Menu
Your Cart

Dymatize L-Carnitine Xtreme

Dymatize L-Carnitine Xtreme
Dymatize L-Carnitine Xtreme
Dymatize L-Carnitine Xtreme
Dymatize L-Carnitine Xtreme
Dymatize L-Carnitine Xtreme
 • Наличност: Да
 • Модел: Dymatize L-Carnitine Xtreme
Видян от: 2141
39.90 лв.
Без данък: 39.90 лв.

Възможни варианти

Dymatize ви предлага продукта L-Carnitine Xtreme, който е отличен начин да се отървете качествено и ефикасно от нежеланите мазнини и килограми. Всяка доза от хранителната добавка ще ви помага за по-лесното постигане на перфектната фигура. Това е благодарение на способността на L-Carnitine Xtreme да спомогне за по-доброто изгаряне на мастните клетки и увеличаване на телесната ви енергия, за да тренирате още по-усилено и интензивно, при това е на страхотна цена.

Изгарянето на мазнините не е единственото действие на L-карнитин - той подпомага работата на сърцето и при хронична умора. L-Carnitine (L-карнитин) е специално вещество, което увеличава скоростта на мастния метаболизъм в тялото, с други думи – функционира като „горелка” за мазнините. Синтезира се от човешкото тяло при условие, че са налице необходимите витамини и ензими. За да може вашето тяло да произвежда L-карнитин в достатъчни количества, е необходимо балансирано хранене и редовна консумация на висококачествени протеинови продукти. Такива могат да бъдат например месо, извара или риба. Като правило, ако човек е подложен на тежка физическа активност или храната му е непълноценна, в неговия организъм се наблюдава недостиг на L-Carnitine. Поради тази причина за всички хора, които изпълняват хранителна диета и активно се занимават със спорт, е препоръчително да приемат това вещество допълнително. Неговото действието е свързано с премахване на излишните телесни мазнини. Активира процеса на изгаряне на подкожната мастна тъкан и помага за преработването на мастните клетки в енергия.

Благодарение на L-Carnitine Xtreme от Dymatize, мастните молекули активно проникват в митохондриалните мембрани. А митохондриите са нещо като „енергийна станция”, която е вътре в клетките на тялото. Именно в тях става изгарянето по естествен начин на мазнините и разграждането на хранителните вещества, освобождаващи енергия под формата на АТФ. Така тялото ви ще може да изпълни задачите, които сте си поставили, тъй като получава мощен енергиен прилив, докато горите вашите мазнини. Основната съставка на продукта осигурява проникването на мастните киселини в митохондриите и улеснява преминаването им през мембраните. По този начин те се окисляват много по-бързо. L-Carnitine е едно от най-ефективните и популярни вещества, ускоряващи процеса на окисляване на мастните киселини. Това е така защото стимулира естествените метаболитни процеси в организма, а в същото време е абсолютно безвредно и полезно за здравето, без проявата на странични ефекти. Ако наличието му в организма не е достатъчно, мастните киселини се натрупват в човешкото тяло и причиняват затлъстяване. Също така, L-Carnitine Xtreme има анаболен ефект. Помага не само да се избавите от излишните мастни натрупвания, но и спомага увеличаването на мускулна маса, благодарение на обновяването и образуването на нови тъканни частици, клетки и мускулна тъкан. Например спортистите, които използват тази биологична добавка, по-бързо губят мастна маса и набират вместо нея мускулна.

Изгарянето на мазнините не е единственото действие на L-карнитин. Разбира се с негова помощ загубата на мастните натрупвания може да бъде много по-бърза, но също така това вещество намалява нивото на холестерол в организма. Това означава, че съдовете и сърцето работят по-добре. Намалява стреса и ви позволява да се отървете от синдрома на хроничната умора. Това се дължи на неговото положително влияние върху надбъбречните жлези. Заедно с това подобрява интелектуалната и физическа издръжливост, защото митохондрии има и в нервните клетки, където те също произвеждат енергия. Основната  съставка в продукта L-Carnitine Xtreme има благоприятен ефект и върху транспорта на кислород от кръвта. Следователно тя влияе почти на целия организъм на човека, способствайки загубата на тегло.

Защо да изберем L-Carnitine Xtreme от Dymatize?

 • L-Carnitine Xtreme от Dymatize е на отлична цена нормализира работата на черния дробИма общоукрепващо и тонизиращо действие
 • Активира умствената дейност
 • Нормализира работата на сърдечно-съдовата система
 • Насърчава изгарянето на мастните натрупвания
 • Предотвратява недостига на протеини и аминокиселини
 • Забавя процеса на стареене
 • Нормализира работата на черния дроб
 • Повишава усвояването на протеините, витамините и въглехидратните съединения
 • Минимизира риска от възникването на нервни заболявания
 • L-Carnitine Xtreme от Dymatize е на отлична цена и с бърза доставка

Какво представлява L-Carnitine Xtreme от Dymatize?

Всяка капсула от L-Carnitine Xtreme на Dymatize играе важна роля за енергийния обмен.Всяка капсула от L-Carnitine Xtreme на Dymatize ви доставя L-карнитин. Това вещество играе важна роля в енергийния обмен. Най-общо казано транспортира „мазнини” или по-скоро мастни киселини вътре в клетките на нашия организъм в митохондриите. След това хранителните мастни киселини се „изгарят”, за да произведат енергия. Транспортирането им е особено важно за тъканите, които консумират много енергия – мускулите. Продуктът ви осигурява най-ефективната съставка за изгаряне на телесни мазнини. Така постигането на желаната фигура ще е по-лесно за вас, тъй като по-бързо ще губите мастна тъкан и ще изграждате вместо нея мускулна маса. Също така L-Carnitine Xtreme на Dymatize ще усили функцията на имунната ви система, както и ще стимулира антиоксидантните свойства на някои ензими в организма ви. Хранителният режим и активното физическо натоварване имат голямо значение за постигането на хармонично и стегнато тяло. Едно страхотно и ефикасно допълнение към тях може да бъде продуктът L-Carnitine Xtreme на Dymatize на чудесна цена, който ще е в полза и на доброто ви здраве.

За кого е най-подходящ L-Carnitine Xtreme от Dymatize?

L-Carnitine Xtreme от Dymatize е много нужен за активно спортуващите хора, защото увеличава прага на резистентност към физическа активност и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировки, и в резултат на мускулна болка. Освен това възстановява работния капацитет след продължително физическо натоварване. Продуктът е мощно средство за изгаряне на мазнини. Това го прави подходящо средство в комбинация с активни тренировки за хора стремящи се да свалят излишните килограми.

Употреба и дозировка на L-Carnitine Xtreme от Dymatize:

Приемайте по 1-3 капсули дневно с храната или 40-45 минути преди физическо натоварване.  

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 капсула:%ПДД
Thiamine (B1)2.5 mg167%
L-Carnitine500 mg**
Methionine25 mg**

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: желатин, целулоза, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки