Menu
Your Cart

PRIMAFORCE ALCAR

PRIMAFORCE ALCAR
Hot
PRIMAFORCE ALCAR
54.00 лв.
Без данък: 54.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE ALCAR е хранителна добавка, която съдържа ацетил л-карнитин. Съединението е напълно естествено за организма и взема активно участие в метаболизма, особено в обмяната на мазнините. Отличен избор за всеки активен човек, натоварен с тежки ежедневни задачи и интензивно трениране. Всяка доза от PRIMAFORCE ALCAR съдържа 500 мг ацетил л-карнитин на парх. Карнитинът е аминокиселина, добре известна в спортните среди със способността си да редуцира мазнините и съответното с това освобождаване на енергия. Функционирането на тялото се обезпечава от тази енергия, а когато е добита от мазнините, редуцирането им става по-бързо и се постига отслабване на тялото. Ацетил л-карнитинът притежава редица ползи и някои предимства пред обикновената форма на карнитина. Това се отнася до способността на ALC да преминава през кръвно-мозъчната бариера. Насърчава производството на невротрансмитера ацетилхолин. Подобрява функциите на паметта и обработката на нова информация. Облекчава симптомите на депресия и напрежение. Подобрява състоянието при заболявания като Алцхаймер и Паркинсон. Предпазва клетките от увреждане като стабилизира структурата на клетъчната мембрана. 

Разбира се, за оптимални резултати от приема на PRIMAFORCE ALCAR, както и на всяка друга с цел отслабване, е нужно да се спазва хранителен режим с отрицателен калориен баланс, т.е. да приемате по-малко калории, отколкото са ви нужни. Всяка доза от добавката осигурява ацетил л-карнитин на прах – 500 мг с всяка мерителна лъжица.

Защо да изберем ALCAR (ацетил l-карнитин)?

 • Стимулира мастната обмяна;
 • Подпомага редуцирането на мазнините;
 • Повишава енергията;
 • Подобрява мисловната активност;
 • Укрепва имунитета;
 • Подобрява работата на нервната система;
 • Забавя стареенето;
 • Подобрява оросяването на тъканите и органите;
 • Антиоксидантни свойства;
 • Подобрява координацията;
 • Ускорява кръвообращението;
 • Подобрява кръвоснабдяването на мозъка;
 • Защитава нервните клетки от свободните радикали;
 • Забавя процесите на стареене;
 • Стимулира възстановителните процеси;
 • Всяка доза съдържа 500 мг acetyl l-carnitine;
 • Прахообразна и бързоразтворима формула;
 • Ускорено абсорбиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява PRIMAFORCE ALCAR?PRIMAFORCE ALCAR стимулира горенето на мазнини.

PRIMAFORCE ALCAR е хранителна добавка, предлагаща ползите от приема на карнитин в една потентна и подобрена формула. Ацетил л-карнитинът изпълнява всички функции на аминокиселината, заради които е толкова разпространена сред спортуващите хора – стимулира разграждането на мазнините, повишава енергията, подобрява метаболизма, извежда токсините от тялото и ускорява възстановяването. АЛК притежава още ползи – преминавайки кръвно-мозъчната бариера води до подобрени функции на мозъка. Подобрява неговото кръвоснабдяване, паметта го защитава от свободните радикали. Повишава концентрацията и способността на мозъка да обработва нова информация. 

PRIMAFORCE ALCAR не води до повишаване на артериалното налягане, напротив, може да провокира намаляването му. Редуцирайки мазнините в тялото, карнитинът не се ограничава само до тези между органите и подкожните. Намалява нивата и на холестерола, защитавайки кръвоносните съдове от отлагане на холестеролни плаки. Поддържа еластичността на кръвоносните съдове и увеличава вътрешното пространство във вени и артерии. Всяка доза от PRIMAFORCE ALCAR съдържа 500 мг ALC.

За кого е подходящ Alcar (ацетил л-карнитин) на PRIMAFORCE?

PRIMAFORCE ALCAR е отличен избор за всеки, който иска да оптимизира способностите си в залата и на работното място, без да се стига до ползването на стимуланти. Формулата осигурява ацетил л-карнитин, който представлява ацетилна форма на аминокиселината. Нейното предимство е в това, че има способността да преминава кръвно-мозъчната бариера. По този начин се подобрява функционирането и детоксикирането на мозъка. Друг плюс на тази форма на карнитина е, че не води до повишаване на артериалното налягане. PRIMAFORCE ALCAR е отличен избор за активно спортуващи хора, при умора и отпадналост, при трудности с паметта и лошо кръвообращение. Всяка доза от добавката съдържа 500 мг ацетил л-карнитин.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE ALCAR:

Една доза (1 мерителна лъжица) се приема 1-2 пъти дневно.
Силно препоръчително е приемането на добавката с ацетил л-карнитин да става на гладно, около час преди тренировка и преди лягане. В дни без тренировка – само вечер, преди лягане, отново на празен стомах.

Хранителна стойност за 1 доза (1 мер.лъж.):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Ацетил L-карнитин500 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки