Menu
Your Cart

Prozis L-Phenylalanine

Prozis L-Phenylalanine
2 - 3 Дни
Prozis L-Phenylalanine
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Prozis L-Phenylalanine
Видян от: 2819
19.99 лв.
Без данък: 19.99 лв.

Възможни варианти

LL-Phenylalanine е прекурсор на важни невротрансмитери-Phenylalanine е продукт на марката Prozis и представлява L-изомера на аминокиселината фенилаланин. Аминокиселините са съставните части на протеините, които съставят човешкото тяло и се разделят на неесенциални и есенциални (или незаменими - т.е. не се синтезират в организма). Фенилаланинът спада към групата на есенциалните аминокиселини - следователно като такава трябва да бъде в достатъчно количество с храната, която приемаме. L-Phenylalanine се предлага под формата на капсули, които се приемат лесно и се абсорбират бързо в организма. Също така, капсулите позволяват по-лесно дозиране от колкото продуктите на прах. 

Фенилаланинът в ролята си на аминокиселина взема участие в строежа на всички протеинови молекули в тялото, а освен това има и редица важни приложения в организма, като служи и като предшественик за синтез на някои други съединения и аминокиселини. Също така, фенилаланинът участва в регулацията на метаболизма и води до подобряване на настроението и когнитивните функции и като цяло е жизнено важен за правилната функция на целия организъм. L-фенилаланинът е предшественик за синтеза на някои ключови невромедиатори - допамин, епинефрин и норепинефрин. Невротрансмитерите представляват малки молекули, които участват в предаването на сигнали между невроните и са ключови за тези механизми. 

По-високото количество фенилаланин води и до повишаване на продукцията на тези невротрансмитери в хипофизата, което от своя страна подобрява настроението, както и концентрацията и фокуса. Приемането на фенилаланин води до цялостно подобрение на мозъчната функция, намаляване на желанието за сън, подобряване на паметта и сексуалната активност. Тъй като фенилаланинът е прекурсор на тирозина, от който се образуват хормоните на щитовидната жлеза, тази есенциална аминокиселина има важна задача за поддържането на активността на щитовидната жлеза. Тироидните хормони са от голяма важност за регулирането на метаболизма, имайки фундаментална роля за поддържането на телесното тегло. 

Фенилаланинът може да има и подтискащ ефект върху апетита, което ще ви помогне да не приемате излишни калории към диетата си. Чрез влиянието си върху мастния метаболизъм и апетита, фенилаланинът има способността да бъде ефективно оръжие срещу излишните телесни мазнини. L-Phenylalanine ще ви помогне като промени начина, по който мислите, начина, по който се чувствате и начинът, по който изглеждате.

Защо да изберем Prozis L-Phenylalanine?

  • L-Phenylalanine е продукт с виоко качество и топ цена в Protein.bgПродукт с гарантирано качество
  • Есенциална аминокиселина
  • Предшественик за синтеза на важни невротрансмитери
  • Спомага за разграждането на мазнините
  • Подобрява мозъчната функция
  • Подобрява тироидната функция
  • Натурален и тестван продукт
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Phenylalanine на Prozis?

L-Phenylalanine представлява L-аминокиселина, произведена от компанията Prozis под формата на желатинови капсули с лесно усвояване. Фенилаланинът е есенциална аминокиселина, която участва в продукцията на протеини и освен това служи като прекурсор на ключови невротрансмитери като епинефрин, норепинефрин и допамин. Фенилаланинът има антидепресантно и стимулиращо мозъчната функция действие, както и положително влияние върху щитовидната жлеза. Освен това тази аминокиселина подсилва метаболизма и спомага за премахването на излишните мазнини. L-Phenylalanine съдържа 500мг фенилаланин във всяка капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Phenylalanine - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Phenylalanine (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-Phenylalanine е аминокиселина, която участва в регулирането на метаболизма и като предшественик на тирозина и хормоните на щитовидната жлеза, участва и в регулирането на телесното тегло. Освен това фенилаланинът спомага за разграждането на мазнините, което му осигурява роля и в метаболизма на мастните киселини. Поради тази причина L-Phenylalanine е подходящ за хора, които желаят да намалят излишните мазнини и ра поддържат теглото си в определени граници.

Употреба и дозировка на Prozis L-Phenylalanine:

Приемайте 1-2 дози L-Phenylalanine дневно

Количество в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност за 1 доза:
L-фенилаланин500 мг

Състав на L-Phenylalanine : L-фенилаланин, Желатин (капсули), Сгъстител (микрокристална целулоза), Антислепващ агент (калциев фосфат, магнезиев стеарат).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки