Menu
Your Cart

Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour

Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
text
Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour
Видян от: 3659
49.00 лв.
Без данък: 49.00 лв.

Възможни варианти

100%100% Whey Prime Neutral Flavour съдържа допълнителни аминокиселини и е продукт с топ качество в Protein.bg Whey Prime Neutral Flavour представлява суроватъчен протеин концентрат, произведен от марката Prozis по оптимизирана и иновативна формула, която ще ви даде бърз старт на изграждането на мускули и ще ви помогне за по-лесно поддържане на мускулната маса. С над 80% съдържание на протеини за доза, суроватъчният протеин на Prozis ви осигурява бързо изграждане на мускулите, както и оптимално възстановяване след тренировка. Суроватъчните протеини са характерни с бързата си абсорбция в организма и пълният си аминокиселинен профил. Това ги нарежда на челно място сред протеините с висока биологична стойност. Благодарение на оптимизираната формула, 100% Whey Prime Neutral Flavour се разтваря изключително лесно, а освен това продуктът е неовкусен, което го прави идеален за разтваряне не само във вода, но и във всяка напитка по избор.

Суроватъчният протеин на Prozis съдържа всички 20 аминокиселини, съставящи протеините в човешкото тяло. Някои от тях не могат да се произвеждат от организма и за това трябва да присъстват в хранта (незаменими аминокиселини). Освен това 100% Whey Primer Neutral Flavour е подсилен с допълнителни аминокиселини - креатин монохидрат, таурин, ВСАА и L-глутамин, създавайки анаболитен комплекс, който води до най-добрите и бързи резултати.

Креатинът в състава на суроватъчния протеин представлява аминокиселина, която не влиза в състава на протеините, но играе важна роля, която се изразява в осигуряване на енергия за клетките. Благодарение на креатина, се повишава издръжливостта на мускулите, силата и енергията. Функцията на креатина е да възстановява бързо-изчерпващите се нива на АТФ (аденозин трифосфат), като се превръща в креатинфосфат и служи като източник на фосфатни групи. По този начин се осигурява и енергия за клетъчния метаболизъм.

ВСАА или аминокиселини с разклонени вериги са три есенциални (незаменими) аминокиселини, които участват в изграждането на протеините, но притежават и други важни функции в тялото. Тези три аминокиселини са левцин, изолевцин и валин. Срещат се в съотношение 2:1:1 в полза на левцина - аминокиселината с най-голяма активност от трите. Сред най-важните свойства на ВСАА е способността им да стимулират производството на протеини в мускулите, като по този начин предпазват здравите мускули от разграждане. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги спомагат за поддържане на гликогена и за намаляване на умората. Освен това вземат участие в премахването на мазнините.

L-глутамина е най-широко застъпената аминокиселина в кръвта, тя участва в изграждането на протеините и също така служи като източник на енергия, въглерод и азот за клетките и е един от най-използваните метаболити (след глюкозата). Глутаминът е неесенциална аминокиселина, която също така участва в регулацията на киселинно-основния баланс в бъбреците и действа като преносител на амоняк в кръвта.

Тауринът е аминокиселиниа, която не влиза в състава на протеините, но притежава доста полезни свойства. Тауринът влиза в състава на много енергийни напитки и различни протеинови добавки. Той е от голямо значение за правилната функция и развитие на скелетните мускули, нервната система и очите (ретината). Тауринът освен това влияе върху предаването на нервния импулс, подобрява функциите на клетъчната мембрана, участва в поддържане на калциевите нива и други.

Освен всичко това, 100% Whey Prime Neutral Flavour съдържа и смес от разграждащи ензими, които допълнително улесняват разграждането на протеините до техният аминокиселинен състав и правят още по-лесно абсорбирането в организма. Мултиензимният разграждащ комплекс съдържа алфа амилаза, неутрална фосфатаза, целулаза, лактаза и липаза.

Защо да изберем Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour?100% Whey Prime Neutral Flavour е неовкусен продикт на Prozis с топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен протеинов източник
 • Над 80% съдържание на протеини
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА)
 • Ефективно увеличава мускулната маса
 • Осигурява по-бързо възстановяване
 • Съдържа Креатин, Таурин и L-глутамин
 • Съдържа Разграждащи ензими
 • Неовкусен продукт - идеален за любимата напитка
 • Изключително лесно разтваряне
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчният протеин 100% Whey Prime Neutral Flavour на Prozis?

100% Whey Primer Neutral Flavour е продукт на Prozis и представлява суроватъчен протеин концентрат, произведен по нова, оптимизирана формула, която позволява много бързо разтваряне и висока концентрация на суроватъчният протеин (над 80%). Освен това в състава на 100% Whey Prime Neutral Flavour са добавени ВСАА, Креатин монохидрат, Таурин и L-глутамин, които съществено увеличават предимствата на продукта на Prozis. 100% Whey Prime Neutral Flavour съдържа 84% или 21 грама протеини във всяка доза от 25 грама. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 100% Whey Prime Neutral Flavour - суроватъчен протеин на марката Prozis

За кого е най-подходящ 100% Whey Prime Neutral Flavour (суроватъчен протеин) на Prozis?

Суроватъчният протеин на Prozis е подходящ за всеки, който спортува активно и желае бързо и ефективно за изгради чиста мускулна маса или да поддържа вече изграденото тяло. Благодарение на високата концентрация на протеини и минималните количества мазнини и въгхлехидрати, 100% Whey Prime Neutral Flavour би задоволил желанията дори на най-взискателните клиенти. Освен това продуктът е неовкусен, което го прави отличен избор за разтваряне в сок, вода, мляко или друга любима напитка.

Употреба и дозировка на Prozis 100% Whey Prime Neutral Flavour:

Приемайте 1-2 дози 100% Whey Prime Neutral Flavour дневно, преди или след тренировка. За да приготвите една доза, смесете 2 мерителни лъжички (25грама) от продукта с 250мл. вода или течност по избор. Можете да променяте количеството течност според предпочитанията ви за вкус и плътност.

Количество в една доза (25гр)

Състав:Стойност за 1 доза:
Енергия101 kcal/423 KJ
Мазнини
- наситени
1.50 g
0.90 g
Въглехидрати
- захари
1.10 g
0.90 g
Протеини21 g
Соли0.07 g
Креатин Монохидрат2.30 g
DigeZyme® мултиензимен комплекс10 mg

Състав на 100% Whey Prime Neutral Flavour : Суроватъчен протеин концентрат (съдържа емулгатор (соев лецитин)), Amino Matrix (креатин монохидрат, глицин, таурин, ВСАА 2:1:1 (левцин, изолевцин, валин), L-глутамин), DigeZyme® мултиензимен комплекс (алфа амилаза, неутрална фосфатаза, целулаза, лактаза, липаза).

*Информация за алергии : Съдържа мляко и соя. Може да съдържа следи от яйца и глутен.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.