Menu
Your Cart

Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos

Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
  • Наличност: Да
  • Модел: Universal Nutrition Animal – Juiced Aminos
Видян от: 2511
70.00 лв.
Без данък: 70.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

6 грама най-вкусните BCAA в доза! Повишена работоспособност! Ускорено възстановяване! Увеличавай ефикасността на тренировките с Animal Juiced Aminos!!! Това са мощни аминокиселини в комплекс с BCAA, които са предназначени за стратегическо увеличаване на силовите тренировки. Какво влиза в съдържанието? Всяка доза аминокиселини е заредена с „основните” аминокиселини с разклонена верига БЦАА, а също и с незаменимите аминокиселини ЕАА.

Animal Juiced Aminos може да се използва преди, във времено на и след тренировки, или дори през деня, за да може постоянно да се приемат важните анаболитни нутриенти. Това е стабилен поток на сочни високооктанови амини, който тече по вените Ви, който със сигурност ще Ви помогне в най-трудните битки с щангите... Смисълът от работата и мисията от първия ден на Animal е да снабдява най-усърдно трениращите се атлети в света със средства, необходими за достигането на целите им. Най-новият в дългосрочен план сериозен продукт за бодибилдърите, в който живее едно здраво наследство е Animal Juiced Aminos. Пробвайте този сок! Той е с прекрасен вкус и има призванието да Ви помогне да постигнете целите си в залата и извън нея. В края на краищата, това е Animal.

Защо да изберем Universal Nutrition Animal Juiced Aminos?

  • Universal Nutrition Animal Juiced Aminos прави тренировките по-ефективниИма анаболитен и едновременно с това антикатаболитен ефект
  • Не само поддържа големината, но и стимулира по-голямото уголемяване на мускулните клетки
  • Провокира по-бързото изработване на белтъци
  • Може да се използва по всяко време на деня
  • Специално създаден за спортистите, които се занимават със силов спорт
  • 1-2 дози от по 1 мерителна лъжичка дневно (12.29гр)
  • Възстановява организма след голямо физическо напрежение
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Animal Juiced Aminos от Universal Nutrition?

Animal Juiced Aminos е аминокиселинен комплекс на марката Universal Nutrition – мощна аминокиселинна добавка, която е разработена и стратегически подобрена за атлетите, които тренират своите сили. Всяка мерителна лъжичка съдържа с лесно разтворими аминокиселини BCAA, незаменими EAA аминокиселини, аминокиселини, които подобряват показателите и процесите на възстановяване и ключови аминокиселини. Продуктът съдържа научно тестваното съотношение на БЦАА 2:1:1 в лесно усвояема форма. Какво значи това? Значи, че тези аминокиселини могат лесно да се разтварят във вода и не се образуват валци. Добавката може бързо да се разбърка във вода с шейкър или дори с обикновена лъжица. И BCAA е надежден източник на аминокиселини. Те имат едновременно анаболитен и антикатаболитен ефект. Тези разклонени амини са анаболити, тъй като са способни съществено да усилят синтеза на протеините и да поддържат хормоните като растежния хормон, УФР-1 инсулин, а също и да поддържат препоръчителното съотношение на тестостерон и кортизол. Като антикатаболити БЦАА предотвратяват разрушението на белтъците и загубата на мускулна маса. Бодибилдърите и атлетите имат голяма нужда от добавки, съдържащи тези компоненти, тъй като тренират сериозно и често трябва да спазват строг режим на хранене. Трите аминокиселини, които съставят BCAA са левцин, изолевцин и валин. Водено от левцин, който е ключов в анаболитната стимулация, това трио от белтъчинни строителни елементи доказано помага за трупането на мускули, за поддържането им в условия на дефицит на калории, за усилване издръжливостта и ускоряване на възстановяването – качества, които са жизнено важни за хората, които се занимават със спорт на всяко едно ниво.

Animal Juiced Aminos от Universal Nutrition помага за запазването на съществуващите и уголемяването на мускулитеСледващото, с което може да се похвали Animal Juiced Aminos са допълнителните незаменими аминокиселини (ЕАА). БЦАА съставят три от срещащите се в природата ЕАА, но в Animal Juiced Aminos Вие получавате пълноценен профил на незаменими аминокиселини. Той е разработен така, че да съдържа правилното съотношение на най-важните за организма амини, необходими за анаболитната стимулация чрез усилване синтеза на мускулни белтъци и намаляване на тяхното разрушаване. Изследванията сочат, че за стартирането на протеиновия синтез са необходими само ЕАА, а заменимите не са нужни. Благодарение на използването само на свободните форми незаменими амини, Animal Juiced Aminos бързо доставя необходимите аминокиселини към мускулите Ви.

Това е що се касае до ЕАА и БЦАА, но Animal Juiced Aminos  не приключва с това. Тази мощна формула е допълнена с аминокиселинна смес, която подобрява показателите и ускорява възстановяването – Juiced АА Performance Blend.

Тези ергогенни аминокиселини, заедно с вече изброените по-горе, помагат не само за максимизирането на показателите в залата, но и за ускоряване на времето за възстановяване. Доказано е, че цитрулин малат поддържа нивата на аргинина и азотния оксид в плазмата на кръвта по-ефективно, отколкото самият аргинин. Физиологичният ефект на добавянето на азотен оксид в състава на цитрулин малата е подобряване циркулацията на кръвта, доставяне на аминокиселините в мускулните тъкани, подобряване доставянето на кислород, усиленото ябсорбиране на глюкозата и увеличаването на мускулната сила. Освен това този компонент играе важна роля в намаляване количеството на млечната киселина и натрупването на амоняк, оптимизира изработването на АТФ, намалява умората в мускулите и помага за поддържане на издръжливостта.

Animal Jused Aminos е подходящ продукт за всички, които се занимават със силов спортОчевидно допълнение към Animal Juiced Aminos е Л-глутаминът, който е и най-разпространената аминокиселина в тялото. Тя съставя повече от 60% от аминокиселините в скелетните мускули и повече от 20% от всички аминокиселини и се използва не само от скелетната мускулатура, но и от имунната система и храносмилателния тракт за поддържането на хомеостазата. Напрегнатите упражнения могат да изтощят запасите от глутамин в тялото по-бързо, отколкото могат да бъдат запълнени, което го прави много важен за атлетите. Това е много важно особено за сериозно трениращите се, които имат нужда да намаляват възпалението в мускулите и да възстановят мускулната тъкан след интензивно натоварване. Глутаминът също така играе важна роля в белтъчинния метаболизъм и клетъчната волюмизация, което е голям фактор при продължителни и напрегнати тренировки.

Animal Juiced Aminos на компанията Universal Nutrition съдържа също така и Л-таурин, който е втората по разпространение аминокиселина в мускулите. Той има свойствата да разширява мускулните клетки, като така помага на самите клетки да задържат повече вода в себе си, в резултат на което се усилва клетъчното уголемяване. За бодибилдърите и силовите атлети това е максимално важно, тъй като увеличените клетки в мускулите усилват хидратацията, което увеличава значително белтъчинния синтез.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Juiced Aminos – аминокиселинен сок на марката Universal Nutrition.

За кого е най-подходящ Animal Juiced Aminos (аминокиселини) от Universal Nutrition?

Идеално подхожда за тези, които се занимават с бодибилдинг, пауърлифтинг, фитнес и кросфит, а също и за всички спортисти с желание, които искат да увеличат до краен предел производителността, издръжливостта и бързото си възстановяване. Препоръчва се и на тези спортисти, които по време на периода на диети и „суша” искат да съхранят мускулния си обем.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Animal Juiced Aminos:

Смесете 1 мерителна лъжица с 300 мл вода и консумирайте преди, по време и след трениране. За най-голяма ефикасност, приемайте по 2 дози на ден.

Състав в 1 доза (12.29гр) Стойност %ПДД Състав в 1 доза (12.29гр) Стойност %ПДД

Анаболитна BCAA и ЕАА матрица

Смес от BCAA (левцин, изолевцин, валин)

Лизин

Аргинин

Метионин

Фенилаланин

Треонин

Хистидин

6000 мг

 

 

 

 

 

 

 

**

**

**

**

**

**

**

Ароматизирана смес за ефективност на АА

Л-таурин

Цитрулин малат

Л-глутамин

AgmaPure™ (агматин сулфат)

GlycoCarn® (глицин пропионил Л-карнитин)

AgrinoCarn® (ацетил Л-карнитин аргинат дихлорид)

Sustamine™ (Л-аланил Л-глутамин)

4000 мг

 

 

 

 

 

 

 

**

**

**

**

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: лимонена киселина, изкуствени и натурални аромати, ябълчена киселина, сукралоза, калиев ацесулфам, FD&C yellow #5, FD&C yellow #6.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки