Menu
Your Cart

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Разграбен
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol
Видян от: 2047
15.49 лв.
Без данък: 15.49 лв.

Възможни варианти

Холестерол – за това вещество е чувал може би всеки съвременен човек. Много реклами с гордост съобщават, че предлаганият от тях продукт не съдържа холестерол. Значи ли че това вещество е опасно за човека? Или все пак е полезно?

Холестеролът е органично съединение, много важен компонент на мастния обмен, необходим за жизнената дейност на човека. Около 80% от обема на това вещество се синтезира самостоятелно в организма. Това се случва в черния дроб и в червата. Останалото количество постъпва с храната, именно затова е са ни необходими в разумни порции продукти с животински произход. Ролята на холестерола в организма е много голяма. Първо – той е необходим за синтеза на стероиди и хормони от надбъбречните жлези. Второ – с негова помощ се изработва витамин Д. трето – това вещество се пристроява в основата на всички клетъчни мембрани. Ако холестеролът в организма ни е достатъчно, клетките функционират добре, а ако не достига 0 започват различни разстройства. Освен това, холестеролът е необходим за нормалната работа на нервната система и имунната система.

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol регулира съдържанието на холестерол в кръвтаОсвен общия холестерол има и фракции, които се състоят от собствен холестерол и белтък, който осигурява неговото транспортиране. Това съединение се нарича липопротеин. Има три класа липопротеини. Те се различават чрез състава на компонентите и техните пропорции.

 • ЛПВП са липопротеини с висока плътност. Те се разтварят добре във вода и не се натрупват. Те доставят холестерола от клетките на различните органи в черния дроб. Там той се синтезира в жлъчна киселина и се извежда от организма през червата. По този начин ЛПВП извежда излишъците от холестерол от организма, затова това съединение се нарича „добър“ холестерол.
 •  
 • ЛПНП – това съкратеното название на главното „транспортно средство“ на холестерола – липопротеини с ниска плътност. Това съединение доставя общия холестерол в тъканите и органите. Но когато това вещество в организма се натрупва в излишък, възниква риск от появата на сърдечно-съдови заболявания. Затова ЛПНП се нарича „лош“ холестерол.
 •  
 • ЛПМНП или липопротеини с много ниска плътност – транспортират триглицеридите от черния дроб в периферните тъкани. Нормата на тази фракция на холестерола в организма е много малка. Ако количеството и превишава, възниква вероятност от развитие на атеросклероза. Затова ЛПМНП, по пътя на логиката също могат да се нарекат „вреден“ холестерол.

Бета-ситостерол е растителен стерол, който се намира в почти всички растения. Той е главният субкомпонент от групата фитостероли (растителни стероли).

Натуралният бета-ситостерол е бяло восъчно вещество, а неговата химична структура много прилича на холестерола. Не се разтваря във вода и има характерна миризма. Диетолозите са пресметнали, че средностатистическият човек използват около 200-300 мг бета-ситостерол на ден чрез храната, която поема, а това е очевидно недостатъчно.

Защо да изберем Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol?

 • Cholesterol Balance Beta Sitosterol на изумителна цена поддържа холестеролниябалсн и предпазва от затлъстяванеПонижава съдържащия се в кръвта вреден холестерол
 • Предпазва от сърдечни патологии и атеросклероза
 • Регулира съдържанието на захарта
 • Повишава имунитета
 • За по-добър метаболизъм
 • Има антиракови ефекти
 • По 2 таблетки 3 пъти на ден
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Cholesterol Balance Beta Sitosterol от Natrol?

Cholesterol Balance Beta Sitosterol е хранителна добавка за балансиране на холестерола на марката Natrol. Тя е разработена от специалистите на Natrol за да осигури добра поддръжка на холестеролния баланс в състава на кръвта заради ефекта на бета-ситостерола, а също и на други типове растителни стероли. Тези вещества помагат за поддържането на нормалната концентрация на холестерола.

Бета-ситостеролът, който влиза в матрицата на Cholesterol Balance Beta Sitosterol, е вещество, което се добива от растенията и има редица сходства с холестерола. Той способства понижаване концентрацията на холестерола в кръвта чрез въздействието си върху организма, които водят до намалява ефективността на усвояването на холестерола от хранителните продукти.

Многобройни изследвания за доказали, че фитостеролите, получени от растителни източници, попадайки в човешкия организъм, противодействат на усвояването на холестерола от външните източници, така че регулярната употреба на хранителната добавка Холестерол Баланс Бета-Ситостерол намалява съдържанието му в кръвта на човека. За производството на продукта са използвани само висококачествени природни ресурси и технологии, съответстващи на най-строгите международни норми.

Регулиране на холестерола

Бета-ситостеролът, както и другите компоненти на добавката, има способността да намалява нивата на холестерола и може да бъде добро профилактично средство срещу атеросклероза. Химическото сходство на това вещество с холестерола му позволява да блокира поглъщането на вредния липид. Уникалността на продукта е, че въздействайки на липидите, той коригира само концентрацията на „лошия“ холестерол, а на нивата на „добрия“ не влияе.

Подобряване здравето на простатата

Cholesterol Balance Beta Sitosterol на Natrol подпомага здравето на простатата и усилва имунитетаУчените са доказали, че ситостеролът блокира изработването на дихидротестостерона, който предизвиква растеж на клетките на простатата.

Ефективността на бета-веществото е доказана чрез продължително изследване върху достатъчен брой мъже при хиперплазия на простатната жлеза.

Противораково действие

Установено е, че бета-ситостеролът помага да се забави растежа на туморите в простатата, дебелото черво и млечните жлези. Също така е ефективен при лимфоцитна левкемия. Продуктът въздейства на раковите клетки като ги самоликвидира.

Повишаване на имунитета

Тази хранителна добавка заздравява имунитета и намалява честотата на възпаленията. Особено полезен продукт е за хора, които са подложени на големи физически натоварвания, след тежки болести или оперативни намеси.

Нормализация на нивата на захарта

Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol нормализира нивата на кръвната захар и има противовирусни свойстваБета-ситостеролът нормализира нивата на кръвната захар, като стимулира производството на инсулина.

Другите преимущества на този продукт са че снема възпаленията, помага при простуда и грип и забързва зарастването на раните. Много добре действа при астматични пристъпи и намалява спазмите. Подпомага подобряването на метаболизма и предпазва от камъни в жлъчката. Добавката се бори с вирусите, бактериите и гъбичките. Повишава сексуалните функции на организма и намалява последиците от стреса.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Cholesterol Balance Beta Sitosterolбета-ситостерол на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Cholesterol Balance Beta Sitosterol (Холестерол Баланс Бета-Ситостерол) от Natrol?

Подходящ за употреба от хора, които страдат от висок холестерол и кръвна захар, както и за тези, които са предразположени към сърдечно-съдови патологии и атеросклероза.

Употреба и дозировка на Natrol Cholesterol Balance Beta Sitosterol:

Приемайте по 2 таблетки 3 пъти дневно с прием на храна.

Състав в 1 доза (2 таблетки)Стойност%ПДД

Фитостероли

Бета-ситостерол

Кампестерол

Стигмастерол

600 мг

240 мг

120 мг

80 мг

**

**

**

**

комплекс цитрусов пектин целулоза60 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, целулозна смола, глицерин, метилцелулоза, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки