Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)

Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)
Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)
Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)
Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)
Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)
 • Наличност: Да
 • Марка: PDM Pharmaceuticals
 • Модел: PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17) 100 mg 50 capsules
Видян от: 3715
29.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.

Възможни варианти

Витамини > PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17)

На човешкия организъм са му нужни разнообразни витамини. Те го защитават от различни инфекции и му помагат да се бори с болестите. Всеки витамин способства нормалната работа на едни или други вътрешни органи, повишава имунитета и оказва влияние върху състоянието на човека. Витамин Б17, който също така е известен и като амигдалин не притежава многобройни полезни свойства, но е уникален с това, че е добър помощник при злокачествен рак.

Витамин B17 е витаминоподобно вещество, отнасящо се към витамините от група Б. за пръв път се е заговорило за него през 19 век, когато бил извлечен от костилките на горчивите бадеми и веднага го нарекли амигдалин. Макар че в лабораторни условия са успели да го получат едва през 1952 година, като тогава са го нарекли „лаетрил”. Витамин Б17 е много известен сред лекарите на нетрадиционната медицина като средство срещу раковите клетки, но официалната медицина не потвърждава тези му свойства. Амигдалин е горчиво на вкус вещество, което се синтезира от костилките на кайсиите, бадемите и други растения от рода Prunus. Не се синтезира в организма. По структура е бял водорастворим ромбичен кристал, който се разрушава при температура 215°С. от гледна точка на химията, амигдалин е съединение на две захарни молекули – бензолдегид и цианид.

Защо да изберем PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17) 100 mg 50 capsules?

 • PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17) 100 mg 50 capsules повишава имунитета и има противоинфекциозно действиеБори се с онкологичните патологии
 • Добро средство за обезболяване
 • За подобряване веществения обмен в организма
 • Привежда в норма храносмилателните функции
 • Помага в борбата със затлъстяването
 • Помага при големи емоционални и физически натоварвания
 • 1 доза от 1 капсула дневно
 • Противостои на раковите аномалии
 • Засилва имунитета
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка
 • Въздейства положително върху здравето
 • Бори се с хроничната умора

Какво представлява ULTRA B17 (Витамин B17) от PDM Pharmaceuticals?

PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17) 100 mg 50 capsules неутрализира раковите клетки без да вреди на здравитеULTRA B17 е хранителна добавка на марката PDM Pharmaceuticals, която съдържа витаминът Б17. Той помага на онкологично болните да се борят с рака заради присъстващите в него отровни компоненти. Има болкоуспокояващо действие, помага при хипертония, подобрява обмена на веществата, помага при артрит и се бори със стареенето на организма като цяло. Още преди няколко столетия било забелязано, че племената, които употребяват в храната си костилки от плодове, умират по-рядко. Това доказва и ефективността на този витамин върху организма на хората. Ползата на продукта на PDM Pharmaceuticals – ULTRA B17 за поддържането на здравето на човека не е само в неговата способност да унищожава туморните клетки, без да причинява вреда на здравите. Интересното е, че съдържащият се Б17 витамин в горчивите бадеми се е смятал за целебно средство срещу много болести още при древните египтяни. Хранителната добавка активира обменните процеси, забавя състаряването на дермата и добре обезболява. Формулата на този витамин се състои от глюкоза и циановодород. Тази „Смес” всъщност разрушава раковите клетки. Когато молекулата на амигдалин среща по пътя си ракова клетка, се разделя на две молекули глюкоза, 1 молекула циановодород и 1 молекула бензалдегид. Първо глюкозата влиза в увредената клетка, след това цианидът и бензалдегидът от глюкозата създават специална отрова, която разрушава раковото заболяване. В по-старите изследвания се е предполагало, че главният агент в антираковата борба е молекулата на циановодорода. По-късните изследвания оказват на това, че „убиецът” на злокачествените образувания е бензалдегидът. Ако оставим всички научни термини и се опитаме да обясним по-просто, се получава това – ракът обича захар. Във витамина Б17 захарта е около цианида. Ракът „изяжда” любимата си захар и „освобождава” цианида, който започва да действа само върху раковата клетка. Така че това е една своеобразна „смарт-бомба”.

ULTRA B17 (Vitamin B17) 100 mg 50 capsules на PDM Pharmaceuticals се бори със затлъстяването и болкитеПолзата на този биохими1ен процес вече в продължение на много десетилетия предизвиква бурни спорове в научните кръгове, но засега това е единственият действителен начин да се борим с онкологичните образувания. Много лекари са против употребата на витамин B17 като противораково средство, уповавайки се на неговата токсичност. Но ако погледнем реално, трябва да признаем, че другите методи срещу онкологичните заболявания са много по-токсични. А освен това, ULTRA B17 100 мг 50 капсули не само унищожава болните клетки, но и действа върху организма като общо укрепващо средство. Молекулата на амигдалин встъпва в химична реакция с ензимите на нераковите клетки още преди момента на въздействие върху злокачествените образувания. Ензимът на здравата клетка действа пагубно върху молекулата на витамина, като я разрушава. Следователно, след такава реакция, веществото не би могло да достигне до разрушение на здравата клетка. В резултат на метаболитни процеси, витаминът произвежда в човешкия организъм трипсин и химотрипсин и вече те встъпват в борба с раковите образувания: разграждат ензимите около тези клетки, след което белите кръвни телца могат да идентифицират „болните” клетки и да ги убият.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за ULTRA B17Витамин B17 на марката PDM Pharmaceuticals.

За кого е най-подходящ ULTRA B17 (Витамин Б17) от PDM Pharmaceuticals?

Продуктът УЛТРА Б17 на PDM Pharmaceuticals е подходящ за онко-болни хора, като поддържащо средство и средство, помагащо в борбата с коварното заболяване. Освен това добавката премахва болката по тялото, помага и при затлъстяване, при нарушения в обмена на веществата, при нисък имунитет и проява на различни инфекциозни патологии.

Употреба и дозировка на PDM Pharmaceuticals ULTRA B17 (Vitamin B17):

Приемайте по 1 капсула дневно.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Калории10
Калории от мазнини10
Общо мазнини1 гр1%
Холестерол0 мг0%
Натрий0 мг0%
Общо въглехидрати1 гр0%
Захари0 гр**
Протеин0 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: амигдалин, магнезиев стеарат, декстроза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър