Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Myprotein Creatine Ethyl Ester HCL

Прегледан: 2666
Myprotein Creatine Ethyl Ester HCL Наличен

29.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Myprotein Creatine Ethyl Ester HCL

CreatineCreatine Ethyl Ester HCL се усвоява много по-лесно от останалите форми креатин Ethyl Ester HCL е друга форма на добре познатия креатин монохидрат, произведен от марката Myprotein, който се усвоява много по-лесно в организма и с това съответно има по-бърз ефект и води до по-бързи резултати. Creatine Ethyl Ester HCL (CEE) помага на тялото ви, като осигурява бързо повишаване на АТФ в мускулите, което от своя страна води до повишаване на силата и издръжливостта и ви помага за бързо натрупване на мускулна маса. 

Creatine Ethy Ester HCL представлява подобрена формула на основният креатин монохидрат, която ускорява абсорбцията на креатина чрез свързването си с естерни соли. Тези соли правят доста по-лесно абсорбирането и улесняват приема на креатин в клетките. Едно от главните предимства на креатин етил естера е факта, че е нужна по-малка доза за постигане на същият ефект като обикновения креатин монохидрат. Освен това при използването на CEE не са необходими натоварващи фази и др.

По същност креатин етил естера представлява креатин, свързан с естерна сол. Креатинът е аминокиселина, нормално присъстваща в човешкото тяло, чиято функция е да доставя енергия на клетките, нужна за техният метаболизъм. това се случва с най-голяма честота в скелетните мускули, където концентрацията на креатин е най-голяма в цялото тяло. Креатинът се съхранява в клетките под формата на фосфокреатин, който впоследствие е нужен за възстановяването на АТФ (аденозин тифосфат).

Креатинът нормално се произвежда в организма, но при по-интензивни физически натоварвания неговото количество намалява, а тялото го възстановява по-бавно от колкото той се изразходва и за това е необходимо да се приема допълнително с храната или под формата на креатинови добавки. Самото производство на креатин в тялото се осъществява в черния дроб и бъбреците, след което се транспортира в тъканите с най-голяма нужда от него, а именно скелетните мускули и мозъка. 

Аденозин трифосфатът (АТФ) е наличен в много малки количества, достатъчни само за няколко секунди мускулна работа. След като се изчерпа АТФ, фосфокреатинът се заема с неговото възстановяване от аденозин дифосфат (АДФ). Това се случва с участието на ензима креатин киназа. Приемът на креатинови добавки увеличава капацитета клетките, които съхраняват креатин, което води до по-продължително синтезиране на АТФ и следователно до увеличаване на издръжливостта и силата. 

Креатинът се използва от много спортисти с идеята да повишава тяхната сила и издръжливост и да позволява по-дълги тренировки. Това от своя страна води до по-бързо увеличаване на мускулната маса и като цяло до по-бързи резултати. Creatin Ethyl Ester HCL е неовкусен продукт на прах, което означава, че можете да го разтворите не само във вода, но и в любимата си напитка и така да си осигурите страхотен вкус и бързо усвояване на креатина в организма си, благодарение на естерната сол.

Защо да изберем Myprotein Creatine Ethy Ester HCL?Креатин етил естерът на Myprotein е с топ цена в Protein.bg

  • По-бързо усвояване в организма
  • 3 грама креатин за доза
  • Не изисква натоварваща фаза
  • Доставя енергия на клетките
  • Увеличава издръжливостта и силата
  • Неовкусен - идеален за всяка напитка
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатин етил естера Creatine Ethyl Ester HCL на Myprotein?

Creatine Ethyl Ester HCL представлява подобрен вариант на креатин монохидратът, който е с доста-по бърза абсорбция в тялото, благодарение на естерната сол, с която е свързан. Произведен е от компанията Myprotein под формата на прах и е неовкусен, което дава възможност да го разтворите във всяка напитка. Креатин етил естера на Myprotein ще ви помогне да увеличите своята сила и издръжливост, което ще доведе до по-бързо натрупване на мускулна маса. Creatine Ethyl Ester HCL съдържа 3 грама креатин във всяка доза от 3 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Ethyl Ester HCL - креатин етил естер на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Creatine Ethyl Ester HCL (креатин етил естер) на Myprotein?

Creatine Ethyl Ester HCL е идеален за всеки спортист, който желае да подобри издръжливостта, силата и мускулната си маса. Освен това е идеалният избор и затези, които по някакъв начин изпитват дискомфорт от други форми на креатина. Благодарение на естерната сол, креатин етил естера на Myprotein се усвоява по-бързо в организма в сравнение с другите форми креатин.

Употреба и дозировка на Myprotein Creatine Ethyl Ester HCL:

Добавете една доза (3 грама) Creatine Ethyl Ester HCL към вода или напитка по избор, използвайте шейкър или разбъркайте. Приемайте креатинът на Myprotein 1 час преди тренировка, а в дните, в които не тренирате примайте по същото време (както в дните на тренировки). След 4-6 седмична употреба, направете 1-2 седмици пауза, след което започнете цикъла на прием отново.

Състав:Количество в една доза (3 грама)
Креатин Етил Естер HCL3 гр

Състав на Creatine Ethyl Ester HCL: 100% Креатин етил естер HCL

*Информация за алергии : продуктът е произведен в съоръжение, което преработва мляко, соя, яйца и глутен.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: