Menu
Your Cart

Xcore Nutrition N.O. MaxShot 12 x 60ml

Xcore Nutrition N.O. MaxShot 12 x 60ml
2 - 3 Дни
Xcore Nutrition N.O. MaxShot 12 x 60ml
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Xcore Nutrition N.O. MaxShot 12 x 60ml
Видян от: 3175
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.
Xcore Nutrition N.O. MaxShot е спортен суплемент, чиято мощна формула дава максимум сила и издръжливост за една изключителна тренировка. Продуктът е подходящ за спортуващи и активни хора, които се нуждаят от повече енергия и подкрепа при извайването на релефно и силно тяло. Включени са бета-аланин, аргинин алфа-кетоглутарат и аргинин л-аспартат, както и важни аминокиселини, екстракт от гуарана, жен-шен, Гинко Билоба, кофеин и други.
 
Xcore Nutrition N.O. MaxShot подобрява менталното здраве.Бета-аланин е аминокиселина, вземаща участие в редица процеси в тялото. Един от основните е производството на карнозин. Последният противодейства на млечната киселина, променяща PH нивата в мускулите и причиняващи мускулна треска и умора. Резултатът е намалена умора, подобрени спортни резултати, по-интензивна и продължителна тренировка и съответния отговор на тялото – мускулен растеж. Бета-аланинът участва в производството на енергия и така се стимулира възстановяването след тренировка. Всяка доза от продукта съдържа 2400 мг бета-аланин.
 
ААКГ е аминокиселина и мощен прекурсор на азотния оксид. Насърчава мускулния растеж и възстановяване чрез подобрено кръвообращение и снабдяване на тъканите с кръв. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове временно и доброкачествено. С това позволява на повече кръв да преминава за по-кратко време, притежава потенциал да понижи високото кръвно налягане. Аргинин алфа-кетоглутарататът насърчава секрецията на инсулин и хормона на растежа. Всичко това оказва мощен тласък върху мускулното нарастване и възстановяване. Всеки шот от Xcore Nutrition N.O. MaxShot съдържа 2000 мг ААКГ.
Добавката съдържа и аминокиселините глицин, таурин, цитрулин малат, фенилаланин и N-ацетил тирозин. Глицинът е неесенциална аминокиселина тя има редица ползи за здравето, като основните са, че намалява нивата на кортизол (стресов хормон), подобрява съня, детоксикира нервната система и облекчава симптомите на някои заболявания (шизофрения, хиперактивност и т.н.). В сферата на спортните добавки, включването на глицин повишава издръжливостта и намалява умората. Защитава от оксидативен стрес и намалява възпалителните процеси в тялото. Всяка доза съдържа 2000 мг глицин.
 
Тауринът е още една неесенциална аминокиселина с голямо значение за здравето. Поддържа дейността на сърцето, защитава го от заболявания и регулира нивата на калций. Подобрява здравето на очите и участва в производството на жлъчен секрет. Аминокиселината таурин действа антиоксидантно и поддържа електролитния баланс в тялото.
 
N.O. MaxShot съдържа растителни екстракти, сред които такива от Гинко Билоба, сибирски жен-шен и гуарана. Гинко е уникално дърво, съдържащо изключителен комплекс от съставки, подобряващи кръвообращението и оросяването с кислород на всички тъкани и органи. Екстрактът от Гинко Билоба е изключително полезен за подобряване на менталното здраве, паметта и концентрацията. Всяка доза от N.O. MaxShot 51 мг екстракт.
 
Сибирският жен-шен е известен адаптоген, подобрява имунитета и справянето със стреса. Повишава енергията и тонизира. Изключително подходящ при интензивни тренировки, физическо и психическо изтощение, след боледуване, стрес и т.н. Всяка доза от продукта съдържа 72 мг екстракт от растението.
 
Екстрактът от гуарана е източник на кофеин, подобрява състоянието на нервната система, тонизира и повишава енергията, намалява умората и подобрява менталните способности. Според някои изследвания кофеинът действа върху метаболизма на мазнините, стимулирайки тяхното разграждане. Съдържащият се в продукта кофеин е приблизително равен на 2 чашки с кафе. Имайте го предвид и коригирайте употребата на напитки с кофеин.
 
Всяка доза от продукта е стъпка в посока към силно, релефно, мускулесто и напомпано тяло. Това е съпътствано с много енергия, добро настроение, желание за движение и концентрацията, от която се нуждае всеки активен човек.

Защо да изберем Nutrition N.O. MaxShot?

 • Xcore Nutrition N.O. MaxShot повишава енергията и тонизира.Намалява мускулната умора;
 • Повишава нивата на карнозин;
 • Противодейства на млечната киселина;
 • Повишава силата и издръжливостта на мускулите;
 • Ускорява регенерирането след тренировка;
 • Подпомага мускулния растеж;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Течна формула за бързо усвояване;
 • Освежаващ цитрусов вкус;
 • Антиоксидантна дейност;
 • Действа противовъзпалително;
 • Подобрява менталното здраве;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Xcore Nutrition N.O. MaxShot?

Xcore N.O. MaxShot е хранителна добавка, в чиято богата формула се съдържат важни аминокиселини, растителни екстракти и кофеин. Всички те действат благотворно върху здравето, подкрепяйки нормалното му функциониране и му позволяват да се развива. Аминокиселините са от особено значение за дейността на системите в тялото и служат за редица изключително важни процеси. Приемът на добавката повишава нивата на азотен оксид, с което се постига по-добро хранене и възстановяване на тъканите, подобрен транспорт на кислород и крие потенциал за понижаване на високото кръвно налягане.
Съдържащите се растителни екстракти се грижат за доброто ментално здраве, тонуса и енергията, концентрацията и паметта. Кофеинът тонизира и повишава желанието за тренировки, което е от решаващо значение при тежко трениращите атлети.

За кого е подходящ Xcore Nutrition N.O. MaxShot?

Xcore N.O. MaxShot е отличен избор за активни и сериозни атлети, редовни в тренировките, целящи качване на мускулна маса и оформяне на релефно тяло. С една доза се осигуряват нужните аминокиселини и специално подбрани растителни екстракти.

Употреба и дозировка на Xcore Nutrition N.O. MaxShot:

Разклатете добре преди употреба. Един шот (бутилка) се приема половин час преди тренировка. Максималната дневна доза е 2 шота. Ако приемате две дози дневно, задължително оставете няколко часа между тях. Съдържа кофеин!
 
Хранителна стойност за 1 доза (1 шот):
 
СъставСтойност за 1 доза
Бета-аланин2400 мг
L-аргинин АКГ2000 мг
L-аргинин аспартат2000 мг
Глицин2000 мг
Таурин1638.1 мг
Цитрулин малат1000 мг
Глюкуронолактон500 мг
Екстракт от гуарана200 мг
Кофеин175 мг
Екстракт от сибирски жен-шен72 мг
Екстракт от Гинко Билоба51 мг
N-ацетил тирозин12.8 мг
Фенилаланин10 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки