Menu
Your Cart

Everbuild Alcar 1000

Everbuild Alcar 1000
Everbuild Alcar 1000
Everbuild Alcar 1000
Everbuild Alcar 1000
Everbuild Alcar 1000
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild Alcar 1000
Видян от: 4604
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

AlcarAlcar 1000 е ацетилкарнитин на Everbuild с топ цена в Protein.bg 1000 е продукт на компанията Everbuild, който представлява ацетилирана форма на аминокиселината L-карнитин - нормално се произвежда в организма, но се приема и като хранителна добавка за изгаряне на мазнини. Ацетилкарнитинът (alcar) се разгражда в кръвта от плазмени естерази (ензими) до L-карнитин, който поддържа производството на енергия, като участва в транспорна на мастните киселини до митохондриите, където те се разграждат и се образува АТФ. 

При интензивни тренировки в митохондриите се образува alcar от L-карнитин и незиоплзван ацетил-КоА (Коензим А) от специфични ензими. Alcar се транспортира извън митохондриите и се разделя отново на съставните си части. Там L-карнитинът подпомага транспорта и улеснява усвояването на мастните киселини в митоходнриите, но излишните количества ацетил-коензим А, могат да блокират тези реакции, тъй като тези излишни количества КоА пренасочват образуеването на енергия от въглехидрати, вместо от мастни киселини. Поради това е нужно, количеството на L-карнитина да е по-високо от това на КоА.

Alcar 1000 подпомага поддържането на енергийния клетъчен метаболизъм, като заедно с това оказва благоприятно влияние на мозъчната функция. Карнитинът съществува в две форми - L- и D-карнитин, като активната форма е L-карнитинът. Той се образува в организма от протеиногенните аминокиселини лизин и метионин. Карнитинът е нужен за енергийния метаболизъм на клетките, тъй като се включва в транспортирането на мастните киселини в митохондриалния матрикс, където протича тяхното разграждане до ацетил КоА и генериране на енергия под формата на АТФ. Така L-карнитинът, който е доставил мастната киселина в митохондриите, сега се свърза с ацетил КоА и се образува ацетилкарнитин, който напуска митоходнриите и може да се свърже с нова мастна киселина за да протече същия процес.

Има данни, които показват, че L-карнитинът има и други функции, свързани с метаболизма на аминокиселините. Установено е участието на L-карнитин в окислението на аминокиселините с разклонени вериги (левцин, изолевцин и валин). Сщо така L-карнитинът инхибира образуването на млечна киселина в мускулите, която допринася за мускулната треска.

Изследвания показват, че alcar е доста ефективен и безопасен метод за повишаване на чувствителността на инсулина, както и за запазване и поддържане на здрави кръвоносни съдове, особено при хора със сърдечни проблеми. Alcar също така предпазва невроните и участва във възстановяването им от определени увреждания (причинени от диабет). 

Всички тези полезни свойства на карнитина правят Alcar 1000 предпочитан продукт за прием преди тренировка. Освен това, Alcar 1000 е неовкусен продукт, подходящ за разтваряне във всяка течност. Съставен е изцяло от ацетил L-креатин, без пълнители и ненужни вещества.

Защо да изберем Everbuild Alcar 1000?Alcar 1000 повишава чувствителността на инсулина, укрепва кръвоносните съдове и предпазва невроните

  • Увеличава изгарянето на мазнините
  • Поддържа енергийния клетъчен метаболизъм
  • Предпазва невроните
  • Укрепва кръвоносните съдове
  • Повишава чувствителността на инсулина
  • Неовкусен - разтваря се във всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява ацетил L-карнитинът Alcar 1000 на Еverbuild?

Alcar 1000 представлява ацетил L-карнитин (или ацетилкарнитин), поризведен от компанията Еverbuild, който спомага за премахването на мазнините от тялото, като се свързва с тях и участва в транспорирането им в митохондриите, където те се разграждат и осигуряват енергия за тялото. L-карнитинът участва и в други процеси в тялото, като например предпазва невроните и спомага за заздравяване на кръвоносните съдове и повишава чувствителността на инсулина. Аlcar 1000 съдържа 100% ацетил L-креатин, като една доза (1/4 лъжичка) е равна на 1 грам.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Alcar 1000 - ацетил L-каринитин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Alcar 1000 (ацетил L-карнитин) на Everbuild?

Приемът на Alcar 1000 е подходящ за всеки активно спортуващ, който се стреми да постигне тяло, лишено от мазнини и да поддържа вече изградено такова, като също така си осигури повече издръжливост и концентрация, заздравяване на кръвоносните съдове и сърцето, увеличаване на чувствителността на инсулина и елиминиране на кръвната захар.

Употреба и дозировка на Everbuild Alcar 1000:

Приемайте Alcar 1000 до три пъти дневно по една доза (1/4 лъжичка) - 1грам,като го смесите с около 240мл. вода или течност по избор. Разбъркайте или разклатете (за шейкър) докато се разтвори напълно. 

Една опаковка Alcar 1000 е 200 грама - съдържа 200 дози.

Състав:Стойност:
Ацетил L-карнитин HCL1000 mg

Други съставки : 0.2% силициев диоксид

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки