Menu
Your Cart

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти

Ако целта Ви е да качите бързо чиста мускулна маса, бъдете сигурни че ще постигнете желания ефект с правилно хранене, тренировки и Хормоно-стимулиращите продукти в тази категория. 

Благодарение на тези добавки на страхотни цени, ще стимулирате и покачите нивата на тестостерон по един естествен начин. Много важно за всеки резултат във фитнеса са тренировките и подходящото хранене, а още по-голям ефект ще видят хората, минаващи 30-те години. Тогава нивата на тестостерон в тялото постепенно започват да намаляват и тестостеронните бустери имат най-добър ефект и работят на 100%.

Xормoнo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти играят важна роля за развитието на мускулатурата и за поддържане на оптималното здраве. Хранителните добавки в тази категория са подходящи за спортисти и бодибилдъри, тъй като регулират по естествен начин синтезирането на хормоните в човешкия организъм. Много от тестостероновите стимулатори са разработени на основата на билката Трибулус Терестрис ( т.нар. Бабини зъби). Различните марки производители предлагат различни формули и добавки за повишаване на нивата на тестостерон. Едни от най-известните сред хормoнo-cтимyлиpaщите и xapдĸop продуктите са: Tribulus, DHEA, Animal Stack, ZMA, Йохимбе, Horny Goat Weed и други. В нашия сайт Protein.bg Ви предлагаме качествени и доказани марки, предлагащи Xopмoннo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти на страхотни цени

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Testo
Battery Nutrition ви предлага идеалния суплемент, подкрепящ вашите цели за формиране на чиста мускулна маса - Testo 120 капсули. Това е ултра сложен, изчерпателен модел за оптимизиране на тестостерона, естрогена и либидото, съдържаща 13, прецизно подбрани, мощни съставки! Testo 120 капсули..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Biotech Модел: BioTech Tribooster
Трибулус Терестрис е уникално растение, което расте в страните с топъл климат, каквато е и България. При мащабна научна работа са получени поразителни данни: сапонините и алкалоидите, които се съдържат в това растение, стимулират изхвърлянето на лутеинизиращия хормон от хипофизата, който регулира ко..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Aromavex
Aromavex на BSN предлага идеалното решение след прием на тестостеронови бустери. Формулата му плавно регулира нивата на тестостерон и възвръща оптималния баланс на хормоните. Защо да избера Aromavex? Тестостеронен бустер, който възстановява хормоналния баланс; Идеален продукт за плавно ре..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize GABA
GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система. ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: DAA 3000™
Аминокиселините  се срещат в две форми - D и L. L-изомера на аспарагиновата киселина участва в изграждането на протеините, докато D-аспарагиновата киселина има по-различни функции, които са специфични за само за нея и не се наблюдават при L-аспартата. DAA или D-аспарагиновата киселина (d-аспарт..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Z-Core PM
Професионалните спортисти и хората, които имат активно ежедневие се нуждаят от пълноценен нощен сън. Некачествения и с недостатъчна продължителност сън оказва негативно влияние върху процесите на възстановяване и намалява издръжливостта. Z-Core PM е иновативен продукт за нощно възстановяване. Има мо..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein D-Aspartic Acid
D-Aspartic Acid представлява D-изомер на аспарагиновата киселина, наричана още аспартат. В природата аминокиселините се срещат в две различни форми, в зависимост от позицията на един от въглеродните атоми в молекулата. Това обаче променя тяхната активност. L-изомера на аспарагиновата киселина наприм..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg - Time Release
Днес е чудесен ден, да се погрижите за себе си! Продължете напред и подобрете настроението си с Natrol 5-HTP Time Release. Natrol 5-HTP действа на мозъка и централната нервна система чрез увеличаване на производството на химичния елемент серотонин. Серотонинът може да повлияе ключово на съня, апе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP 100mg Fast Dissolve
Серотонинът е невромедиатор на главния мозък, който се произвежда от тимусната жлеза на човека от незаменимата аминокиселина триптофан. Серотонинът често се нарича „хормон на щастието“, но в крайна сметка в главния мозък той действа като невромедиатор, а не като хормон, макар че има непо..
35.49 лв.
Без данък:35.49 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol 5-HTP Mood Positive
Отворете съзнанието си за щастливи мисли с помощта на 5-HTP Mood Positive от компанията Natrol. Тази хранителна добавка е с двойно действие, съчетаващо в себе си силата на 5-хидрокситриптофана за поддържането на серотониновия баланс и доброто самочувствие и Л-теанина, който помага да се отпуснете бе..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol DHEA 10mg
DHEA  е андрогенен хормон, синтезиран от надбъбречната жлеза. В хормоналната метаболитна верига на трансформиране той е само на две стъпки от тестостерона и от естрогена. Организмът ни започва да синтезира DHEA, когато сме на около седем години, пикът на нивото му е на 20-24 години. След това н..
12.00 лв.
Без данък:12.00 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol DHEA 25mg
Предлагаме ви добавката DHEA 25 mg на марката Natrol, която доставя най-широко разпространения предшественик на хормони във вашето тяло DHEA (дехидроепиандростерон). Въпреки, че методите, с които DHEA въздейства не са напълно изяснени, научните проучвания показват, че той може да бъде нещо като изво..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Now Foods 5-HTP
Online Only
Марка: Now Foods Модел: Now Foods 5-HTP
Now Foods 5-HTP е пълноценен хранителен суплемент, подпомагащ дейността на нервната система и противодействащ на пораженията от стресовото ежедневие. Хидрокситриптофанът във формулата на продукта е с растителен произход и притежава релаксиращо действие. Незаменим помощник при натоварено със задачи и..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods 7-KETO 100mg
Now Foods 7-KETO е хранителна добавка, подпомагаща усилията на всеки активно спортуващ човек. В състава на продукта се съдържа дериват на дехидроепиандростерона, притежавайки неговите качества, но не и странични ефекти. 7-кето е идеален избор за всеки сериозен атлет, осигуряващ качествена добавка, ч..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods 7-KETO
7 - KETO е препарат, чиято основна активна съставка е DHEA (дехидроепиандростерон) – хормонално вещество с естествен произход, наричан още „хормона на младостта“. Произвежда се от надбъбречните жлези, кожата, тестисите и яйчниците в количество 25 – 30 мг. на де..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods SAM-E
Now Foods SAM-E е хранителна добавка, подобряваща настроението и има пряко отношение към функционирането на нервната система. Прилага се при депресивни състояния, потиска агресивните прояви при шизофрения, подобрява кръвообращението, пречиства черния дроб и участва в редица метаболитни реакции. SAM-..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Pure Nutrition Black Jack
Pure Nutrition Black Jack е невероятно мощен предтренировъчен продукт. Във формулата му са концентрирани подбрани съставки – витамини, аминокиселини и плодови екстракти, които гарантират забележителни резултати. Суплементът може да се окачестви като азотен бустер, който подобрява осезаемо спор..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal M-Stak
Ако Вие сте сериозен спортист и търсите продукт, който ще доведе силата Ви и Вашата издръжливост до краен предел, то трябва да пробвате Animal M-Stak. Всеки пакет съдържа нужното количество съставки, разработени специално за да Ви помогнат по естествен път тялото Ви да изработва анаболитни хормони. ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Rage XL
Universal Nutrition Animal Rage XL е идеалното за вас решение, ако търсите натурални съставки, висока ефективност и подкрепа за спортно развитие. Формулата съдържа няколко комплекса, в които се съдържат витамини и минерали, аминокиселини, както и подбрани растителни екстракти. Цялото това многообраз..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Като сериозен бодибилдър ти искаш да станеш по-голям и по-силен. И търсиш всевъзможни начини. По същество, целта на всяка сериозна тренировъчна програма е съдействието за растежа на мускулната тъкан чрез увеличаването на естествения синтез от организма на анаболитни хормони, като в същото време се н..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Популярната серия Animal от Universal Nutrition съдържа в себе си много продукти, нееднократно доказващи ефективността на практика, за което свидетелстват отзивите на водещите популярни атлети. Сред всички линии, е добре да се обърне повече внимание на тестостероновия бустер Animal Test, който е сбо..
220.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition GH Max
Всички спортисти, особено тези, които се занимават с тежките видове спорт, приемат специални добавки, способни да увеличат тяхната издръжливост. Това е необходимо за да може човек да издържа по-голямо натоварване както по време на тренировъчния процес, така и при състезания. GH Max има специална,..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Natural Sterol Complex
Знае се, че мощният растеж на мускулна маса е възможен само при високи нива на анаболизъм в организма на спортиста. Това е главната аксиома в силовите видове спорт. Пътищата за постигането на високо анаболитно състояние са няколко, но повечето от тях са или малко ефективни, или имат сериозни странич..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки