Menu
Your Cart

Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules

Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules
Hot
Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules
Видян от: 1697
36.99 лв.
Без данък: 36.99 лв.

Възможни варианти

L-карнитинътLiquid L-Carnitine Capsules е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg е една от най-използваните спортни добавки за изгаряне на мазнини. Тази аминокиселина се е наложила сред другите подобни продукти на пазара, тъй като помага не само за изгарянето на мазнините, но и повишава добивът на енергия в тялото. Тъй като излишните мазнини и наднорменото тегло стават все по-голям проблем в световен мащаб, потреблението на такива добавки става все по-голямо, а сред най-търсените продукти е именно L-карнитинът. Liquid L-Carnitine Capsules съдържа течен L-карнитин, произведен от Myprotein в капсули, подходящи за вегетарианци (не съдържат телешки желатин).  L-карнитинът представлява аминокиселина, която при нормални условия се произвежда в организма, но в количества, недостатъчни за да осигурят необходимото изгаряне на мазнини при по-интензивни тренировки. Като аминокиселина, L-карнитинът не участва в производството на протеини, но все пак притежава някои значими функции.

Участието в метаболизма на мастните киселини е основната роля на L-карнитинът, но освен нея, той подобрява сърдечно-съдовата функция, има благоприятно влияние върху репродуктивната система и неговото действие води до увеличаване на енергията, нужна на клетките за техният метаболизъм. Енергийният добив се осъществява при разграждането на мазнините, за което е нужен L-карнитинът, който да осъществи транспорта на мастната киселина до мястото на разграждане - в митохондриите (където протича тяхното окисление). При този процес на окисление се освобождава енергия, която след това се използва за различни метаболитни реакции.

Самият процес започва, когато молекула L-карнитин се свърже с молекула мастна киселина. Така формиран, комплексът (l-карнитин-мастна киселина) достига до митохондриите като преминава през двете мембрани и навлиза във вътрешността (митохондриалният матрикс). Там се осъществява реалното окисление на мастните киселини от специфични ензими, свързани с вътрешната мембрана. При този процес се освобождава химическа енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ) и се използва от клетката за обезпечаване на метаболитните нужди. Освен АТФ, при разграждането на мастните кселини се получава Ацетил Коензим А, който пък се използва в други биохимични процеси (цикъл на Кребс). По този начин, L-карнитинът участва в транспорта на мастните киселини с дълги вериги и чрез тяхното разграждане, непряко участва в добиването на енергия. 

L-карнитинът притежава и някои други плюсове. Той влияе положително на мозъка и подобрява неговата функция; Участва в метаболизма на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА); Участва в неутрализирането на млечната киселина и действа благоприятно на нервната система.  Liquid L-Carnitine Capsules е продукт с отлично качество, който ще ви помогне да постигнете желаните резултати в борбата с излишните мазнини. 

Защо да изберем Myprotein Liquid L-Carnitine CapsulesLiquid L-Carnitine Capsules действа благоприятно на мозъка и сърцето

- Гаранция за топ качество на продукта
- 1 грам L-карнитин за всяка доза
- Подобрява изгарянето на мазнините
- Има благоприятно действие за сърцето
- Подобрява функцията на мозъка и нервните клетки
- Подпомага репродуктивната функция при мъжете
- Спомага за добиването на повече енергия
- Намалява нивата на холестерола

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява течният L-карнитин Liquid L-Carnitine Capsules на Myprotein

Liquid L-Carnitine Capsules представлява течен L-карнитин, произведен под формата на капсули от компанията Myprotein. Liquid L-Carnitine Capsules са подходящи за прием от вегетарианци, тъй като капсулите не са направени от говежди желатин. L-карнитинът представлява аминокиселина, чийто прием ще ви помогне да намалите натрупаните излишни мазнини и да подобрите своята форма. Освен изгаряне на мазнините, L-карнитинът ще ви осигури и повече енергия за по-интензивни тренировки. Освен това, тази аминокиселина притежава и други, полезни за организма свойства, с които допринася още повече за доброто здравословно състояние. Liquid L-Carnitine Capsules съдържат 1 грам L-карнитин във всяка доза от 2 капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Liquid L-Carnitine Capsules - течен L-карнитин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Liquid L-Carnitine Capsules (течен L-карнитин) на Myprotein

Liquid L-Carnitine Capsules е правилният избор за тези, които се стремят да премахнат излишните килограми или да изгорят натрупаните мазнини по-бързо и ефективно. Освен това Liquid L-Carnitine Capsules е подходящ и за тези, които желаят да оформят по-лесно своята желана фигура. L-карнитинът на Myprotein ще ви помогне за постигане на тази цел и ще ви осигури повече енергия за тренировки.

Употреба и дозировка на Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules

Приемайте по една доза (2 капсули) Liquid L-Carnitine Capsules 1-2 пъти дневно дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съдържание в една доза (2 капсули)

L-карнитин1 g

Състав на Myprotein Liquid L-Carnitine Capsules : L-карнитин (47%), Глицерол, Вегетариански капсули (хидроксипропилметил целулоза), пречистена вода.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки