Menu
Your Cart

Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea

Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Hot
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea
Видян от: 5913
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

LiquidLiquid L-Carnitine + Green Tea е течен L-карнитин с топ цена в Protein.bg L-Carnitine + Green Tea е продукт на компанията Everbuild, който представлява течен L-карнитин с екстракт от зелен чай и добавени витамини от група В и хром пиколинат. L-карнитинът е сочен за една от най-ефективните съставки за изгаряне на мазнини. Предимството на Liquid L-Carnitine + Green Tea пред другите продукти, съдържащи L-карнитин е, че в продукта на Everbuild се съдържат 3 грама L-карнитин във всяка доза от 10мл.

Наличният L-карнитин в продукта на Everbuild е аминокиселина, която се получава от лизин и метионин, не влиза в състава на структурните протеини и е свързана с транспорта на мастни киселини. Ролята на L-карнитина е да осигурява транспортирането на мастните киселини през мембраната на мускулните клетки към митохондриите, където се осъществява тяхното разграждане чрез бета-окисление. Окислението на мастните киселини води до нямаляването им, а освен това осигурява и енергия за организма. При разграждането на мастните киселини се образува и Ац-КоА (ацетил-коензим А) като отпаден продукт. L-карнитинът е отговорен и за изнасянето на отпадните продукти от бета-окислението извън митохондриите и самата клетка. 

Взаимоотношенията на L-карнитина с мастните киселини и възможността му пряко да участва в процесите на тяхното разграждане го правят продукт с есенциално значение за премахването на излишните телесни мазнини и по този начин достигането на по-добри резултати и изграждането на по-чиста мускулна маса. Друго предимство на Liquid L-Carnitine + Green Tea пред осталите продукти, съдържащи L-карнитин e течната форма на продукта. Това осигурява доста по-бърза и пълна абсорбция на активните съставки в сравнение с капсулите или таблетките, а това е важно за да се определи колко ефективен е даден продукт.

Елемент, който играе главна роля в метаболизма на въглехидратите и мастните киселини е хрома. Неговата важна роля е свързана с процесите на регулиране на холестерола, кръвната захар и инсулиновта чувствителност. Чрез тези свои функции и процесите, в които е включен, хрома е важен за поддържане на телесното тегло в здравословни граници.

Витамините от група В са важни за образуването на червените кръвни клетки, функционирането на нервната система и за поддържането на телесното тегло, тъй като имат доста разнообразни функции, сред които са синтеза на ДНК и РНК, метаболизма на мастни киселини и аминокиселини, ролята им на кофактори в редица важни метаболитни ензими, както и основен компонент на NAD и FAD (съединения, пренасящи електрони). Витамините от група В притежават още много положителни ефекти върху организма, а техния дефицит или липса могат да доведат до тежки физиологични последици.

Екстрактът от зелен чай е с добре познати свойства, които стимулират мозъка и мисловните процеси, подпомагат концентрацията и фокуса, регулацията на кръвната захар, задържането на вода и други.

Защо да изберем Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea?Течният L-карнитин на Everbuild ускорява изгарянето на мазнините и подобрява метаболизма

 • Ускорява метаболзма
 • Увеличава разграждането на мастните киселини
 • Ускорява процесите на абсорбция в организма
 • Осигурява енергия без да засяга нервната система
 • Участва в регулацията на нивата на инсулин
 • Регулира нивата на кръвната захар
 • Има силни антоксидантни свойства
 • Скъсява времето за възстановяване от тренировка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява течният L-карнитин - Liquid L-Carnitine + Green Tea на Everbuild?

Liquid L-Carnitine + Green Tea представлява L-карнитин в течна форма, съдържащ екстракт от зелен чай, витамини от група В и хром пиколинат, които активно участват в процесите на изгаряне на мазнини. L-карнитинът е може би най-добрия избор когато става въпрос за топене на мазнини и намаляване на теглото. Витамините, хрома и зеленият чай подпомагат тези процеси, като в същото време подпомагат цялостното състояние на организма. L-карнитинът на Everbuild се абсорбира много бързо, тъй като е в течна форма и осигурява 3 грама L-карнитин за всяка доза от 10мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Liquid L-Carnitine + Green Tea - течен L-карнитин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Liquid L-Carnitine + Green Tea (течен L-карнитин) на Everbuild?

Течният L-карнитин на Everbuild е подходящ за тези, които искат да намалят и премахнат излишните телесни мазнини, да изградят чиста мускулна маса и като цяло да подобрят метаболизма си, тъй като Liquid L-Carnitine + Green Теа има и други благоприятни за организма ефекти като антоксидантни свойства, регулация на кръвната захар, инсулина и др.

Употреба и дозировка на Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea:

Примайте по една доза (10мл) Liquid L-Carnitine + Green Tea от един до три пъти дневно на празен стомах и преди тренировка. Разклащайте добре преди всеки прием.  

Продукта се предлага в опаковки от 500мл (50 дози) с вкус на портокал, манго и розов грейпфрут.

Състав: Стойност: Съставка: Стойност:
Калории 6 kcal Витамин В3 8.0 mg
L-карнитин (свободна форма) 3000 mg Витамин В5 2.5 mg
Екстракт от зелен чай 10 mg Витамин В6 0.7 mg
Хром (под форма на пиколинат) 200 mcg Витамин В12 1.2 mcg

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки