Menu
Your Cart

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти

Ако целта Ви е да качите бързо чиста мускулна маса, бъдете сигурни че ще постигнете желания ефект с правилно хранене, тренировки и Хормоно-стимулиращите продукти в тази категория. 

Благодарение на тези добавки на страхотни цени, ще стимулирате и покачите нивата на тестостерон по един естествен начин. Много важно за всеки резултат във фитнеса са тренировките и подходящото хранене, а още по-голям ефект ще видят хората, минаващи 30-те години. Тогава нивата на тестостерон в тялото постепенно започват да намаляват и тестостеронните бустери имат най-добър ефект и работят на 100%.

Xормoнo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти играят важна роля за развитието на мускулатурата и за поддържане на оптималното здраве. Хранителните добавки в тази категория са подходящи за спортисти и бодибилдъри, тъй като регулират по естествен начин синтезирането на хормоните в човешкия организъм. Много от тестостероновите стимулатори са разработени на основата на билката Трибулус Терестрис ( т.нар. Бабини зъби). Различните марки производители предлагат различни формули и добавки за повишаване на нивата на тестостерон. Едни от най-известните сред хормoнo-cтимyлиpaщите и xapдĸop продуктите са: Tribulus, DHEA, Animal Stack, ZMA, Йохимбе, Horny Goat Weed и други. В нашия сайт Protein.bg Ви предлагаме качествени и доказани марки, предлагащи Xopмoннo-cтимyлиpaщи и xapдĸop продукти на страхотни цени

Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Testo
Battery Nutrition ви предлага идеалния суплемент, подкрепящ вашите цели за формиране на чиста мускулна маса - Testo 120 капсули. Това е ултра сложен, изчерпателен модел за оптимизиране на тестостерона, естрогена и либидото, съдържаща 13, прецизно подбрани, мощни съставки! Testo 120 капсули..
53.49 лв.
Без данък:53.49 лв.
Марка: Biotech Модел: BioTech Tribooster
Трибулус Терестрис е уникално растение, което расте в страните с топъл климат, каквато е и България. При мащабна научна работа са получени поразителни данни: сапонините и алкалоидите, които се съдържат в това растение, стимулират изхвърлянето на лутеинизиращия хормон от хипофизата, който регулира ко..
38.00 лв.
Без данък:38.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Aromavex
Aromavex на BSN предлага идеалното решение след прием на тестостеронови бустери. Формулата му плавно регулира нивата на тестостерон и възвръща оптималния баланс на хормоните.Защо да избера Aromavex?Тестостеронен бустер, който възстановява хормоналния баланс; Идеален продукт за плавно ре..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize GABA
GABA или гама-аминомаслена киселина е мощна аминокиселина, открита през 1883 година в Берлин. Съгласно класификацията, това е невротрансмистер, който помага на нервните импулси да преминават по синапсите и по-добре да предават информация. ГАМК оказва много положителни ефекти върху нервната система. ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Марка: Everbuild Модел: DAA 3000™
Аминокиселините  се срещат в две форми - D и L. L-изомера на аспарагиновата киселина участва в изграждането на протеините, докато D-аспарагиновата киселина има по-различни функции, които са специфични за само за нея и не се наблюдават при L-аспартата. DAA или D-аспарагиновата киселина (d-аспарт..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Z-Core PM
Професионалните спортисти и хората, които имат активно ежедневие се нуждаят от пълноценен нощен сън. Некачествения и с недостатъчна продължителност сън оказва негативно влияние върху процесите на възстановяване и намалява издръжливостта. Z-Core PM е иновативен продукт за нощно възстановяване. Има мо..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein D-Aspartic Acid
D-Aspartic Acid представлява D-изомер на аспарагиновата киселина, наричана още аспартат. В природата аминокиселините се срещат в две различни форми, в зависимост от позицията на един от въглеродните атоми в молекулата. Това обаче променя тяхната активност. L-изомера на аспарагиновата киселина наприм..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods SAM-E
Now Foods SAM-E е хранителна добавка, подобряваща настроението и има пряко отношение към функционирането на нервната система. Прилага се при депресивни състояния, потиска агресивните прояви при шизофрения, подобрява кръвообращението, пречиства черния дроб и участва в редица метаболитни реакции. SAM-..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Pure Nutrition Black Jack
Pure Nutrition Black Jack е невероятно мощен предтренировъчен продукт. Във формулата му са концентрирани подбрани съставки – витамини, аминокиселини и плодови екстракти, които гарантират забележителни резултати. Суплементът може да се окачестви като азотен бустер, който подобрява осезаемо спортното ..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal M-Stak
Ако Вие сте сериозен спортист и търсите продукт, който ще доведе силата Ви и Вашата издръжливост до краен предел, то трябва да пробвате Animal M-Stak. Всеки пакет съдържа нужното количество съставки, разработени специално за да Ви помогнат по естествен път тялото Ви да изработва анаболитни хормони. ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Rage XL
Universal Nutrition Animal Rage XL е идеалното за вас решение, ако търсите натурални съставки, висока ефективност и подкрепа за спортно развитие. Формулата съдържа няколко комплекса, в които се съдържат витамини и минерали, аминокиселини, както и подбрани растителни екстракти. Цялото това многообраз..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Stak 21 packs
Като сериозен бодибилдър ти искаш да станеш по-голям и по-силен. И търсиш всевъзможни начини. По същество, целта на всяка сериозна тренировъчна програма е съдействието за растежа на мускулната тъкан чрез увеличаването на естествения синтез от организма на анаболитни хормони, като в същото време се н..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Animal Test 21 packs
Популярната серия Animal от Universal Nutrition съдържа в себе си много продукти, нееднократно доказващи ефективността на практика, за което свидетелстват отзивите на водещите популярни атлети. Сред всички линии, е добре да се обърне повече внимание на тестостероновия бустер Animal Test, който е сбо..
220.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition GH Max
Всички спортисти, особено тези, които се занимават с тежките видове спорт, приемат специални добавки, способни да увеличат тяхната издръжливост. Това е необходимо за да може човек да издържа по-голямо натоварване както по време на тренировъчния процес, така и при състезания.GH Max има специална,..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Марка: Universal Nutrition Модел: Universal Nutrition Natural Sterol Complex
Знае се, че мощният растеж на мускулна маса е възможен само при високи нива на анаболизъм в организма на спортиста. Това е главната аксиома в силовите видове спорт. Пътищата за постигането на високо анаболитно състояние са няколко, но повечето от тях са или малко ефективни, или имат сериозни странич..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки