Menu
Your Cart

Pure Nutrition 5-HTP 100 mg

Pure Nutrition 5-HTP 100 mg
Pure Nutrition 5-HTP 100 mg
Pure Nutrition 5-HTP 100 mg
Pure Nutrition 5-HTP 100 mg
Pure Nutrition 5-HTP 100 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Pure Nutrition 5-HTP 100 mg 100 vegetarian capsules
Видян от: 2081
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

В епохата на хроничния стрес човешкият организъм регулярно е подложен на претоварване, което води до нарушения в произвеждането на жизнено необходими ензими, хормони и други. Дефицитът на активни вещества може да бъде попълнен с употребата на хранителни добавки. Сега ще обърнем внимание на една хранителна добавка, която помага да се повиши нивото на един изключително важен за здравето на целия организъм хормон – серотонинът. А добавката, която помага за това е 5-HTP 100 mg 100 капсули на компания Pure Nutrition, която предлагаме за Вас на много изгодна цена.

Защо да изберем Pure Nutrition 5-HTP 100 mg?

  • 5-HTP 100 mg увеличава щастието, успокоява при стрес и безпокойство и подобрява настроениетоЗа поддържане на щастието и радостта
  • Срещу депресии, чувство на тревога, проблеми със съня
  • При големи психически или физически напрежения
  • Срещу стрес и лошо настроение
  • За регулиране количеството серотонин в организма
  • 1 дози – по 1 капсула всеки ден
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява 5-HTP от Pure Nutrition на капсули?

5-HTP от Pure Nutrition е хранителна добавка, която представлява аминокиселината 5-хидрокситриптофан. Това е метаболит на триптофана и предшественика на серотонина и мелатонина. Аналогично на триптофата, тази добавка може да се използва при разстройства на съня, като безсъние и трудно заспиване, при намаляване на теглото, а също и за повишаване на имунитета.

5-HTP от Pure Nutrition помага срещу депресия, тревожност, безсъние и намалява болките при мигрена5-HTP се извлича от семената на растението Griffonia Simplicifolia, което расте в Западна Африка. Този продукт съдържа натуралната аминокиселина 5-хидрокситриптофан, която подпомага синтезирането на мелатонин и серотонин. Попадайки в организма, тя се превръща в невромедиаторът серотонин. Това се случва както в нервните тъкани, така и в черния дроб. Попадайки в кръвния поток, добавката попада в мозъка, където пресича хематоенцефалната бариера и способства изхвърлянето на хормони. По този начин продуктът помага за повишаване съдържанието на двата важни хормона – серотонина и мелатонина.

Допълнителната употреба на добавката 5-HTP на Pure Nutrition помага за повишаване нивата на тези хормони тогава, когато това е необходимо. Регулярният прием на продукта поддържа нормалните хормонални нива и може да се използва в борбата със затлъстяването, за понижаване симптомите и проявите на ПМС, при мигрена, срещу депресия, безпокойство, безсъние и за адекватно поведение.

Всички тези проблеми са тясно свързани с ниските нива на серотонин в тялото. Този хормон отговаря за чувството на благополучие, удовлетвореност и за качеството на съня. Серотонинът играе огромна роля в контролирането на настроението и в такива емоционални реакции, като гняв и агресия. Освен това влияе и върху телесната температура и сексуалността на човека, от него зависят апетитът и обменът на веществата.

5-HTP срещу депресия и тревога

5-HTP на страхотна цена от Pure Nutrition повишава нивата на серотонин, намалява желанието за сладко и помага за отслабванеПроведени изследвания доказват, че 5-HTP помага да се справим с тревожността и депресиите, намалява симптоматиката на паническите атаки и подобрява съня. Тази хранителна добавка оказва същия ефект като синтетичните антидепресанти, но не проявява същите опасни за здравето странични ефекти.

Обикновено хората, които страдат от депресивни състояния и тревожност, прибягват до продължително и изнурително лечение с антидепресанти. Но е доказано, че употребата на 5-хидрокситриптофан се справя изключително успешно с увеличаването на съдържанието на серотонина, без допълнителна помощ. Предимството от използването на тази добавка, както вече се спомена, е че липсват странични ефекти.

5-HTP за отслабване

Клиничните опити сочат, че допълнителният прием на това вещество дава положителни ефекти в периода на отслабване. Този продукт подобрява процесите на съня и намалява тягата към въглехидратите при хора, които се придържат към нисковъглехидратна диета. Всеки такъв хранителен режим води до понижени нива на серотонина в кръвта, заради липсата на въглехидрати, които стимулират неговия нормален синтез.

Производството на хормона се случва с употребата на въглехидрати. Това вече е ясно. Точно това е и причината в периодите на стрес хората да имат нужда от похапване на нещо сладко. По този начин умният ни организъм иска да увеличи серотонина си, за да може по-безболезнено и безпроблемно да се справи със стреса. След синтеза на серотонин в мозъка напрежението обикновено спада.

Приемът на 5-хидрокситриптофан на супер цена намалява желанието към мазните и сладките продукти и помага за укрепването на емоционалната стабилност в периода на провеждане на по-строги диети.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за 5-HTP 5-хидрокситриптофан на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ 5-HTP (5-хидрокситриптофан) от Pure Nutrition?

Ако страдате от нарушен сън, ако често сте в лошо или тревожно настроение, ако заради това трупате килограми и особено ако тези симптоми възникват на фона на интензивни физически и психо-емоционални натоварвания, ако нямате проблеми с щитовидната жлеза, тази хранителна добавка е за Вас. Приемът на 1 капсула всеки ден ще Ви избави от всички тези неприятности.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition 5-HTP:

Приемайте по 1 капсула на ден на празен стомах, за предпочитане – преди сън.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
5-HTP 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, оризово брашно.

Важно: след отваряне съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки