Menu
Your Cart

Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana

Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Hot
Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana
Видян от: 3561
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

LiquidLiquid Acetyl L-Carnitine + Guarana ще ви помогне да намалите излишното тегло и да постигнете по-добри резултати с по-чиста мускулна маса Acetyl L-Carnitine + Guarana е продукт на марката Еverbuild, който представлява течен L-карнитин с екстракт от гуарана. Течният L-карнитин на Everbuild е лесно усвоим и доста ефективен продукт за изгаряне на мазнини. Формулата на Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana ви осигурява не само по-ефективно премахване на излишните телесни мазнини, но и увеличава енергията и издръжливостта. 

L-карнитинът е аминокиселина, която не влиза в състава на протеините, изграждащи мускулите и останалите тъкани и органи в човешкото тело. Тя се получава от други две аминокиселини - лизин и метионин. Функцията на L-карнитина е свързана с разграждането на мастните киселини. Той участва в транспортирането на мазнините през клетъчната мембрана на мускулните клетки към митохондриите, където протича тяхното окисление и разграждане. При окислението на мастните киселини се осигурява енергия и се отделя ацетил коензим А (АцКоА). L-карнитинът, освен за вкарването на мастни киселини, служи и за изнасяне на отпадните продукт от тяхното разграждане извън клетката. Така той свърза АцКоА и го транспортира навън.

По време на физически упражнения, мастните киселини са основен енергиен източник. Поради това L-карнитина се определя като добавка, осигуряваща енергия и издръжливост за по-дълги и интензивни тренировки. Екстракта от гуарана, чрез взаимодействието си с нервната система, намалява умората и ускорява разтварянето на млечната киселина. Освен това семената от гуарана влияят върху апетита, което също помага да намалите мазнините и като цяло да намалите излишното тегло.

Към Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana са добавени и витамини от група В, които осигуряват разнообразни благоприятни ефекти върху организма, а при дефицит на някой от тези витамини може да настъпят тежки физиологични промени в организма. Витамин В3 - ниацин се прилага при хипрехолестеролемия, а дефицитът на ниацин води до пелагра. Витамин В5 - пантотенова киселина, също има свойства, които спомагат за понижаване на холестерола, а освен това служи за синтез на коензим А. Витамин В6 - пиридоксин, взима участие като коензим при много ензимни реакции, свързани с метаболизма на липиди, аминокиселини и глюкоза. Витамин В12 - (циан)кобаламин играе ключова роля в правилното функциониране на мозъка и нервната система, както и в образуването на кръвните клетки. Витамин В12 повлиява ДНК синтеза, както и метаболизма на мастни киселини и аминокиселини.

Бързото и лесно усвояване на Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana се дължи на течната форма на продукта, осигуряваща бърза абсорбция след прием. Това е важно за качеството на даден продукт и за постигането на по-бързи резултати.

Защо да изберем Everbuild Liùid Acetyl L-Carnitine + Guarana?Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana съдържа 1500мг L-карнитин за доза и е на топ цена в Protein.bg

 • 1500 mg течен L-карнитин за всяка доза
 • Добавен есктракт от гуарана
 • Добавени витамини от група В (В3, В5, В6, В12)
 • Увеличава мастния метаболизъм
 • Спомага за намаляване на излишното тегло
 • Ускорява изгарянето на калории при тренировка
 • Притежава антиоксидантни свойства
 • Отличен вкус на лимон
 • Много бърза абсорбция
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява течният L-карнитин Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana на Everbuild?

Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana представлява L-карнитин в течна форма, произведен от американската компания Everbuild, подходящ за изгаряне на мазнини, който съдържа екстракт от гуарана за намаляване на умората и ускорено разграждане на млечната киселина, и витамини от група В, които подсилват метаболизма на мазнините и оказват още доста полезни ефекти върху организма. Течната форма на L-карнитина позволява много бърза абсорбция, а количеството на активната съставка - Ацетил L-карнитин е 1500 mg във всяка доза от 15мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana - течен L-карнитин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Luquid Acetyl L-Carnitine + Guarna (течен L-карнитин) на Everbuild?

Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana е подходящ за всеки, който желае да премахне излишните мазнини и телесно тегло, като в същото време си осигури енергия и издръжливост за по-дълги и интензивни тренировки. Освен това течният L-карнитин на Everbuild, с добавени витамини от група В ще ви осигури цялостно пообряване на метаболизма и особено намаляване на мазнините.

Употреба и дозировка на Everbuild Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana:

Приемайте от една до три дози (15мл.) дневно на празен стомах. Разклатете добре преди употреба. Най-добро време за прием - 45-60 мин. преди тренировка.

Всяка доза по 15мл е равна на 2/3 от мерителната чашка, която получавате със всяка бутилка, съдържаща 33 дози.

Състав:Стойност за 1 доза
Калории5 kcal
Ацетил L-карнитин1500 mg
Екстракт от Гуарана80 mg
Витамин В3 (Ниацинамид)8 mg
Витамин В5 (Пантотенова к-на)2.5 mg
Витамин В6 (Пиридоксин HCL)0.7 mg
Витамин В12 (Цианкобаламин)1.2 mcg

Други съставки в Liquid Acetyl L-Carnitine + Guarana : Вода

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки