Menu
Your Cart

Athlete’s BCAA

Athlete’s BCAA
Athlete’s BCAA
 • Наличност: Да
 • Модел: Athlete’s BCAA
Видян от: 4945
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.

Възможни варианти

АминокиселинитеAthlete's BCAA е продукт с доказано качество и отлична цена в Protein.bg са оргнични киселини с аминогрупа, които имат разнообразен строеж и се срещат в изобилие в природата. Аминокиселините, които имат съществено значение за живите организми и специално за човека са 20, като нашият организъм може да произвежда 11 от тях. Останалите са определени като незаменими (есенциални) и човешкият организъм ги извлича от приетата храна. Тези девет есенциални аминокиселини, освен, че изграждат протеините в тялото, изпълняват и други, разнообразни функции. Три от тези есенциални аминокиселини се съдържат в продукта на Athlete's. ВСАА е съставен от трите аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на таблетки, които се разтварят лесно и се абсорбират бързо в организма. 

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) се отличават от останалите аминокиселини по структурата си (притежават странична верига с разклонение) и по свойствата, които притежават. Приемът на тези три аминокиселини ще ви помогне да изградите здрава мускулна маса, чиста от мазнини и да подобрите като цяло своята физика и резултатите от тренировките. ВСАА са L-формите на трите есенциални аминокиселини L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Общо те представляват приблизително 35% от всички незаменими аминокиселини и са в количествено съотношение помежду си 2:1:1 в полза за левцина. 

В ролята си на аминокиселини, ВСАА служат като съставни единици за изграждане на телесните протеини (вкл. и мускулите). Но тези три аминокиселини са извънредно важни и за натрупването на мускули, тъй като стимулират производството на протеини в мускулната тъкан и предпазват мускулите от разграждане. Най-голяма активност от трите аминокиселини има левцинът, който е и в най-голямо количество в сравнение с другите две аминокиселини. Това нарежда ВСАА на първо място сред аминокиселинните спортни добавки и ги прави любим продукт за много бодибилдъри и хора, занимаващи се със силови спортове. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги вземат участие в изгарянето на излишните мазнини, спомагат за по-бързо възстановяване от тренировка и поддържат нивата на гликоген.

Съществено за аминокиселините с разклонени вериги е тяхната способност да намаляват чувството на умора. При интензивни тренировки, количеството на свободен триптофан в кръвта се увеличава, той се транспортира в кръвта, преминава кръвно-мозъчната бариера и достига в мозъка, където с помощта на ензими се преобразува в 5-хидрокситриптамин (серотонин), който от своя страна се свързва със специфични рецептори и причинява сънливост. ВСАА се транспортират в кръвта от същата транспортна система на триптофана и притежават същите свойства за свързване със серотониновите рецептори, но не предизвикват умора. 

Всички тези плюсове на Athlete's BCAA го правят продут с топ качество, който гарантирано ще подобри вашите резултати и ще ви помогне бързо да постигнете поставените цели. BCAA съдържа аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 - което се среща и в естествени условия. Всяка таблетка съдържа 1000 мг. от аминокиселините, които след прием много бързо се абсорбират и достигат до мускулите, където проявяват анаболитният си ефект. 

Защо да изберем Athlete's BCAA?Athlete's BCAA поддържа гликогеновите нива

 • Продукт с високо качество
 • Засилва биосинтеза на протеини
 • Подобрява възстановяването на мускулите
 • Има антикатаболитен ефект
 • Намалява умората
 • Поддържа нивата на гликоген
 • Лесно и бързо се абсорбира
 • Позволява по-точно дозиране
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA на Athlete's?

ВСАА на Athlete's представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на таблетки, които иамт силен анаболитен ефект и стимулират биосинтеза на протеини в мускулите. Това позволява по-бързото увеличаване на мускулната маса и подобрява възстановяването на мускулните влакна. Продуктът на Athlete's ще намали чувството за умора и ще ви помогне да оптимизирате своите тренировки. Athlete's BCAA съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5 таблетки

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA - аминокиселини с разклонени вериги на марката Athlete's

За кого е най-подходящ ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги) на Athlete's?

Аминокиселините с разклонени вериги са подходящи за всеки, който желае бързо и ефективно да увеличи своята мускулна маса, тъй като те притежават силен анаболитен ефект, който стимулира биосинтеза на протеини в мускулните клетки. ВСАА подобряват цялостното физическо състояние и указват голям ефект върху възстановяването от тренировка и намаляването на умората.

Употреба и дозировка на Athlete's BCAA:

Приемайте по една доза (5 таблетки) ВСАА преди, по време или след тренировка. Таблетките ви позволяват много по-лесно и точно дозиране и определяне на дневния прием в сравнение с продуктите на прах. Това предимство на Athlete's BCAA го прави предпочитаният избор за много спортисти и бодибилдъри

Количество в една доза (5 грама)

Състав:Стойност за 1 доза: 
ВСАА5 гр

* В информацията на етикета на всеки продукт е посочено количеството на чистото активно вещество

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки