Menu
Your Cart

AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid

AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid
Видян от: 9154
41.00 лв.
Без данък: 41.00 лв.

Възможни варианти

AminoAmino Leu-Core ™ Liquid увеличава натрупването на мускулна маса и е на топ цена в Protein.bg Leu-Core ™ Luiquid е продукт на компанията AMIX, който представлява течен аминокиселинен комплекс, осигуряващ на вашето тяло аминокиселини с висока ефективност и много лесна абсорбция. Amino Leu-Core ™ Liquid съдържа пълният спектър от протеиногенни аминокиселини, получени от хидролизиран колаген, суроватъчен протеин и левцинови пептиди, както и таурин. 

В състава на Amino Leu-Core ™ Liquid са добавени 400mg левцинови пептиди (Prp-Form™), както и 400mg чист L-левцин - една от трите аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Pep-Form™ e технология, която свързва свободен левцин в левцинови пептиди, изолирани от суроватка. L-левцина е най-ефективен сред останалите ВСАА, като активно стимулира производството на мускулни протеини и по този начин предпазва мускулите от разграждане. Освен това ВСАА участват в изгарянето на излишните телесни мазнини и намаляват чувството на умора, като се свързват с определени мозъчни рецептори.

Таурин е добавен към състава на Amino Leu-Core ™ Liquid. Той е органична аминокиселина, която се среща в организма, но не участва в изграждането на телесните протеини. Тауринът има различни функции, които оказват положителен ефект върху организма. Той действа като антиоксидант, участва в регулацията на осмотичното налягане, и укрепва клетъчната мембрана. Освен това тауринът е от голямо значение за нормалната кардиоваскуларна функция, както и за развитието и функционирането на скелетните мускули, нервната система и ретината.

Освен тези добавени аминокиселини, Amino Leu-Core ™ Liquid съдържа и пълен спектър от останалите протеиногенни аминокиселини. Това са всички аминокиселини, които се включват в изграждането на телесните протеини (в това число и мускулните). Сред тях има неесенциални, условноесенциални (при определени физиологични състояния) и есенциални (незаменими) аминокиселини. Последните не могат да се синтезират в човешкия организъм, което налага тяхното приемане чрез храната. Не всички храни са богати на незаменимите аминокиселини, затова в Amino Leu-Core ™ Liquid те са в необходимо количество.

Amino Leu-Core ™ Liquid не съдържа аспартам. Като подсладител се използва некалоричният подсладител сукралоза (Splenda®). Сукралозата е некалорична, защото не се усвоява и разгражда в организма. Освен това, сукралозата е около три пъти по-сладка от аспартама, което предполага минимално присъствие в продуктите. За разлика от повечето изкуствени подсладители, сукралозата издържа на високи температури (232 градуса) и в широк рН диапазон.

Защо да изберем AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid?Amino Leu-Core ™ Liquid съдържа 14 грама аминокиселини на доза и е с топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен източник на аминокиселини
 • Съдържа Pep-Form™ (левцинови пептиди)
 • ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги)
 • Таурин
 • Помага за натрупването на чиста мускулна маса
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Пълен аминокиселинен профил (ЕАА)
 • Намалява умората
 • Спомага за игаряне на излишните мазнини
 • Не съдържа аспартам
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват течните аминокиселини Amino Leu-Core ™ Liquid на AMIX?

Amino Leu-Core ™ Liquid представляват аминокиселини в течна форма на марката AMIX, които съдържат пълен аминокиселинен профил. В състава на течните аминокиселини са добавени левцинови пептиди (Pep-Form™), чист L-левцин и таурин. Amino Leu-Core ™ Liquid не съдържа аспартам, като е добавен некалоричния подсладител сукралоза. Течните аминокиселини на AMIX съдържат 14 грама аминокиселини във всяка доза от 40мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Leu-Core ™ Liquid - течни аминокиселини на марката AMIX

За кого е най-подходящ Amino Leu-Core ™ Liquid (течни аминокиселини) на АМIX?

Amino Leu-Core ™ Liquid e подходящ за всеки, който търси по-добри и бързи резултати. С помощта на Amino Leu-Core ™ Liquid по-бързо можете да натрупате чисти мускули и да намалите количеството на ненужните мазнини. Течните аминокиселини на AMIX ще ви помогнат за по-бързо възстановяване от тренировка и ще подобрят цялостното ви представяне.

Употреба и дозировка на AMIX Amino Leu-Core ™ Liquid:

Основна дневна доза за Amino Leu-Core ™ Liquid е 40 мл - една доза (4 супени лъжици). Приемайте 20мл. около 30 мин. преди тренировка и 20мл. след тренировка. Разклатете преди употреба. Замразете след отваряне.

Всяка бутилка съдържа 23 дози по 40 мл.

Съдържание в една доза (40мл.)

Състав: Стойност за 1 доза:
Енергия 283 KJ/66,8kcal
Мазнини
- наситени
<0,4 g
<0,2 g
Въглехидрати
- захари
1,8 g
1,0 g
Протеини 14 g
Соли <0,3 g

 

AMIX Hydro Fusion Matrix
пептидно свързани аминокиселини от
течен колаген хидролизат и суроватъчен протеин
14 000 mg
AMIX Amino Fusion
Таурин, L-глицин, L-триптофан
1360 mg
Pep-Form™
Левцинови пептиди
400 mg
Чист L-левцин 400 mg
Витамин В6 (пиридоксин HCL) 3,2 mg

Съдържание на аминокиселини за 100мл.

Aланин 3055 mg Лизин 1713 mg
Аргинин 2366 mg Метионин 396 mg
Аспартат 2377 mg Фенилаланин 954 mg
Цистеин 201 mg Пролин 3945 mg
Глутамин 4082 mg Серин 1080 mg
Глицин 8269 mg Треонин 799 mg
Хистидин 277 mg Триптофан 512 mg
Изолевцин 699 mg Тирозин 367 mg
Левцин 2995 mg Валин 1083 mg

Състав на Amino Leu-Core ™ Liquid : Чиста дейонизирана вода, хидролизиран колаген, хидролизиран суроватъчен протеин /от мляко/, сгъстители (целулоза, глицерин), Таурин 800mg, Pep-Form™ L-левцинови пептиди /от мляко/ 400mg, L-глицин 400mg, L-левцин 400mg, Подкисляващ агент (фосфорна киселина), Аромати, Стабилизатор : натриев хексаметафосфат, L-триптофан 160mg, Подкисляващ агент : ябълчна киселина, Консерванти : калиев сорбат и натриев бензоат, Пиридоксин HCL, оцветители : какао на прах (за шок. вкус) и азорубин (за вкус вишна), Подсладители : сукралоза (Splenda®), ацесулфам К.

*Информация за алергии : може да съдържа следи от яйца, соя и ракообразни.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки