Menu
Your Cart

Prolab BCAA Plus

Prolab BCAA Plus
Разграбен
Prolab BCAA Plus
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Prolab BCAA Plus
Видян от: 3291
54.00 лв.
Без данък: 54.00 лв.

Възможни варианти

ОрганичнитеProlab BCAA Plus е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg киселини, съдържащи аминогрупа (т.е. аминокиселините) са ключовите съединения, отговорни за производството на протеини, а от там и за изграждането на мускулните влакна. Аминокиселините са разнообразни и представляват съставните части на всички протеини. Като такива, е необходимо да се осигуряват на организма в оптимални количества и така да осигурят оптимално производство на протеини. Тези органични киселини, които имат отношение към синтезирането на протеини в човешкото тяло са 20, като някои от тях могат да се осигурят единствено с приетата храна. Те се наричат есенциални или незаменими аминокиселини. Три от тези есенциални аминокиселини се открояват от останалите поради особеното си значение за изграждането и натрупването на мускулна маса. Това са аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА). 

ВСАА съдържат към молекулата си странична верига с разклонение, от където идва тяхното наименование. Именно от тези три аминокиселини е съставен продуктът на Prolab - BCAA Plus. Той е произведен под формата на капсули за да се осигури по-добър и лесен прием, както и по-добро усвояване в организма. Към състава на ВСАА Plus са добавени и витамин С и витамин В6. Това което прави аминокиселините с разклонени вериги по-специални е тяхното специфично действие, което стимулира продукцията на протеини. Освен, че са техни съставни части, ВСАА спомагат и за намаляване на разграждането на мускулни влакна (резултат от интензивни тренировки), намаляват чувството на умората и участват в процесите на разграждане на някои мастни киселини. Специфично за ВСАА е също това, че се усвояват директно в мускулите, вместо в черният дроб както останалите аминокиселини. Това води до по-бързо действие и стимулира растежа на мускулите.

Аминокиселините с разклонени вериги имат способността да действат като сигнални молекули, които чрез действието си активират поредица от специфични реакции (mTOR сигнален път), което води до биосинтез на протеини в мускулите и увеличаването им. Както стана ясно, ВСАА предпазват мускулите от разграждане и скъсяват времето за възстановяването им от тренировки, благодарение на своят антикатаболитен ефект. Сред тези три аминокиселини (левцин, изолевцин и валин) най-висока активност има левцинът. Той се среща и в най-голямо количество в тялото. 

Аминокиселините с разклонени вериги имат и други ползи за организма. Един от плюсовете на тези аминокиселини е, че участват в метаболизирането на глюкозата и поддържат нормалните нива на гликоген в организма. Освен това, при тяхното разграждане се повлиява и разграждането на мазнините , тъй като окислителните процеси които разграждат ВСАА могат да повлияят и върху окислението на мастните киселини. ВСАА играят роля и в имунната система, където са необходими за пролиферацията (размножаването), развитието и активността на белите кръвни клетки.

ВСАА имат своето специфично действие и в мозъка, където при достигането си, участват в производството на някои невротрансмитери, стимулират протеиновия синтез и спомагат за увеличаване на енергията. Също така, действието им води до намаляване на чувството за умора, тъй като се свързват специфично към рецепторите за серотонин, при което намаляват неговото действие, предизвикващо сънливост и умора.

Добавените витамини С и В6 допринасят за постигането на максимален ефект от приема на BCAA Plus. Витамин С действа благоприятно върху имунната система и е активен антиоксидант, който участва в неутрализирането на кислородните радикали - токсични кислородни съединения, които възникват в резултат от тежка физическа дейност и могат да доведат до необратимо увреждане на клетките и тъканите. Витамин В6 от своя страна е важен кофактор в много на брой биохимични реакции и е от голямо значение за нормалната функция на организма.

Всички тези предимства на аминокиселините с разклонени вериги ги правят един от най-употребяваните и предпочитани продукти за повишаване на силата, издръжливостта и увеличаване на мускулната маса. Съдържанието на витамини С и В6 допълнително повишават качеството на BCAA Plus, което ви осигурява допълнителни ползи от неговият прием. BCAA Plus е продукт с високо качество, който ще ви помогне да постигнете желаните резултати.

Защо да изберем Prolab BCAA Plus?BCAA Plus спомага за намаляване на умората

 • Гаранция за високо качество от производителя
 • 3,7 грама ВСАА за доза
 • Съдържа витамин С
 • Добавен витамин В6
 • Намалява умората
 • Съкращава времето за възстановяване
 • Стимулира синтеза на протеини
 • Спомага за изгаряне на излишните мазнини
 • Капсули, лесни и удобни за прием
 • Бързо усвояване в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Plus на Prolab?

BCAA Plus представляват аминокиселини с разклонени вериги, произведени под формата на лесноусвоими желатинови капсули от компанията Prolab. BCAA Plus съдържат и добавени витамини С и В6, които допринасят за високото качество на продукта. Аминокиселините с разклонени вериги са важни при натрупването на мускулна маса, тъй като стимулират протеиновият синтез и предпазват мускулите от разпад. ВСАА също участват в предаването на сигнали (сигнални молекули), намаляват умората и участват в изгарянето на някои мастни киселини. Разнообразните функции на тези аминокиселини ги нареждат сред топ продуктите на пазара за спортни добавки. BCAA Plus съдържа 3,7 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 6 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Plus - аминокиселини с разклонени вериги на марката Prolab

За кого е най-подходящ BCAA Plus (аминокиселини с разклонени вериги) на Prolab?

BCAA Plus е идеален избор за всеки, който тренира активно и желае да подобри своята физика и да натрупа желаната мускулна маса. BCAA Plus ще ви помогне по-бързо и лесно да изградите желаното тяло и да постигнете своите цели. В продуктът на Prolab не се съдържат мазнини или въглехидрати, нито изкуствени оцветители, нишесте и др.

Употреба и дозировка на Prolab BCAA Plus:

Като хранителна добавка за стимулиране на мускулния растеж, приемайте по една доза (6 капсули) BCAA Plus дневно 30-60 минути след тренировка. Желатиновите капсули BCAA Plus на Prolab са лесни за прием и се усвояват бързо в организма

Съдържание за една доза (6 капсули)

Състав:Съдържание за 1 доза (6 капсули)
Витамин С90 mg
Витамин В69 mg
L-левцин1500 mg
L-изолевцин960 mg
L-валин1320 mg

Други съставки в Prolab BCAA Plus : Желатин, Стеаринова киселина, Силициев диоксид

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки