Menu
Your Cart

Pure Nutrition Herbal Burn

Pure Nutrition Herbal Burn
Pure Nutrition Herbal Burn
Pure Nutrition Herbal Burn
 • Наличност: Да
 • Модел: Pure Nutrition Herbal Burn
Видян от: 2420
28.00 лв.
Без данък: 28.00 лв.

Възможни варианти

Pure Nutrition Herbal Burn е хранителна добавка, числяща се към групата на липотропните фетбърнъри. Тяхното действие се осъществява чрез влияние върху биохимичните процеси, а не върху нервната система. Формулата се състои от изцяло естествени съставки, без синтетични компоненти.

 • Pure Nutrition Herbal Burn съдържа натурални съставки за горене на мазнините.Хром пиколинат – жизнено важен микроелемент, който не се синтезира в тялото. В сферата на бодибилдинга, хромът подобрява инсулиновата чувствителност и създава оптимални условия за анаболизъм при мускулите. Ускорява обработването на глюкозата и регулира нивата на кръвна захар. Според някои проучвания хромът потиска апетита и подпомага намаляването на теглото. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 120 мкг хром пиколинат (100% от дневната доза).
 • Алфа-липоева киселина (ALA) – страхотен и мощен антиоксидант, универсален и широко разпространен като хранителна добавка. Забавя стареенето, подпомага изграждането на мускулна маса при високовъглехидратни диети и ускорява отслабването. Взема активно участие в производството на клетъчна енергия, като в същото време защитава организма от оксидативния стрес. АЛА играе роля на анаболен хормон, регулиращ нивата на кръвната захар, участващ в абсорбирането на аминокиселини и стимулира синтеза на протеини. Също така защитава мускулите от катаболизъм, уголемява клетките, ускорявайки транспорта на хранителни вещества и гликоген. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 50 мг алфа-липоева киселина.
 • Гимнема Силвестре (Gymnema) – дървесно тропическо растение, в листата на което се откриват полезни за здравето вещества. Основната причина се крие в съдържанието на сапонини. Регулира нивата на кръвна захар и участва във въглехидратния и мастния метаболизъм. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 150 мг Гимнема Силвестре.
 • Худия гордони (Hoodia gordonii) – бодливото растение притежава способността да потиска апетита и да регулира теглото чрез намален калориен прием. Начинът, по който действа е като, след прием, подава сигнал на мозъка, че тялото е сито и така се намалява усещането за глад. Регулира кръвната захар и подпомага отслабването. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 500 мг екстракт от Худия.
 • Pure Nutrition Herbal Burn дава отлични резултати в комбинация с аеробно натоварване.L-тирозин – неесенциалната аминокиселина играе важна роля за организма. Участва в структурата на протеините и е нужна за производството на невротрансмитери като допамин, норепинефрин, епинефрин и други, произвеждани от нервната система, надбъбречните жлези и щитовидната жлеза. Тирозинът подобрява справянето на организма със стреса, бил той физически или психически. Подобрява настроението, възстановяването след тренировка, концентрацията и намалява риска от претрениране. Стимулира горенето на мазнини и отслабването. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 150 мг тирозин в свободна форма.
 • L-карнитин – аминокиселина, която едва ли има нужда от представяне. Нейните ползи за здравето съвсем не се изчерпват само до това, че гори мазнините. Тя регулира нивата на холестерола и подпомага сърдечно-съдовата дейност. Предпазва от атеросклероза кръвоносните съдове. Намалява апетита, увеличава енергията и повишава концентрацията. Всяка доза от Herbal Burn съдържа 200 мг L-карнитин.
 • Екстракт от чай – зелен и оолонг/улонг чай (Oolong tea). Зеленият чай е изключително богат на антиоксиданти, които подкрепят здравето на клетките. Детоксикира тялото и укрепва имунитета. Улонг чай стимулира горенето на мазнини, подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система, регулира нивата на кръвна захар и понижава риска от възникване на ракови образувания.
 • Червен пипер – ускорява метаболизма, насърчава разграждането на мазнините и използването им като източник на енергия, защитава клетките от оксидативен стрес. Формулата е високоефективна и предлага удобство при дозиране, съхранение и приемане.

Защо да изберем Herbal Burn (натурален фетбърнър)?

Pure Nutrition Herbal Burn ускорява метаболизма и повишава енергията.

 • Стимулира горенето на мазнини;
 • Не стимулира нервната система;
 • Подобрява обмяната на мастни киселини и кетони;
 • Увеличава енергията;
 • Намалява обиколките на тялото;
 • Регулира кръвната захар и холестерола;
 • Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система;
 • Подобрява инсулиновата чувствителност;
 • Оптимизира анаболните качества на инсулина;
 • Удобна за дозиране и прием форма;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Pure Nutrition Herbal Burn?

Herbal Burn е натурален продукт, който стимулира горенето на мазнините. Той принадлежи към групата на липотропните фетбърнъри. За разлика от термогенните, липотропните не „посягат“ на нервната система и термогенезата. Тяхното действие се свежда до ускоряване метаболизма на мазнините и стимулиране на тяхното изгаряне. Подобрява се преноса на мастни киселини и кетони до митохондриите вътреклетъчно и междуклетъчно. Този процес е съпроводен с отделяне на енергия и съответно намаляване на мастните запаси и отслабване. Изключителен ефект се получава при комбиниране на липотропен фетбърнър с кардио/аеробни тренировки. Въпреки това, дори когато сте в покой тялото гори калории, но по-скоро зависи от диетата. Най-добре се съчетава с нисковъглехидратни режими.

За кого е подходящ Herbal Burn (липотропен фетбърнър)?

Pure Nutrition Herbal Burn е страхотен избор за всеки активен човек, който иска да редуцира мазнините в тялото си. Предимство на този липотропен фетбърнър е, че не стимулира нервната система и дава задоволителни резултати, дори и при отсъствието на тренировки. Въпреки това, за максимални и страхотни резултати, препоръчваме комбиниране с нисковъглехидратна диета и кардио тренировки.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition Herbal Burn:

Една доза (1 капсула) 1 път дневно. Препоръчваме да започнете с 1 капсула дневно, приета преди първото хранене за деня. След 2-3 дни, когато установите какъв толеранс имате към добавката, може да включите и втора доза (1 капсула) преди обяд или тренировка. Продуктът се приема всеки ден, без значение дали спортувате или не. Приемайте 2 месеца, след което направете 1-месечна почивка.

Приемайте с внимание, ако имате непоносимост към кофеина. В добавката се съдържа източник на такъв (зелен чай).
НЕ употребявайте при понижена функция на щитовидната жлеза и се лекувате в момента.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

Състав Стойност за 1 доза
Хром 120 мкг
L-карнитин 200 мг
L-тирозин 150 мг
Алфа-липоева киселина 50 мг
Hoodia gordonii 500 мг
Gymnema  150 мг
Екстракт от оолонг чай 100 мг
Екстракт от зелен чай 100 мг
Червен пипер 60 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки