Menu
Your Cart

Now Foods L-Carnitine Liquid 31 гр

Now Foods L-Carnitine Liquid 31 гр
Now Foods L-Carnitine Liquid 31 гр
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods L-Carnitine Liquid 31 гр
Видян от: 4331
62.00 лв.
Без данък: 62.00 лв.

Възможни варианти

Всеки,Liquid L-Carnitine 31гр. ефективно намалява мазнините и спомага за изграждането на желаната фигура който спортува активно се стреми към изграждането на здраво и добре оформено тяло, чисто от мазнини. Постигането на тази цел обаче изисква много енергия и упоритост и често е необходимо използването на добавки, които предлагат по-голям и бърз ефект. Изгарянето на мазнините става цел за все повече хора, както и активното спортуване (в това число и вдигането на тежести). Човешкото тяло има способността да изгаря мазнини, като ги използва за получаване на енергия и главната роля в този процес изпълнява аминокиселина, наречена карнитин (L-карнитин). Запасите в тялото от L-карнитин обаче бързо се изразходват при по-усилени тренировки и тогава набавянето на енергия се пренасочва към други източници. Именно поради тази причина L-карнитинът се налага на пазара като водещ продукт, който ефективно спомага за изгарянето на мазнини и става първи избор за доста хора, които се стремят към тази цел. 

L-Carnitine Liquid 31 гр. представлява аминокиселината L-карнитин, произведена от компанията Now Foods в течна форма, която значително улеснява абсорбирането в организма и гарантира по-бързи резултати. L-карнитинът не се включва към 20-те аминокиселини, които изграждат протеините в организма, но играе съществена роля в процеса на изгаряне на мазнините, който осигурява и енергия за обмяната на веществата в клетките. L-карнитинът е отговорен за транспорта на мастните киселини в митохондриите, където протича тяхното разграждане и отделяне на енергия. Освен това, тази аминокиселина притежава и други ефекти, полезни за организма.

Изгарянето на мазнините започва когато приетият L-карнитин се свърже с молекула мастна киселина, което довежда до транспортирането на този комплекс до митохондриалният матрикс, където се извършва окислението (разграждането) на мастната киселина. При този процес се отделя енергия под формата на АТФ (аденозинтрифосфат), кято от своя страна обезпечава клетъчния метаболизъм. След като мастната киселина се разгради, молекулата L-карнитин се свързва с ацетил Коензим А (КоА) за да се формира комплекса Ацетл L-карнитин, който напуска миктохондриите и се разделя. Така, вече свободният L-карнитин е готов за свързване с нова мастна киселина. Количеството L-карнитин достъпен в организма обаче не е достатъчен за да осигури оптимално изгаряне на мастните киселини, което налага използването на добавки, съдържащи L-карнитин. Най-подходящ в този случай е продуктът на Now Foods - L-Carnitine Liquid 31 гр., който се усвоява много по-лесно в организма поради течната си форма. Благодарение на двойното си действие L-карнитинът ефeктивно участва в премахването на мазнините и ви осигурява енергия за по-дълги и интензивни тренировки. Това нарежда течният L-карнитин на Now Foods на първо място сред фет бърн продуктите на пазара. 

Сред другите ефекти на L-карнитина се нарежда неговата способност да действа като антиоксидант. Това помага за неутрализиране на токсичните кислородни радикали, които са основната причина за увреждането на клетките и тъканите и могат да причинят необратими последици. Освен това L-карнитинът повлиява благоприятно мозъчната функция, предпазва нервните клетки и кръвоносните съдове, а също така участва и в разграждането на ВСАА и инхибирането на млечната киселина, която се натрупва в мускулите. 

Течният L-карнитин на Now Foods ще ви помогне бързо до постигнете желаните резултати и да изградите тяло, чисто от мазнини. L-Carnitine Liquid 31 гр. ще ви достави истинско удоволствие от употребата, тъй като е с невероятн вкус и течна форма, която е лесна и бърза за прием и се усвоява бързо в организма. Течният L-карнитин на Now Foods съдържа една от най-чистите форми L-карнитин, което гарантира високото качество на продукта.

Защо да изберем Now Foods L-Carnitine Liquid 31 гр. Liquid L-Carnitine 31 гр. е продукт с топ качество в Protein.bg

- Продукт с отлично качество
- 1 грам за доза
- Ускорява изгарянето на мазнини
- Снабдява клетките с енергия
- Действа като антиоксидант 
- Спомага за по-бързо възстановяване
- Действа благоприятно на мозъка
- Предпазва невроните и кръвоносните съдове
- Намалява нивата на холестерол
- Участва в метаболизма на ВСАА
- Приема се лесно и се усвоява бързо

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява течният L-карнитин L-Carnitin Liquid 31 гр. на Now Foods

L-Carnitine Liquid 31 гр. Представлява L-карнитин в течна форма, произведен от Now Foods. Течният L-карнитин е много лесен за прием, като не се налага разтваряне, а освен това течната форма позволява по-бързо усвояване на активната съставка. L-Carnitine Liquid 31 гр. е продукт за изгаряне на мазнини и е сред най-предпочитаните за тази цел на пазара. L-карнитинът транспортира мастните киселини в митхондриите, където те се разграждат и заедно с това се отделя енергия. Това ви позволява постигането на оптимални резултати като освен ефективното изгаряне на мазнини този продукт увеличава енергията и ви осигурява по-дълги тренировки. L-Carnitinte Liquid 31 гр. съдържа 1 грам L-карнитин във всяка доза от 15 мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Carnitine Liquid 31 гр. - Течен L-карнитин на марката Now Foods

За кого е най-подходящ L-Carnitine Luquid 31 гр. (течен L-Карнитин) на Now Foods

L-Carnitine Luquid 31 гр. е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да поддържа или да изгради тяло, чисто от мазнини. L-карнитинът ефективно намалява мазнините и е топ продукт за изгаряне на мазнини. Освен това спомага за увеличаване на енергията, което ще ви помогне за по-интензивни тренировки, които ще доведат до по-бързи резултати.

Упортеба и дозировка на L-Carnitin Liquid 31 гр. 

Като хранителна добавка приемайте по една доза L-Carnitine Liquid 31 гр. дневно, препоръчително на празен стомах.

Количество в една доза (15 мл.)

L-карнитин  1000 mg

Други съставки в L-Carnitine Liquid 31гр. : Дейонизирана вода, растителен глицерин, ябълчна киселина, лимонена киселина, натурален екстракт от портокал, натурален аромат на ванилия, калиев сорбат (консервант), лимоново масло.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки