Menu
Your Cart

Musclemeds Amino Decanate

Musclemeds Amino Decanate
Musclemeds Amino Decanate
Musclemeds Amino Decanate
Musclemeds Amino Decanate
Musclemeds Amino Decanate
Musclemeds Amino Decanate
text
Musclemeds Amino Decanate
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Musclemeds Amino Decanate
Видян от: 3336
85.00 лв.
Без данък: 85.00 лв.

Възможни варианти

Amino Decanate е нов иновативен комплекс от съставки на производителя MuscleMeds, който включва ускорено транспортиране на полезни вещества с помощта на технологията DecaDrive. Продуктът съдържа набор от аминокиселини BСAA в съотношение 10:1:1. Разработен е да стимулира максимално протеиновия синтез в мускулните тъкани и да спре разрушаването на мускулите (катаболизма) поради аминокиселинен недостиг при интензивно трениране.

Защо да изберем MuscleMeds Amino Decanate?

  • Стимулира нарастването на суха мускулна маса
  • Съкращава възстановителния период
  • В една доза има 15 грама ВСАА в пропорция 10:1:1
  • В доза се съдържат 5 грама глутамин
  • Комплекс от 15 есенциални аминокиселинни съединения (500 mg)
  • Технология за транспортиране на нутриенти DecaDrive
  • Добавка с приятен вкус
  • Protein.bg ви дава страхотно добра цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселинният комплекс Amino Decanate на MuscleMeds?

Musclemeds Amino Decanate увеличава обема на мускулитеAmino Decanate е аминокиселинен комплекс на марката MuscleMeds със съдържание от 5 грама ВСАА в пропорция 10:1:1. С една доза от продукта, тежкоатлетът получава 19 аминокиселинни молекули, за максимално стимулиране растежа на мускулната маса, увеличаване продуктивността и качеството на възстановяване на увредените мускулни влакна след тежка тренировка. За да се подобри бионаличността и да се увеличи ефекта на действие, в тази високо анаболна формула на Amino Decanate от MuscleMeds е използвана изключителната транспортна система DecaDrive! Тя е разработена технология за доставяне на нутриенти, увеличаваща бионаличността и усилваща въздействието на продуктовите компоненти върху тялото. Уникалната технология DekaDrive включва използване на биохимичните съединения полиетиленгликол (PEG) и деканоат (капринова киселина), които активират доставката на аминокиселини към мускулите. PEG увеличава усвояването на полезни вещества в стомашно-чревния тракт, което подобрява транспорта на хранителни вещества през клетъчния слой (трансцелуларен транспорт) и чрез междуклетъчните пространства (парацелуларен транспорт). Деканат стимулира усвояването на вещества в чревния тракт. Това биохимично съединение действа в биодинамичен режим, активирайки пропускливостта на междуклетъчната течност чрез увеличаване междуклетъчните пространства, през които аминокиселините по-бързо се абсорбират и транспортират с кръвта към мускулите.

Аминокиселинните молекули в Amino Decanate са микронизирани за максимално усвояване в червата и безпрепятствено транспортиране през клетъчния слой и междуклетъчната течност. В резултат на това се увеличава разтворимостта, разпадането и ускореното усвояване на аминокиселините

Аминокиселинният продукт съдържа BCAA (5 g) в съотношение 10: 1: 1. L-левцин заема голяма част от тази пропорция, тъй като стимулира протеиновия синтез и ускорява растежа на мускулите.

Една доза съдържа 5 грама глутамин, който неутрализира действието на кортизола - хормон, предизвикващ разрушаване на мускулните влакна. Глутаминът укрепва защитните функции на тялото.

Комплексният продукт Amino Decanate съдържа 500 мг анаболна формула, която се състои от 15 аминокиселинни съединения: аланин, аргинин, хистидин, пролин, метионин, треонин, фенилаланин, тирозин, аспарагин, аспартат, цистеин, глицин, серин, триптофан и лизин. Наборът аминокиселини, които не се произвеждат самостоятелно в тялото, стимулират издръжливостта по време на тренировка, увеличават анаболния ефект и инхибират катаболизма.

Amino Decanate от Musclemeds на топ цена повишава силите и издръжливостта.Amino Decanate подхранва цикъла на лимонената киселина за максимален растеж на мускулите и максимална производителност.

Цикълът на лимонената киселина в тялото е един от най-важните биохимични енергийни цикли, протичащ вътре в клетъчните митохондрии. По време на тренировка необходимостта от тази енергия се увеличава, тъй като е необходима за мускулните съкращения и поддържането на различни метаболитни процеси. По време на физическата активност веществата, които захранват цикъла на лимонената киселина, осигуряват допълнителна енергия за вашите мускули - за поддържане на тяхната сила и издръжливост. На свой ред нараства потребността от 19-те важни аминокиселини, участващи в този цикъл. Затова дефицитът на някоя от тези критични аминокиселини по време на тренировка може да има директен отрицателен ефект върху производителността, издръжливостта и дори мускулния растеж. Amino Decanate е внимателно балансиран и калибриран, за да съдържа всичките 19 основни аминокиселини, необходими за осигуряване на енергия и оптимална производителност, както и максимално увеличаване на мускулната маса.

Използването на Amino Decanate ще ускори възстановяването на увредените мускулни влакна след силова тренировка, което ще увеличи ръста на чистата мускулна маса и активизира работоспособността, производителността и физическите показатели по време на физическото натоварване.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за Amino Decanate - аминокиселинен комплекс на марката MuscleMeds.                        

За кого е най-подходящ Amino Decanate - аминокиселинен комплекс на MuscleMeds? 

Подходяща добавка е за всеки, който има нужда от пълноценна подкрепа за своето тяло. MuscleMeds Amino Decanate ще ви помогне да се предпазите от дефицит на 19 критични аминокиселини по време на напрегнати тренировки. С неговият прием ще избегнете нарушаване на работоспособността и мускулния растеж. MuscleMeds Amino Decanate със своето пълноценно и завършено аминокиселинно съдържание ще даде на организма ви много сила и енергия.

Употреба и дозировка на MuscleMeds Amino Decanate:

Cмeceтe eднa дoзa (1 мepитeлнa лъжицa) Amino Decanate c 250-300 мл вoдa и paзбъpĸaйтe. Πpиeмaйтe 1-2 дoзи днeвнo – пpeди, пo вpeмe и cлeд тpeниpoвĸa, или пo вcяĸo вpeмe, ĸoгaтo имaтe нyждa oт aминoĸиceлини за възстановяване.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (12 гр)

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойностза 1 доза:%ПДД

Анаболно съотношение 10:1:1 ВCAA:

(L-левцин, L-изолевцин и L-валин)

5 гр
L-глутамин5 гр
Основни аминокиселини: (L-аланин, L-аргинин, L-хистидин, L-пролин, L-метионин, L-треонин, L-фенилаланин, L-тирозин, L-аспарагин, L-аспартат, L-цистеин, глицин, L-серин, L-триптофан и L-лизин)500 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: естествен аромат, ацесулфам калий, сукралоза, деканова киселина, PEG 8000, PEG 3350 и червено #40

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code