Menu
Your Cart

BSN DNA CLA

BSN DNA CLA
BSN DNA CLA
BSN DNA CLA
BSN DNA CLA
BSN DNA CLA
 • Наличност: Да
 • Модел: BSN DNA CLA
Видян от: 2722
49.60 лв.
Без данък: 49.60 лв.

Възможни варианти

Актуалността на отслабването в съвременния свят придобива нови мащаби – постоянно търсим нови диети и други начини да станем по-стройни. В това число са и хранителните добавки, които помагат за отслабване. В състава на някои от тях, по-съвременните, влиза конюгираната линолова киселина. Какво е това вещество и как то ни помага да свалим килограми?

CLA е съвременен подход към решението на проблемите с отслабването. Ние често чуваме рекламните лозунги „Отслабване без вреда!”, но при това не можем да сме сигурни в истинността на тези думи. Истината се крие само в състава на препарата, който се рекламира. Съвсем наскоро са открити уникалните свойства на някои изомери на линоловата група киселини – КЛК. От нея е съставен и продуктът на BSNDNA CLA. Той прави уникални неща в човешкия организъм, особено що се отнася до отслабването. Контролира растежа на мастните клетки и процеса на техния разпад. Не позволява да се образуват мастни отлагания в организма, а освен това влияе много благоприятно върху моделирането на фигурата, което би подходило идеално за спортистите. За тези, които мечтаят просто да отслабнат, но и да го съчетаят с физически натоварвания, би било идеално. Много важно свойство на тази киселина, е че резултатите в отслабването при използването и са постоянни и не се образуват нови подкожни мазнини. Сама по себе си свързаната линолова киселина присъства в организма на всеки човек, но в незначителни количества. Ако гледаме в дълбочина на клетъчно ниво, то тя транспортира мазнините от кръвта непосредствено в мастните клетки. Благодарение на това няма излишни натрупвания в непредназначените за това места. Добавката стимулира работата на собствените ензими, които отделят мастна киселина и я пренасят в митохондриите. По този начин мазнините започват да се използват от организма като допълнителен ресурс и източник на енергия.

BSN DNA CLA помага за отслабване и поддържане на желаното теглоЗащо да изберем BSN DNA CLA?

 • Не съдържа стимулатори
 • Помага да се контролира теглото
 • Дава енергия
 • Увеличава големината на мускулната маса
 • Проявява антиоксидантни ефекти
 • Осигурява бързи очевидни промени
 • 3 дози от по 1 капсула всеки ден
 • Надеждно „застопорява” получения резултат
 • Изключва формирането на мастни подкожни слоеве
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява DNA CLA от BSN?

DNA CLA на BSN съдейства за бързото горене на мазнинитеDNA CLA е хранителна добавка за отслабване на марката BSN, произведена в САЩ. Това са капсули от по 750 мг свързана линолова киселина – надеждно средство за корекция на метаболизма с цел отслабване по естествен начин.

Този продукт не оказва странични ефекти, не е вреден и не предизвиква зависимост. Приемът на линолова киселина на капсули позволява постепенно, без напрежение върху централната нервна система и върху другите системи в организма, да се намали теглото. Най-ефектно е съчетанието на този препарат с диета и тренировки. Най-изразителен ефект от приема на добавката е възпрепятстване възможността от образуване на нови отлагания на мазнини в тялото.

Всяка капсула от продукта на BSN съдържа КЛК, която е много важна за метаболизма. Приемът на това вещество в по-големи количества увеличава скоростта, с която тялото гори мазнините. Този положителен ефект се основава на това, че тази киселина прекъсва процеса на отлагане на мазнини, облекчава разграждането им в проблемните участъци и увеличава мускулатурата за сметка на мазнините. Освен това, освобождава енергия от мазнините, като така дава гориво на сърцето и мозъка, черпещи енергия на 70% именно от мазнините. Защитата на сърцето и съдовете се осигурява също от антиоксидантните свойства на тази мастна киселина.

DNA CLA защитава мозъка и сърцето – антиоксидантна поддръжка.

BSN DNA CLA на топ цена подобрява метаболизма и повишава енергиятаТъй като добавката провокира тялото да гори мазнини, се освобождава енергия, която се изразходва не само за нуждите на мускулите, но и за потребностите на мозъка и на сърцето. Основната част от горивото за своята  работа тези важни органи взимат именно от мазнините. Освен това, КЛК е силен антиоксидант, което помага да защити всички органи от атаките на свободните форми на кислорода.

Също така, добавката притежава имуноукрепващи действия, защитава сърдечно-съдовата система, държи организма тонизиран и осигурява прилив на енергия за сметка на мастните натрупвания като ресурс. С BSN DNA CLA жените и мъжете могат да усетят, че е напълно възможно да се отслабне без строги диети и постоянни ограничения.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за DNA CLAконюгирана линолова киселина на марката BSN.

За кого е най-подходящ DNA CLA (линолова киселина) от BSN?

DNA CLA несъмнено ще бъде ценна придобивка за тези, които са си поставили за цел да отслабнат или да поддържат теглото си на определено ниво. С всяка доза Вие получавате ценно вещество, а именно CLA. Тази мастна киселина играе голяма роля при изгарянето на мазнини точно в най-проблемните зони, тъй като не само не им позволява да се отлагат там, но и прави така, че мазнините да се премахват от там и да отиват в мускулите. С други думи – благодарение на този продукт, мазнините от проблемните участъци на тялото Ви ще се разградят и ще дадат на мускулите Ви гориво за работа. Тази хранителна добавка уравновесява баланса между мускулната маса и мастната тъкан, което се доказва и от много изследвания.

Употреба и дозировка на BSN DNA CLA:

Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с основните хранения и с вода.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Калории

калории от мазнини

10

10

 
Общо мазнини1 гр2%
Свързана линолова киселина750 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, глицерил, цвят на карамел, естествени токофероли.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки