Menu
Your Cart

Athlete’s L-Arginine

Athlete’s L-Arginine
Athlete’s L-Arginine
 • Наличност: Да
 • Модел: Athlete’s L-Arginine
Видян от: 3781
30.00 лв.
Без данък: 30.00 лв.

Възможни варианти

Athlete’s L-Arginine напомпва мускулитеAthlete’s L-Arginine съдържа само и единствено полуесенциалната аминокиселина L-аргинин. Добавката предлага висока ефективност и удобство, тъй като е под формата на капсули. Всяка доза съдържа 1000 мг от аминокиселината и оказва подкрепа при активните спортисти.

Аргининът е положително заредена аминокиселина, която е в категорията „полуесенциални“. Това означава, че може да бъде есенциална за организма при определени условия. Основните му качества се изразяват в повишаване нивата на азотния оксид, изграждане на мускулен протеин, ускоряване на оздравяването при рани, травми и операции, както и антиоксидантна протекция.

Азотния оксид има огромно значение за спортуващите хора. Влиянието, което има върху организма е напомпващо мускулите и разширяващо кръвоносните съдове. Това води до подобрено кръвообращение и има потенциал да регулира високото артериално налягане. Оптимизира храненето на тъканите, органите, мозъка, мускулите с полезни вещества и кислород – идеалните условия за пълноценно функциониране. Аргининът е необходим за синтез на протеини и колаген. Последният укрепва съединителната тъкан, както и подобрява състоянието на кожата. В т.нар. коричка, образуваща се върху заздравяващи рани се съдържат големи количества аргинин. Това навежда на мисълта, че аминокиселината е важна част от оздравителния процес при травми на кожата или при операции от всякакъв тип. Неутрализира свободните радикали и подпомага детоксикацията на тялото от амоняк. Последният се образува при разграждането на аминокиселини. Аргининът го преобразува в урея и извежда по естествен начин от тялото. Укрепва имунната система като увеличава количеството на белите кръвни клетки, борейки се с различни бактерии, вируси, а също и ракови образувания. Дава положителен ефект при заболявания на черния дроб. Пълноценни източници на аргинин са киселото мляко, зеленчукови сокове, ферментирали храни, както и в бадеми, фъстъци, стафиди и шоколада. Друг начин да си осигурите L-аргинин е чрез хранителна добавка, а Athlete’s L-Arginine е страхотен избор за целта.

Защо да изберем L-Arginine (Аргинин) от Athlete’s?

 • Athlete’s L-Arginine разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подпомага оздравяването при травми или операции;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Насърчава мускулния растеж;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Укрепва имунитета;
 • Подобрява еректилната функция;
 • Стимулира отделянето на растежен хормон;
 • Детоксикира тялото от амоняк;
 • Понижава артериалното налягане;
 • Подпомага дейността на черния дроб;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Athlete’s L-Arginine?

Athlete’s L-Arginine е хранителна добавка, съдържаща 1000 мг от аминокиселината L-аргинин във всяка доза. Аргинин на капсули е лесна за дозиране, пренос, съхранение и приемане хранителна добавка. Основните физиологични свойства, които притежава са, че стимулира производството на растежен хормон, подпомага изграждането на силно мускулесто тяло, неутрализира и извежда амоняка от организма, явява се прекурсор на азотния оксид, обезврежда свободните радикали и предпазва клетките, има потенциал да регулира кръвното налягане чрез разширяване на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и сексуалната функция. След като аргининът постъпи в тялото, той се абсорбира в тънките черва, като част от него се метаболизира в ентероцитите, а останалата част се транспортира до черния дроб, където подлежи на същата обработка. Следва включване в кръвообращението, разпределяйки аргинин в тъканите. Най-високи дози се съдържат около 1-2 часа след хранене или приемане на аргинин като хранителна добавка. Всяка доза от Athlete’s L-Arginine съдържа 1000 мг Л-аргинин.

За кого е подходящ L-Arginine (Аргинин) на Athlete’s?

Athlete’s L-Arginine е отличен избор при подрастващи деца, спортуващи хора, възрастни и хора с наднормено тегло. Добър избор е и след оперативна намеса или травма. Повишава либидото чрез подобрено кръвоснабдяване на половите органи.

Употреба и дозировка на Athlete’s L-Arginine:

Една доза (2 капсули) 3 пъти дневно. За оптимални резултати приемайте на празен стомах – между храненията, преди тренировка и преди лягане (около 2 часа след вечеря).

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
L-аргинин 1000 мг (1 г) **

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: магнезиев стеарат, аерозил.

ВАЖНО! Ако страдате от сърдечно-съдово заболяване, преди употреба се консултирайте с лекар.
Да не се приема при херпес!    
Приемайте с повишено внимание при употреба с ибупрофен, силденафил цитрат и органични нитрати.
Аргининът усилва действието на йохимбина. 
Да не се приема при бременност и кърмене.
Категорично противопоказен при хора с шизофрения.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки