Menu
Your Cart

Athlete’s BCAA Instantized

Athlete’s BCAA Instantized
Athlete’s BCAA Instantized
 • Наличност: Да
 • Модел: Athlete’s BCAA Instantized
Видян от: 4539
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

ЯсноAthlete's BCAA Instantized е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg е, че за да се натрупват мускули са нужни протеини, от които те да се изграждат. За да се осигурят необходимите количества протеини обаче са нужни техните съставни единици, а именно аминокиселините. Те представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа. За да функционира правилно организмът и да има възможност да произвежда протеини, всички аминокиселини, нужни за техният синтез трябва да са налични в достатъчно количество. За протеините в човешкото тяло са необходими 20 аминокиселини, като някои от тях се произвеждат в тялото, а други - не. Те са определени като незаменими (есенциални) и единственият начин да постъпят в организма е чрез храната или чрез хранителни добавки, съдържащи аминокиселини. Освен ролята си в изграждането на протеини, аминокиселините имат и друга роля в поддържането на здравия организъм. 

Незаменимите аминокиселини са девет на брой, като три от тях се отличават от останалите по това, че съдържат странична верига с разклонение. Те се наричат аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и това са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Именно от тези аминокиселини е съставен продуктът на Athlete'sBCAA Instantized - продукт на прах с отлично качество, който се разтваря много бързо и лесно и осигурява бързи резултати. Това което отличава ВСАА от останалите аминокиселини е тяхната способност да стимулират биосинтеза на протеини в мускулните клетки и по този начин да ускорят изграждането на мускули. Силният им анаболитен ефект предпазва и мускулните влакна от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Аминокиселините с разклонени вериги съставят приблизително 35% от всики незаменими аминокиселини, като в природни условия, а и в продукта на Athlete's, те са в съотношение 2:1:1 в полза на аминокиселината L-левцин. 

Освен биосинтетичният ефект (синтез на протеини), аминокиселините с разклонени вериги имат и други свойства, полезни за метаболизма. Те участват в поддържането на нивата на гликоген, а също така участват и в премахването на излишните мазнини. L-левцинът - най-изобилната аминокиселина от трите ВСАА притежава и най-голяма активност от трите. Благодарение на анаболитният си ефект, аминокиселините спомагат за по-доброто и бързо възстановяване след тренировка. Това нарежда ВСАА на първите места сред аминокиселинните добавки като предпочитани от голяма част от спортисти и бодибилдъри, както и от любители на фитнеса. 

Аминокиселините притежават и друга, до голяма степен важна функция. Те имат способността да намаляват чувството на умора и да подобряват тренировките. Това се дължи на специфичното им взаимодействие с мозъчните рецептори за серотонин. Когато триптофана в свободна форма се повиши в кръвта като резултат от интензивни тренировки, започва и усиленият му транспорт. Тази аминокиселина преминава кръвно-мозъчната бариера и достига до мозъка, където се преобразува с помощта на специфични ензими до 5-хидрокситриптамин или познат като серотонин (придава чувство на умора). ВСАА се пренасят в кръвта чрез същата транспортна система (както триптофана). Когато тяхната концентрация в кръвта се повиши те могат да изместят триптофана и да се свържат със серотониновите рецептори, но без да предизвикат ефекта на умора. 

Всички тези предимства на BCAA Instantized подчертават неговото отлично качество и гарантират подобряване на резултатите и постигане на поставените цели. Съотношението на аминокиселините с разклонени вериги в продуктът на Athlete's е 2:1:1, като в най-голямо количество е аминокиселината левцин. BCAA Instantized е продукт на прах, произведен с технология, която позволява още по-бързо и лесно разтваряне и абсорбиране в организма, което да доведе до още по-бързото отчитане на видимите резултати. 

Защо да изберем Athlete's BCAA Instantized?Athletes BCAA Instantized ускорява протеиновият биосинтез и намалява умората

 • Продукт с гарантирано качество
 • Ефективно увеличава мускулната маса
 • Намалява времето за възстановяване
 • Предпазва мускулните влакна от разпад
 • Спомага за намаляване на мазнините
 • Поддържа гликогеновите нива
 • Намалява умората
 • Разтваря се много бързо и лесно
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Instantized на Athlete's?

BCAA Instantized представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на прах чрез технология, позволяваща бързо и лесно разтваряне, което спомага за по-бърза абсорбция в организма и доставяне на аминокиселини на мускулните клетки. BCAA Instantized съдържа трите аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 в полза на левцина (най-активната от трите аминокиселини). Този продукт ще ви помогне да натрупате бързо мускулна маса, като ще ви осигури оптимално възстановяване и ще предпази здравите мускулни влакна от разпад. Продуктът на Athlete's е с отлично качество и това го прави първи избор като аминокиселинна добавка за много спортисти. Една доза BCAA Instantized съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Instantized - аминокиселини с разклонени вериги на марката Athlete's

За кого е най-подходящ BCAA Instantized (аминокиселини с разклонени вериги) на Athlete's?

BCAA Instantized е подходящ за прием от активни спортисти, занимаващи се със силови спортове, за бодибилдъри, както и за любители на фитнеса и всеки, който желае да увеличи мускулната си маса бързо и ефективно и да подобри своето представяне във фитенса. BCAA Instantized е чист продукт, който не съдържа мазнини и въглехидрати, което го прави подходящ за използване от всеки. 

Употреба и дозировка на Athlete's BCAA Instantized:

Приемайте по една доза (5 грама) BCAA Instantized преди, по време или след тренировка като разтворите в желано количество вода или любима напитка. 

Състав: Количество във всяка доза:
ВСАА 5 гр

* В информацията на етикета на всеки продукт е записано количеството на чистото активно вещество.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки