Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Musclegenix

Musclegenix са една от най-надеждните марки производители на спортни добавки. Техните лаборатории произвеждат само оптимални качествени хранителни добавки за спортисти. Спокойно може да се доверите на техните източници, тъй като те работят само с най-консолидираните доставчици на пазара.

Седалището на Musclegenix Sport Nutrition се намира в Испания. И в началото, продуктите на Musclegenix са били налични само в Испания, но с течение на времето тяхната репутация расте с все сила и добиват доста голяма известност. Търсенето на техните продукти се разширява и Musclegenix вече могат да се похвалят, че изнасят продукцията си в няколко страни от ЕС. Много международни спортисти се доверяват напълно на качеството на продуктите на Musclegenix.

Musclegenix поддържат непрекъснат контакт със много спортисти, за да е в крак с всички промени в динамичния начин на живот на професионалния спортист. Техните продукти са минали през всички изследвания за качеството на добавките, а група от диетолози и експерти по храните имат важната задача да увеличат производителността, и по този начин се ангажират да предлагат продукти, които да отговарят адекватно на очакванията на всеки спортист.

Musclegenix предлагат спортни и хранителни добавки от най-високо качество, чистота и сила. Те гарантират, че всички продукти, които напускат завода им, отговарят на най-високите стандарти. Екипът на Musclegenix вярва, че воденето на здравословен начин на живот, спортуването и това да сте здрави е много важно за щастието и успеха в живота на всеки човек. Именно за това с всеки продукт, Musclegenix се стремят към разработването на по-добри и качествени хранителни добавки на пазара, за да ви помогнат да достигнете и надхвърлите целите си.


Няма налични продукти