Menu
Your Cart

Dymatize L-Carnitine 1100 mg

Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Dymatize L-Carnitine 1100 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Dymatize L-Carnitine 1100 mg
Видян от: 2114
44.00 лв.
Без данък: 44.00 лв.

Възможни варианти

Ако се стремите да увеличите вашата сила, да подобрите загубата на мазнини или да имате по-здраво сърце може да направите това с помощта на L-Carnitine 1100 mg 473 ml от Dymatize. Това е един продукт с гарантирано качество, с който по-лесно ще постигнете изгаряне на мастните клетки и увеличаване на телесната енергия. Това ще ви даде възможност да тренирате още по-интензивно и усилено, а ние ви го предлагаме на отлична цена.

L-Carnitine е подобно на витамините вещество, естествен ускорител на разграждането на мазнини в човешкото тяло и стимулатор на сърдечната дейност. При липса или дефицит на L-карнитин ефективното разцепване на мазнините е почти невъзможно. Недостигът на този конкретен компонент много често се превръща в причина за наднорменото тегло и затлъстяването. Той транспортира мастни киселини в митохондриите на клетките, където се изгарят мазнините - гориво за производството на енергия.

За основната съставка на продукта L-Carnitine 1100 от Dymatize може да се каже следното:

 • Приемът на L-Carnitine 1100mg на топ цена е подходящ също и за тези, които се стремят да свалят излишните килограми. Това е естествено вещество, подобно по своето действие на витамините;
 • L-Carnitine не е лекарство, а хранителна добавка;
 • Веществото няма странични ефекти  и може да се приема без риск за здравето;
 • Липсата му в организма е често срещано явление, обаче откриването му е много трудно (доста хора страдат от липса на L-карнитин, без да знаят за това);
 • Насърчава загуба на тегло чрез изгаряне на мазнини;
 • Повишава физическата издръжливост и съкращава периода на възстановяване;
 • Предотвратява и намалява следтренировъчната мускулна болка, допринася за увеличаване на силата и мускулната маса;
 • Бори се с преумората;
 • Нормализира кръвното налягане и значително подобрява сърдечната функция;
 • Увеличава кислородното насищане на клетките;
 • Увеличава имунитета;
 • До известна степен забавя процеса на стареене, като по този начин осигурява по-високо качество на живот на възрастните хора;
 • Намалява нивото на холестерола и триглицеридите.

Всички изброени до тук положителни черти на L-Carnitine отдавна са доказани от науката.

Защо да изберем L-Carnitine 1100 mg 473 ml от Dymatize?

 • Има общоукрепващо и тонизиращо действие
 • Активира умствената дейност
 • Нормализира работата на сърдечно-съдовата система
 • Насърчава изгарянето на мастните натрупвания
 • Предотвратява недостига на протеини и аминокиселини
 • Забавя процеса на стареене
 • Нормализира работата на черния дроб
 • Повишава усвояването на протеините, витамините и въглехидратните съединения
 • Минимизира риска от възникването на нервни заболявания
 • L-Carnitine 1100 mg 473 ml от Dymatize е на топ цена и с бърза доставка

Какво представлява L-Carnitine 1100 от Dymatize?

L-Carnitine 1100 mg 473 ml от Dymatize е на топ цена активира умствената дейност и подпомага работата на сърцето.Dymatize L-Carnitine 1100 съдържа 31 дози в опаковка, като всяка от тях е с 1100 mg L-карнитин в чиста форма. L-carnitine liquid е по-добър от варианта на хапчета, тъй като течната му форма спомага за по-бързото му усвояване. Това вещество е важно за енергийния обмен. Функциите му са да транспортира „мазнини” или по-скоро мастни киселини вътре в клетките на нашия организъм в митохондриите. След това хранителните мастни киселини се „изгарят”, а в същото време се изкарва отпадния материал от процеса, в резултата на което се произвежда енергия. Транспортирането на мастните киселини е особено важно за тъканите, които консумират много енергия – мускулите. Продуктът е създаден в подкрепа на здравословното намаляване на теглото и подобряване на резултатите от тренировките. Той ще неутрализира появата на мускулни болки след големи физически натоварвания и ще съкрати възстановителния процес. Хранителният режим и активното физическо натоварване имат голямо значение за постигането на хармонично и стегнато тяло. Отлична предтренировъчна напитка и чудесно допълнение към тях може да бъде продуктът L-Carnitine 1100 на Dymatize на добра цена, който освен за намаляване на телесното тегло ще е в полза и на доброто ви здраве.

Ако вие провеждате силови тренировки продуктът L-Carnitine 1100 ще ви помогне да увеличите мускулната маса и сила. Благодарение на него по-бързо ще се възстановите след натоварванията поради общото подобрение на метаболитните процеси в клетките. В резултат на това аминокиселините, витамините, минералите и другите необходими вещества свободно проникват в клетката, а от нея се отстраняват токсичните метаболитни продукти. По време на силовото трениране Карнитин подпомага производството на енергия от мастни киселини. Позволява да се запазят ВСАА аминокиселините в мускулите, създава антикатаболен ефект.

L-карнитин също може да ви помогне по-лесно да се отървете от излишните килограми. Това естествено вещество винаги присъства в човешкото тяло. Неговата липса може да доведе до образуването на мастни отлагания, а допълнителният му прием - до видим ефект от изгаряне на мазнините. Доставя на митохондриите мастни киселини (един вид биохимична електроцентрала в клетката). Именно там става необратимото разрушаване на мастните киселини, съпроводено с активната консумация на кислород от една страна и образуването на вода, въглероден диоксид и енергия насочени към функционирането и отоплението на тялото, от друга страна. Без L-карнитин ефективното изгаряне на мазнини е практически невъзможно и именно неговата липса често е причина за нежелано и често „необяснимо” затлъстяване. Трябва да се отбележи, че това вещество работи като „мазнина горелка” когато е съчетано с двигателна активност и правилно хранене! Изгарянето на мазнини е най-ефективно по време на аеробната (придружена от активно дишане) физическа активност. При отсъствие на тези фактори, L-карнитин ще бъде полезен за тялото ви, но няма да е ефективен за изгарянето на мастните клетки! При спазване на правилата за активен начин на живот (подходяща диета + аеробни упражнения) L-карнитин ще е отличен помощник за най-доброто изгаряне на мазнините, който може да използвате.

L-Carnitine 1100 от Dymatize е необходима добавка за хора, занимаващи се активно със спорт, защото увеличава издръжливостта към физическа активност и намалява мускулната умора, болки и затрудненията в съкращението на мускулите.Освен това, L-Carnitine има анаболен ефект, макар и не много силен. Установено е, че онези спортисти, които използват това вещество, бързо набират суха мускулна маса и губят мастна тъкан. Можем да кажем също, че намалява холестерола и това има благоприятен ефект върху състоянието на сърцето и коронарните съдове. Установено е, че подобрява физическата и интелектуална издръжливост. Това е така, защото нервните клетки, подобно на мускулните имат митохондрии и те също генерират енергия. Потвърдено е още, че L-карнитин намалява синдрома на хроничната умора. Но това не е всичко. Използването на L-Carnitine намалява проявата на стреса, благодарение на благоприятния му ефект върху надбъбречните жлези. Оказва също и влияе върху кръвните клетки и подобрява функцията на кръвта за пренасяне на кислород. По принцип L-карнитин действа на практика върху целия организъм.

За кого е най-подходящ L-Carnitine 1100 от Dymatize?

L-Carnitine 1100 от Dymatize е необходима добавка за хора, занимаващи се активно със спорт, защото увеличава издръжливостта към физическа активност и намалява мускулната умора, болки и затрудненията в съкращението на мускулите. Приемът на L-Carnitine 1100 е подходящ също и за тези, които се стремят да свалят излишните килограми. За целта обаче е необходимо да е съчетан с активни тренировки и подходящ хранителен режим.

Употреба и дозировка на L-Carnitine 1100 от Dymatize:

Приемайте по 15 мл от Dymatize L-Carnitine 1100 около 20 минути преди тренировка.

Дозировка: 15 мл

Дози в опаковка: 31

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Калории0 
Total Fat0 гр0%
Total Carbohydrates0 гр0%
Sugars0 гр 

Pantothenic Acid

(Vitamin B-5) (from d-calcium pantothenate)

10 гр100%
L-Carnitine1100 мг**

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Вода, L-карнитин, натурални аромати, калиев сорбат, натриев бензоат, лимонена киселина, сукралоза, калциев пантотенат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи. Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки