото. Този процес има и положителни аспекти – отделянето на глутамин укрепва имунната система, подобрява дейността на стомашно-чревния тракт и стимулира детоксикацията на тялото. Възстановяването нивата на глутамин е от съществено значение за бодибилдърите. Мускулните клетки не могат да растат без достатъчни количества от тази аминокиселина. Идеален, достъпен, ефективен и качествен начин да си я набавите е Athlete’s Glutamine.

За кого е подходящ Athlete’s Glutamine ?

Athlete’s Glutamine е страхотен избор за всеки активен спортист, човек преминал операция или травма. Аминокиселината укрепва имунитета, детоксикира тялото и подобрява дейността на мозъка. Включен в хранителната суплеменция, глутаминът подкрепя усилията за повече мускули и сила.

Употреба и дозировка на Glutamine (глутамин) от Athlete’s:

Една доза (5 г = 1 ч.л. с връх) се добавя към вода или сок (250 мл. = около 1 водна чаша). Препоръчва се употреба след тренировка и преди лягане.

Хранителна стойност за 1 доза (5 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
L-глутамин5000 мг (5 г)**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки