Menu
Your Cart

BSN Hyper shred ed edge

BSN Hyper shred ed edge
BSN Hyper shred ed edge
 • Наличност: Да
 • Модел: BSN Hyper shred ed edge
Видян от: 2619
52.00 лв.
Без данък: 52.00 лв.

Възможни варианти

BSN Hyper shred ed edge е предтренировъчен продукт и фет бърнър, насочен към активно спортуващи хора, които целят по-добро спортно представяне и подобряване на физическото и психическото си състояние. Формулата съдържа витамини, минерали, аминокиселини, растителни екстракти, антиоксиданти и цитиколин. Резултатите, които може да се очакват с приема на добавката са ускоряване на мастния метаболизъм и редуциране на мазнините, повишаване на енергията, защита срещу оксидативен стрес, подобрено ментално състояние, повишен фокус и концентрация и всичко това в удобни за дозиране и прием капсули.
 
BSN Hyper shred ed edge стимулира горенето на мазнините.Витамини и минерали – добавката съдържа витамини от група Б (1, 2, 3, 5, 6 и 12), както и цинк. Витамините от група B са тясно свързани с работата на нервната система, функциите на сърцето и мозъка. Ежедневният стрес, натовареният график, спортните занимания, проблеми от различно естество, всичко това натоварва сериозно нервната система. Следват проблеми със съня, повишена раздразнителност, трудна концентрация и общ дискомфорт. Добър начин да се възстанови равновесието и да се подобри работоспособността е приемът на витамини от група B. Те са изключително важни за здравето на нервната система, подобряват съня, намаляват тревожността и стимулират производството на енергия. Ключови моменти за подобрен комфорт и концентрация. Освен за нервната система, витамините от Б-комплекс защитават сърцето като редуцират нивата на протеина хомоцистеин. Той е нормален за организма, но повишените количества се свързват с опасност от сърдечно-съдови заболявания. Участват и в поддържане функциите на мозъка, поддържат енергийния метаболизъм и намаляват умората. Добавеният цинк оказва защитно действие срещу свободните радикали и възпаления от различен произход. Подкрепя работата на имунитета, активирайки клетките от имунната система. Счита се, че има потенциал да регулира хормоналните нива и да подобри либидото. Увеличава енергията и намалява умората, което има положителен ефект при спортуващи хора. Всяка доза от BSN Hyper shred ed edge съдържа 12 мг цинк.
 
Аминокиселини – продуктът съдържа L-тирозин и ацетил L-карнитин. Тирозинът е заменима аминокиселина, която участва в структурата на протеините. Тя служи и като „суровина“ за производството на невротрансмитери и поради тази причина е изключително важна за дейността и здравето на нервната система. От тази аминокиселина се произвежда пигментът меланин (придава кафявия цвят на кожата и косата). В спортните среди, приемът на тирозин повлиява концентрацията, стимулира възстановяването след тренировка, намалява нервното напрежение и насърчава разграждането на мазнините. Всяка доза съдържа 600 мг L-тирозин. Ацетил-L-карнитинът е различна форма на аминокиселината карнитин, която има способността да преминава кръвно-мозъчната бариера. Приемът й подкрепя работата на мозъка, забавя стареенето и намалява риска от дегенеративни изменения на нервната система и мозъка. Влияе положително при депресивни състояния. Защитава клетките от оксидативен стрес, участва в метаболизма на мазнините и повишава фокуса. Всяка доза от BSN Hyper shred ed edge съдържа 500 мг ALC.
 
BSN Hyper shred ed edge повишава концентрацията.Растителни екстракти – формулата е комбинирала едни от най-ефективните и полезни при активно спортуващите хора растения. Съдържа кофеин, екстракт от зелен чай, какао, извлек от Йерба Мате, както и екстракти от червен и черен пипер. Кофеинът е популярен стимулатор за нервната система, има отличен ефект за ободряване и повишаване на енергията. Също така, стимулира мастния метаболизъм и действа диуретично. Екстрактът от зелен чай притежава изразени антиоксидантни способности. Предпазва клетъчното здраве и забавя стареенето. Какаото е с богат химичен състав – включва мазнини, антиоксиданти, теобромин, витамини и минерали. Приемът на екстракт от какао води до подобряване на кръвообращението и особено снабдяването на мозъка с кръв. Повишава настроението и облекчава ПМС. Йерба Мате действа тонизиращо, поради съдържанието на кофеин. Подобрява храносмилането и релаксира нервната система.
 
BSN Hyper shred ed edge е термогенен фетбърнър, който съдържа екстракт от червен лют пипер и от черен пипер. Формулата на продукта предлага всички ползи от приема на тези две растения, без да се подлагате на изгарящо лютия им вкус. Кайенът действа обезболяващо и противовъзпалително, а главна „вина“ за това има съдържанието на капсаицин. Защитава от оксидативен стрес и предпазва клетъчното здраве. Счита се, че подобрява метаболизма и стимулира термогенезата, в което се изразява отслабващият му ефект. Подобрява храносмилането и предпазва стомашната лигавица. Всяка доза от продукта съдържа 100 мг екстракт от червен лют пипер. Черният пипер в добавката е с 95% съдържание на пиперин, активният компонент в зрънцата на растението. Действа противовъзпалително, подобрява стомашния комфорт и облекчава болката.
 
Антиоксиданти – от BSN са заложили на натуралния и доказано ефективен кверцетин. Той е растителен биофлавоноид, притежаващ мощни противовъзпалителни качества. Насърчава имунната система и регулира отделянето на хистамин (протеинът, който се отделя при алергии). Подобрява комфорта, намалявайки сълзенето и паренето на очите, а също кихането и хремата. Оказва мощна протекция срещу свободните радикали, които ни заобикалят и организмът ни произвежда. Подкрепя здравето на сърдечно-съдовата система, тъй като намалява окисляването на холестерола. Цитиколинът е уникално вещество, което притежава мощни подкрепящи качества за мозъка и паметта. Приемът му може да намали риска и да подобри състоянието при болестта на Паркинсон, Алцхаймер и други сериозни заболявания. Цитиколинът участва в синтеза на фосфолипиди, които структурират сивото вещество на мозъка, стабилизира клетъчното здраве и повишава концентрацията.

Защо да изберем Hyper shred ed edge?

 • Стимулира горенето на мазнините;BSN Hyper shred ed edge облекчава болката и действа противовъзпалително.
 • Подкрепя нервната система;
 • Подобрява работата на мозъка;
 • Защитава от дегенеративни заболявания на нервната система и мозъка;
 • Подобрява настроението и концентрацията;
 • Защитава сърцето;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Стимулира имунната защита;
 • Подобрява паметта;
 • Действа противовъзпалително;
 • Стимулира мастния метаболизъм;
 • Увеличава енергията;
 • Действа диуретично;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява BSN Hyper shred ed edge?

Hyper shred ed edge от BSN е комплексен продукт със забележителен състав. Формулата на BSN съдържа витамини от група B, цинк, тирозин, ацетил L-карнитин, кофеин, екстракт от зелен чай, какаов екстракт, извлек от Йерба Мате, черен и лют червен пипер, както и кверцетин и цитиколин. Всичко това е събрано в удобни за дозиране и прием капсули. Суплементът работи в много посоки, за да превърне всяка тренировка в успех, да ви приближи към заветната цел и да подобри здравето в дългосрочен план. Термогенният фетбърнър стимулира редуцирането на мазнините и позволява на мускулите да се очертаят още по-ясно.

За кого е подходящ Hyper shred ed edge?

BSN Hyper shred ed edge е подходящ избор за мъже и жени, които спортуват активно и желаят още по-добри резултати от своите тренировки. Отличен при състезания, конкурси и тежко трениращи атлети. Грижи се за добрата визия, здравето на мозъка и нервната система.

Употреба и дозировка на BSN Hyper shred ed edge:

Една доза (2 капсули) 2 пъти дневно с храна. Препоръчва се да започнете с 1 капсула, за да прецените толеранса на организма си. След 4-5 часа може да приемете още една капсула. Оставете разстояние между дозите най-малко 4-5 часа. Продуктът не е подходящ за бременни, кърмещи и за деца. Ако страдате от хронично заболяване, консултирайте се с лекар преди употреба на добавката.
 
Състав       Стойност за 1 доза%ПДД
Витамин B15.2 мг473%*
Витамин B26 мг429%*
Витамин B340 мг250%*
Витамин B518 мг300%*
Витамин B65.4 мг386%*
Витамин B129.2 мкг368%*
Цинк12 мг120%*
L-тирозин600 мг**
N-ацетил L-карнитин500 мг**
Кофеин400 мг**
Екстракт от зелен чай300 мг**
Екстракт от какао240 мг**
Екстракт от Йерба Мате120 мг**
Екстракт от червен лют пипер100 мг**
Кверцетин84 мг**
Цитиколин20 мг**
Екстракт от черен пипер20 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза

Други съставки: хипромелоза, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, вода, силициев диоксид, стеаринова киселина, титаниев диоксид, оцветители.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки