Menu
Your Cart

AMIX BCAA Elite Rate

AMIX BCAA Elite Rate
AMIX BCAA Elite Rate
AMIX BCAA Elite Rate
AMIX BCAA Elite Rate
AMIX BCAA Elite Rate
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX BCAA Elite Rate
Видян от: 9700
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

BCAABCAA Elite Rate са аминокиселини с разклонени вериги под формата на капсули с топ цена в Protein.bg Elite Rate са аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) на марката AMIX под формата на капсули, които ще ви помогнат бързо да увеличите мускулната си маса, да намалите мазнините и като цяло да подобрите резултатите от тренировките си. Аминокиселините с разклонени вериги се наричат така, тъй като към молекулата си, тези аминокиселини имат и странична алифатна верига с разлконение. ВСАА, които имат отношение към синтеза на протеини и изграждането на мускули са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те спадат към 9-те есенциални аминокиселини, което означава, че не се произвеждат в човешкия организъм и трябва да се приемат с храната. Общо, аминокиселините с разклонени вериги представляват около 35% от всички есенциални аминокиселини и в естествени условия се срещат в съотношение 2:1:1 в полза на L-левцина.

Освен че са структурни елементи на протеините, ВСАА изпълняват и други, при това важни функции. Много изследвания в тази област показват, че ВСАА и особено L-левцина - най-активната от трите ВСАА, стимулират синтеза на протеини в мускулите и така активно увеличават тяхното натрупване и в същото време чрез анаболитния си ефект ги предпазват от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги ускрояват възстановяването след тренировка, а според някои проучвания спомагат и за премахването на излишните телесни мазнини и поддържането на нивата на гликоген.

Друго важно свойство на аминокиселините с разклонени вериги е влиянието им върху намаляването на умората. По време на по активни тренировки, нивото на триптофан в кръвта се повишава, и когато достигне до мозъка, с помощта на ензими с преобразува в 5-хидрокситриптамин (серотонин) - който придава чувство за умора. Аминокиселините с разклонени вериги се транспортират в кръвта чрез същата транспортна система както и триптофата. Освен това те могат да влияят на съшите мозъчни рецептори и когато са в по-голяма концентрация се свързват с тях, но не проявяват ефекта на серотонина.

ВСАА Elite Rate на  AMIX ще ви позволи да натрупате чисти мускули, и да подобрите цялостното си представяне, тъй като предлага 3 грама висококачествени аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). ВСАА Elite Rate се абсорбират лесно и бързо в организма, което увеличава тяхната биологична стойност.

Защо да изберем AMIX BCAA Elite Rate?BCAA Elite Rate предпазват мускулите от разграждане и са на топ цена от Protein.bg

 • Стимулират синтеза на мускулни протеини
 • Подобряват възстановяването
 • Увеличават натрупването на мускулна маса
 • Аминокиселини с високо качество
 • Естествено съотношение 2:1:1
 • Редуцират чувството на умора
 • Спомагат за изгаряне на излишните мазнини
 • Лесна и бърза абсорбция
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Elite Rate на AMIX?

BCAA Elite Rate представляват аминокиселини с разклонени вериги на капсули, поризведени от компанията AMIX в естествено съотношение 2:1:1 в полза на L-левцина. ВСАА стимулират синтеза на протеини, предпазват мускулите, намаляват умората, подобряват възстановяването и спомагат за премахването на излишните мазнини. Всички тези полезни ефекти правят BCAA Elite Rate наистина доста ефективен за постигане на желаните резултати. Продукта на AMIX съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 6 капсули. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви предлага супер цена за BCAA Elite Rate - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ BCAA Elite Rate (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

BCAA Elite Rate е идеален за бързо натрупване на чиста мускулна маса. Подходящ е за всеки, който желае постигане на бързи резултати или просто като допълнителен източник на протеиногенни аминокиселини. ВСАА Elite Rate ви осигурява по-бързо възстановяване след тренировка и също така предпазва мускулите ви от разграждане.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Elite Rate:

Приемайте по една доза (6 капсули) BCAA Elite Rate дневно, като вземате 3 капсули преди и 3 капсули след тренировка. 

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин1500 mg
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на BCAA Elite Rate : L-левцин, L-изолевцин, L-валин, желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител - титаниев диоксид), Антислепващ агент - магнезиев стеарат, силициев диоксид

* Информация за алергии : съдържа следи от мляко, яйца, соя, орехи, фъстъци, ракообразни и глутен

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки