Menu
Your Cart

Сърдечно здраве

Сърдечните патологии са били и са основната причина за смъртност на населението в развитие страни. Различните лекарствени препарати постоянно се назначават от кардиолози за понижаване риска от възникване на кардиологични заболявания. Лекарствата струват не малко пари и често предизвикват странични ефекти. Между другото, хранителните добавки, чиято ефективност явно не се дооценява, са прекрасна алтернатива превантивна мярка срещу заболявания на сърцето. Това е наистина мощно оръжие срещу опасните болести.

Най-разпространените добавки за поддържането здравето на сърцето, които и ние в Protein.bg предлагаме за Вас на страхотни цени, са с доказана ефективност и качество, произведени от световни лицензирани компании, които непрестанно откриват начини да подобряват ефикасността на продуктите си! Вижте някои от най-разпространените хранителни добавки за сърце.

  • Ейкозапентаенова и докозахексаенова киселина (рибено масло) – особено полезни са тези киселини при сърдечно-съдови заболявания и захарен диабет. Кардиопротективното действие на рибената мазнина е доказано с няколкостотин научни експеримента. Учените са доказали че киселините в рибеното масло понижават триглицеридите в кръвта средно с 25-30%.
  • Растителни стероли – многобройните изследвания са потвърдили ефективността на растителните стероли по отношение понижаването на холестеролемията и за профилактика на сърдечно-съдова патология. Фитостеролите наподобяват холестерола по молекулен строеж, което води до намаляване на чревното абсорбиране и ускоряване извеждането на холестерола, който постъпва в организма с храната.
  • Лецитин – прекрасен източник на полезни фосфолипиди и богат източник на холин. Доказано е, че употребата на лецитин или холин води до понижаване холестеролното ниво в кръвта.
  • Коензим Q10 – в сърдения мускул този ензим действа първо като мощен антиоксидант и катализатор на енергийния обмен. Освен това той изпълнява и други важни функции в митохондриите, в частност – стабилизира мембраните. CoQ10 възпрепятства окисляването на „лошия“ холестерол, което е важно звено за развитието на атеросклероза. Това вещество се бори с оксидативния стрес, стимулира генерирането на енергията и надеждно защитава сърцето при стресови ситуации.
  • Ликопен – експериментните сочат, че хората с високи нива на ликопен в кръвта страдат по-рядко от кардиологични проблеми. Има научни доказателства, че мъжете с ниско съдържание на ликопен в организма 3 пъти по-често стават жертви на инсулт и остри коронарни патологии.
  • L-карнитин – показателно е, че при хората със сърдечни заболявания нивото на този показател е ниско. Така че хранителните добавки с Л-карнитин, които ние в Protein.bg предлагаме на достъпни цени, биха били много полезни в тези случаи.
  • Ниацин – този витамин разширява кръвоносните съдове, освен това значително понижава концентрацията в кръвта на „вредния“ холестерол, а едновременно с това увеличава нивата на „полезния“.
  • Аргинин – това е природна аминокиселина, която участва в синтеза на мощното средство с името азотен оксид. Това вещество разширява съдовете и понижава налягането в артериите.

Хранителни добавки оказват силно влияние върху комплекса от рискови фактори за кардио-заболявания. Изследванията, посветени на този вид хранителни добавки, са с многообещаващи резултати. С помощта на тези продукти можете ефективно и безопасно да влияете върху рисковите фактори за развитие на сърдечно-съдови патологии.

Свойствата на добавките за подпомагане на сърдечното здраве са доказано ефективни при патологични състояния на сърцето, а ние от Protein.bg се грижим да получите най-ефикасните и качествени хранителни добавки за сърце от доказани производители на супер цени!

Марка: Doctor's Best Модел: Doctor's Best Best Agaricus Blazei 40% 400 mg
Doctor's Best Best Agaricus Blazei е уникален продукт, съдържащ екстракт от гъбата Агарикус Блазей. Тя е изключително полезна за здравето, а съставът й е изследван в посока противодействие на раковите образувания. Освен това, екстрактът от гъби Агарикус влияе положително върху състоянието на иму..
69.90 лв.
Без данък:69.90 лв.
Марка: Natrol Модел: Natrol My Favorite Multiple Take One Iron Free
Продуктът на Natrol - My Favorite Multiple Take One Iron Free е хранителна добавка, която съдържа витамини и минерали необходими за здравето и нормалната функция на организма. Във формулата на  My Favorite Multiple Take One Iron Free взимат участие голям брой витамини, минерали и антиоксид..
33.49 лв.
Без данък:33.49 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: L-Arginine 1000 mg 100 Tablets
L-Arginine 1000 мг 100 таблетки | 21st Century Повишава производството на азотен оксид (NO) Увеличава кръвния поток в тъканите Осигурява повишен приток на кислород и хранителни вещества към сърцето и мускулите Увеличава производството на растежен хормон За случаи на еректилна дисфункци..
43.00 лв.
Без данък:43.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Grape Seed Extract 60/200 Capsules
Екстракт от Гроздови Семки 60/200 капсули | 21st Century​ Понижават холестерола Предпазва от увреждания кръвоносните съдове Биофлавоноидите, които се съдържат в Екстракт от Гроздови семки от 21st Century предпазват от язвена болест За Екстракт от Гроздови Семк..
21.00 лв.
Без данък:21.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Gelatin 600 mg 100 Capsules
Желатин 600 мг 100 капсули | 21st Century Помага при проблеми със ставите Грижи се за здравето на вашата коса Желатин 600 мг 100 капсули от 21st Century здравява кожата и ноктите За Желатин: Желатин на капсули е протеин, който е извлечен от животински проду..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Potassium Gluconate 595mg 110 Tablets
Калий Глюконат 595 мг 110 таблетки | 21st Century Health Care Снабдява мозъка с кислород Има детоксикиращо свойство Използва се при нарушен воден баланс в тъканите За Калий Глюконат: Калий Глюконат 595 мг на таблетки е органична форма на калий. Важен е..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Марка: 21st Century Health Care USA Модел: Turmeric Plus Black Pepper Extract 60 Vegetarian Capsules
Turmeric Plus Black Pepper Extract 60 веге капсули | 21st Century Подкрепа за Вашето здраве и имунна система Мощен антиоксидант Облекчава стомашните проблеми Грижи се за здравето на ставите, намалява тяхната болка Съдейства за свалянето на излишни килограми Куркума + Екстракт от Чере..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки