Menu
Your Cart

Natrol L-Carnitine 500mg

Natrol L-Carnitine 500mg
Natrol L-Carnitine 500mg
2 - 3 Дни
Natrol L-Carnitine 500mg
Natrol L-Carnitine 500mg
Natrol L-Carnitine 500mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Natrol L-Carnitine 500mg
Видян от: 2799
31.49 лв.
Без данък: 31.49 лв.

Възможни варианти

Natrol L-Carnitine 500mg е хранителна добавка с L-карнитин на капсули. Формулата е насочена към спортуващите и активни хора, но не само. Карнитинът е аминокиселина, която има редица ползи за здравето и не се ограничава само да мастния метаболизъм, въпреки че това е най-популярната причина да се включва в ежедневната суплеменция. Карнитинът увеличава горенето на мазнините като източник на енергия, улеснявайки преминаването на мастните киселини през клетъчната мембрана. С това най-просто обяснение може да се онагледи ефектът върху мастната обмяна. Повечето спортуващи хора в един или друг етап от своето развитие са приемали добавка с L-карнитин, за да повишат резултатите си. Той действа отлично дори и при ниска двигателна активност, но при редовни тренировки, ефектите са забележителни.

Natrol L-Carnitine 500mg увеличава издръжливостта.L-карнитин на капсули помага за отслабване

Това твърдение е вярно и действа с пълна сила при хранене с премерен калориен недостиг (приемане на по-малко от нужните калории) и редовни тренировки (особено аеробни за окисляване на мазнините). Отлагането на мазнините напълно нормална функция на организма и се свързва с неговите способности за оцеляване. Излишните калории не се губят, те се складират за бъдещи нужди, когато няма да има постъпления на храна. Добрият метаболизъм съхранява хранителните вещества под формата на мазнини, за да обезпечи своето оцеляване. Той „посяга“ към тях като източник на енергия едва след изчерпване на другите варианти – въглехидрати и протеини. Предпазването на последните става чрез улесняване горенето на мазнините, а карнитинът прави точно това. Всяка доза от Натрол L-карнитин съдържа 500 мг от аминокиселината в свободна форма.

L-карнитин увеличава енергията

Като резултат от подобреното горене на мазнините, може да се каже, че приемът на L-карнитин увеличава енергията. Процесът на окисляване на мастните киселини е съпроводен с отделяне на енергия и отпадни вещества. Първото води до повишаване на енергията, тонуса, концентрацията, менталните способности и т.н. Второто бива изведено от организма по естествен път, отново с помощта на карнитина.

L-карнитин добавка защитава сърцето

Както казахме по-горе, карнитинът гори мазнини, при това не само тези, които се намират върху мускулите, а и тези в кръвта и около органите. Редуцирането на холестерола е една от най-съществените ползи от приема на Л-Карнитин на Натрол. Така се намалява опасността от отлагане на плаки по стените на кръвоносните съдове, поддържа се тяхната еластичност и здраве.

L-карнитин и мускулна треска

Установено е, че суплеменцията с карнитин може да повиши производителността на мускулите, забавяйки отделянето на млечна киселина, която причинява мускулната треска. Всяка доза от Natrol L-Carnitine съдържа 500 мг L-карнитин в свободна форма.

L-карнитин и свободни радикали

Карнитинът защитава от оксидативен стрес, предпазва клетъчното здраве и детоксикира организма. Не е случайно, че добавки с карнитин са сред най-търсените от спортуващите хора. При активни физически занимания, без значение от какъв тип, тялото генерира повече свободни радикали и токсини. Тяхното навременно обезвреждане и изхвърляне от организма е крайно важно за поддържането на добро здраве.
Natrol L-Carnitine 500mg е перфектното решение за всеки спортуващ човек, който иска да подобри своето здравословно състояние, да направи мускулния си релеф по-изразен, да увеличи енергията и производителността си в залата. 

Защо да изберем L-Carnitine 500 мг?

 • Стимулира горенето на мазнини;Natrol L-Carnitine 500mg увеличава енергията.
 • 500 мг карнитин на капсули;
 • Орелефява тялото;
 • Намалява апетита;
 • Поддържа сърдечното здраве;
 • Редуцира холестерола;
 • Антиоксидантна активност;
 • Увеличава енергията;
 • Повишава издръжливостта;
 • Детоксикира тялото;
 • Лесно дозиране и прием;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява L-Carnitine от Natrol?

Natrol L-Carnitine е хранителна добавка с L-карнитин на капсули. Продуктът съдържа 500 мг от аминокиселината във всяка доза и предлага мощна подкрепа за здравето. Карнитинът се свързва главно със способността му да подобрява горенето на мазнините за енергия, но това съвсем не ги изчерпва. Ежедневната суплеменция на карнитин може значително да увеличи спортния напредък. Той намалява мускулната умора, увеличава енергията и фокуса, стимулира възстановяването и прави мускулния релеф по-видим. Освен това, редуцира триглицеридите в кръвта, защитава сърцето и неутрализира свободните радикали.
Разбира се, карнитинът сам по себе си не притежава магически способности и за да работи, трябва да се съчетае с правилен хранителен режим и редовни тренировки.

За кого е подходящ L-Carnitine (Л-Карнитин) от Natrol?

Natrol L-Carnitine 500mg е отличен избор при нужда от подкрепа при изчистване на подкожните мазнини, подобряване на физическото състояние, за спортен напредък и увеличаване на енергията. Формулата се дозира и приема лесно.

Употреба и дозировка на Natrol L-Carnitine:

Една доза (1 капсула) дневно, за предпочитане на празен стомах.

Състав Стойност за 1 капсула   
L-карнитин   500 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: желатин, силиций, магнезиев стеарат, вода.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки