Menu
Your Cart

Natrol My Favorite Multiple

Natrol My Favorite Multiple
Natrol My Favorite Multiple
Natrol My Favorite Multiple
2 - 3 Дни
Natrol My Favorite Multiple
Natrol My Favorite Multiple
Natrol My Favorite Multiple
Natrol My Favorite Multiple
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Natrol My Favorite Multiple
Видян от: 2030
49.49 лв.
Без данък: 49.49 лв.

Възможни варианти

В сравнение с основните за тялото елементи като белтъчини, въглехидрати и мазнини, минералите и витамините не ни изглеждат толкова важни компоненти и често забравяме за тяхното ежедневно добавяне. Както се оказва, тези незабележими елементи имат редица ключови функции в тялото Ви. Те работят почти във всяка област като: регулиране, активиране на метаболитните пътища, транспорт, синтез на биологично активни съединения и засилване на имунната защита. За да осигурите ежедневно добавяне на адекватно количество витамини, макро- и микроминерали за тялото си, ще Ви помогне продуктът My Favorite Multiple на Natrol на страхотно добра цена. Той е с иновативна формула, която съдържа жизненоважни хранителни елементи и витамини.

Защо да изберем Natrol My Favorite Multiple?

 • Natrol My Favorite Multiple тонизира тялото и премахва уморатаКомбинира над двадесет витамина и минерала
 • Поддържа митохондриалното здраве
 • Подобрява процеса на клетъчно дишане
 • Стимулира имунната система
 • Включва богат флавоноиден комплекс
 • Тонизира и ободрява
 • Само три капсули на ден Ви осигуряват добра бионаличност
 • Protein.bg ви дава отлична цена и бърза доставка

Какво представлява хранителната добавка My Favorite Multiple на Natrol?

My Favorite Multiple от Natrol на перфектна цена подобрява състоянието на кожата и подпомага метаболизмаMy Favorite Multiple е хранителна добавка на марката Natrol с висококачествена витаминно-минерална формулировка, съдържаща 23 витамини и минерали плюс Мулти Ензимен Бленд (амилаза, папаин, протеаза, бромелаин, липаза) и добавената смес от мощни антиоксиданти GP Флавоноиден комплекс, извлечен от Шипка (плод), Куркума (корен), Боровинка (плод), Глог (плод), Грозде (ципа), Магарешки бодил (семе), подпомагащи здравето. Продуктът предлага подкрепа за Вашата имунна система и цялостното Ви добро здраве и компенсира всички дефицити в хранителния Ви режим. В допълнение към доставката на хранителни елементи и жизнено необходими за човека специфични органични вещества, добавката My Favorite Multiple осигурява на 100% дневната доза от калций и други ензими. Калцият е основен елемент за здравословната работа на тялото и най-вече за поддържане здрави костите и зъбите. Калциевите йони участват в провеждането на нервни импулси и невромускулната комуникация.

Ако се храните балансирано и достатъчно, храната би задоволила всички Ваши хранителни нужди. Но както знаете, животът днес е доста интензивен, вкусовите предпочитания ограничават избора на храна и лесно приготвените храни се превръщат в основен източник на хранителни вещества във Вашата ежедневна диета. Използването на мулти-витаминни добавки ще запълни хранителните пропуски и ще предотврати отрицателните здравословни последици и недостатъци. My Favorite Multiple помага да предотвратите хранителните пропуски в ежедневната си диета, като дава на тялото здравословна хранителна подкрепа за оптимизиране на доброто здраве.

Koмбинaциятa oт eнзимитe aмилaзa, липaзa и пpoтeaзи (пaпaин, пpoтeaзa и бpoмeлaин) в My Favorite Multiple пoдпoмaгa paзгpaждaнeтo и абсорбирането нa въглexидpaтитe, бeлтъчинитe и мaзнинитe oт xpaнaтa. Наличните в състава на добавката основни микро- и макроелементи са нyжни зa пoддъpжaнeтo нa coлeвия бaлaнc и aĸтивнocттa нa мeтaбoлитнитe пpoцecи в тялото. Присъстващият бетаин в продукта регулира водния баланс в клетките. Бетаин може директно да метилира хомоцистеин, който поддържа здравето на кръвоносните съдове.

My Favorite Multiple включва комплекс от витамини, много важни за Вашето здраве и благополучие. Особено те са необходими, ако Вие водите активен начин на живот. Те подпомагат трансфера на енергия, действат като ко-ензими за подпомагане на много химични реакции и предотвратяват заболявания.

 • Витамин А стимулира растежа на епителни клетки и тяхната диференциация, както и увеличава производството на мембранни гликопротеини. Играе важна роля в приемането на зрителни сигнали от ретината на окото, отговаря за целостта на клетъчните мембрани, регулира растежа на епителната тъкан и други клетки в тялото, поддържа нормалното състояние на кожата, косата и ноктите и поддържа растежа на здрави кости и зъби.
 • Витамин С е основен, водоразтворим витамин, който трябва да бъде снабден с храната, защото човек не може да го синтезира. Той неутрализира кислородните свободни радикали и помага за предпазването на клетките от оксидативен стрес. В допълнение, участва в обмяната на тирозин, в производството на кортикостероиди, норадреналин, карнитин, еритроцити и действа като коензим в съзряването на колагена.
 • My Favorite Multiple на супер цена от Natrol предпазва от атеросклероза и сърдечно-съдови заболяванияВитамин D е органично стероидно съединение, традиционно класифицирано като витамин, но в човешкото тяло функционира като прохормон. Образува се от холестерола в кожата като отговор на излагането на UVB слънчевите лъчи. Главната му функция е да повиши усвояването на калция в червата и да намали екскрецията на бъбреците, което, следователно, регулира баланса на калций-фосфор и засяга костната структура. Нещо повече, витамин D има имуномодулаторни и частично антимикробни качества.
 • Витамин Е – съвкупност от осем съединения с антиоксидантни свойства: токофероли и токотриеноли. Това е основният антиоксидант в тялото, който пази клетките от излишък на свободни радикали. Участва в доставянето на хранителни вещества в клетките, укрепва стените на кръвоносните съдове, удължава живота на червените кръвни клетки, възпрепятства артериосклерозата и сърдечните заболявания.
 • Включените в комплекса витамини от група В са важни за клетъчния метаболизъм. Те ще ви помогнат да сте активни всеки ден, защото имат съществено значение за енергийното превръщане на храната. По-голямата част от тях не се съхраняват в тялото, което налага редовния им прием. В различни аспекти от производството на енергия участват витамините: Тиамин (витамин В1) – играе ключова роля в енергийния метаболизъм, по-специално в обмяната на въглехидрати и аминокиселини по време на процеса на клетъчно дишане; Рибофлавин (витамин В2) – улеснява производството на енергия от въглехидрати и мазнини, кофактор е на респираторните ензими и е много необходим за производството на еритроцити; Ниацин (витамин ВЗ) – помага на мозъка и периферната нервна система да работят правилно, за синтеза на полови хормони, кортизол, инсулин и тироксин (Т4) и Биотин (витамин В7) – поддържа функционирането на щитовидната жлеза и засяга състоянието на кожата и косата. В много метаболитни действия участва Витамин В6  като коензим, главно в обмяната на аминокиселините и мускулния гликоген. Способства за правилното синтезиране на цистеин, подпомага нормалната работа на нервната система, помага за постигането на правилен метаболизъм на хомоцистеина. Това е необходимо за синтеза на антитела и червени кръвни клетки. Изключително нужни за клетъчното деление са Витамин В9 и Витамин В12, които влияят положително върху функциите на нервната система и мозъка, подобряват метилирането, понижават хомоцистеиновите нива и са от решаващо значение за растежа и репликацията на клетките.

My Favorite Multiple съдържа и богато флавоноидно съчетание, базирано на екстракти от плод на шипков храст, корени от куркума, боровинкови зрънца, зрънца от глог, гроздови люспи, семена от бял трън. Тяхната комбинация в състава на добавката осигурява ефективна клетъчна защита на подложения на вредното влияние на свободните радикални форми човешки организъм.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за My Favorite Multiple – хранителна добавка на марката Natrol.

За кого е най-подходящ My Favorite Multiple хранителна добавка на Natrol? 

My Favorite Multiple е хранителна добавка, с която трябва да разполагат всички хора, които имат интензивно ежедневие и физическо натоварване. Продуктът ще помогне за здравословната работа на системите и органите във Вашия организъм. My Favorite Multiple се препоръчва на всеки, който не е сигурен, че си набавя нужните витамини, минерали и микроелементи, защото напълно ще покрие дефицита от вещества в диетата, нужни на организма за енергия и производство на тъкани.

Употреба и дозировка на Natrol My Favorite Multiple:

Приемайте по 4 капсули дневно по време на хранене. 

Дозировка: 4 капсули
Дози в опаковка: 45

Състав:Стойност:%ПДД
Витамин А [като ретинил палмитат и бета каротин (D. salina)]3,704 mcg (6,174 IU)410%
Витамин С (като калциев аскорбат) 166 mg180%
Витамин D (като холекалциферол)7 mcg (266 IU) 35%
Витамин Е (като d-алфа токоферил сукцинат) 178 mg (266 IU)1,190%
Тиамин (витамин В-1) (като тиамин хидрохлорид)33 mg 2750%
Рибофлавин (витамин В-2)33 mg2,540%
Ниацин (като ниацин и ниацинамид) 33 mg 210%
Витамин В-6 (като пиридоксин хидрохлорид) 33 mg 1940%33 mg1940%
Фолат443 mcg DFE 
(266 мкг фолиева киселина) 
110%
Витамин В-12 (Цианокобаламин)33 мкг1,380%
Биотин200 mcg670%
Пантотенова киселина (като d-калциев пантотенат)33 mg660%
Холин (като холин битартрат)33 mg6%
Калций (като калций: карбонат, цитрат, аскорбат)668 mg50%
Йод (от Kelp) 100 mcg70%
Магнезий (като магнезий: оксид, цитрат) 266 mg60%
Цинк (като цинков аминокиселинен хелат)16,7 mg150%
Селен (като селен глицинат комплекс) (Albion)133 mcg 240%
Мед (като меден бисглицинат хелат) (TRACCS)1.3 mg140%
Манган (като манганов глюконат) 1,3 mg60%
Хром (като хромов никотинат глицинат хелат) (TRACCS) 133 mcg380%
Молибден (като молибденов глицинат хелат) (TRACCS)33 mcg70%
Калий (като калиев хлорид)66 mg<2%
Бетаин [като триметилглицин (TMG)] 200 mg*
Мулти-ензимна смес (амилаза, папаин, протеаза, бромелаин, липаза) 73 mg*
G.P. Flavonoid Complex
Извлечени от розови хълбоци (плодове), куркуми (корени), боровинки (плодове), глог (плодове),
грозде (кожа), млечен трън (семе)
66 mg*
PABA (Para аминобензоена киселина)33 mg *
Инозитол 33 mg *
Хесперидин комплекс (35%) 16,8 mg*
Рутин16,8 mg*
Елутеро [Elutherococcus senticosus] (корен)] 10 mg*
Бор (като бензоаминокиселинен хелат)133 мкг*

* Не е установена дневна стойност (DV).

Други съставки: Желатин, силициев диоксид, магнезиев стеарат, малтодекстрин, акациева смола, дикалциев фосфат, хипромелоза, соево масло, нишесте, аскорбил палмитат, магнезиев карбонат, токоферол, целулоза, лимонена киселина, микрокристална целулоза, ориз на прах.

Съдържа: Соя

Не съдържа: Мляко, яйце, риба, ракообразни, черупкови плодове, фъстъци, пшеница, мая, изкуствени оцветители или аромати, добавена захар.

Предупреждения! Преди да използвате, консултирайте се с Вашия медицински специалист, ако имате или подозирате, че имате медицинско заболяване, приемате лекарства с рецепта, или сте бременна или кърмите! Да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки