Menu
Your Cart

Myprotein Multi Vitamin Powder

Myprotein Multi Vitamin Powder
Myprotein Multi Vitamin Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Multi Vitamin Powder
Видян от: 4875
25.99 лв.
Без данък: 25.99 лв.

Възможни варианти

Витамините саMulti Vitamin Powder подобрява метаболизма и цялостната физика жизненоважни за човека и могат да се набавят с приемът на разнообразна храна в достатъчни количества, но при някои обстоятелства, като строг хранителен режим или проблеми с усвояването на хранителни вещества, тяхното количество в организма може да се окаже недостатъчно. Това може да доведе до нарушения в нормалните функции на тялото, което пречи за поддържането на оптимална физическа форма. Multi Vitamin Powder на Myprotein е продукт, който съдържа всички витамини (както и някои минерали), от които тялото се нуждае в оптимални количества. Multi Vitamin Powder е произведен под формата на прах с лесно усвояване в организма и лесен за разтваряне. 

В мултивитамините на Myprotein се съдържа витамин А. Този витамин има различни функции, като подпомага растежа, развитието и е полезен за имунната система. Основната роля на витамин А е да поддържа доброто зрение, участвайки в производството на родопсин - абсорбираща светлината молекула, която се намира в ретината. Витамин А, се среща и под формата на ретинолова киселина, която действа като растежен фактор за епителните клетки, както и за някои други.

Сред другите витамини в Multi Vitamin Powder се включва и витамин С (аскорбинова киселина) - витамин, чийто недостиг се свързва със заболяването скорбут. Този витамин е важен за производството на колаген, а освен това стимулира и имунната система. Витамин С има силни антиоксидантни свойства, благодарение на които предпазва клетките и тъканите от увреждащото влияние на реактивните кислородни радикали (ROS), които могат да увредят структурата на ДНК и да доведат до грешки в последователността.

В състава на Multi Vitamin Powder се включват и голям брой витамини от група В - това са витамин В1 (тиамин), който участва в изгарянето на мазнини, витамин В2 (рибофлавин) - важен кофактор в много биохимични процеси, витамин В3 (ниацин), участващ в окислението на мазнини, въглехидрати, протеини и алкохоли, както и в много други процеси. Витамин В6 (пиридоксин) също се съдържа в Multi Vitamin Powder и се използва за синтеза на някои важни невротрансмитери (допамин, серотонин и др.). Фолиевата киселина (витамин В9) има роля в деленето на клетките и е важен за репродуктивната функция. Витамин В12 (кобаламин) е важен за формирането на еритроцитите, както и за поддържане на мозъчната функция и нервната система.

Желязо, магнезий, цинк и йод също са добавени в състава на Multi Vitamin Powder. Тези елементи са от голямо значение за работата на някои ензими, други протеини и още много важни процеси в тялото. Multi Vitamin Powder ще ви помогне да поддържате своята оптимална форма като ви осигури необходимото количество витамини.

Защо да изберем Myprotein Multi Vitamin Powder?Мултивитамините на Myprotein - Multi Vitamin Powder са продукт с топ цена и отлично качество в Protein.bg

 • Отлично качество на продукта
 • Съдържа витамини А, В, С, и Е
 • Съдържа желязо, магнезий, цинк и йод
 • Подобрява работата на целия организъм
 • Подпомага имунната система
 • Притежава антиоксидантни свойства
 • Спомага за по-добър мускулен тонус
 • Разтваря се бързо и лесно
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват мултивитамините Multi Vitamin Powder на Myprotein?

Multi Vitamin Powder представлява смес от витамини (А, В, С, и Е), които подобряват общото физическо състояние и спомагат за поддържането на оптимална форма. Мултивитамините на Myprotein са произведени под формата на прах, който се разтваря много лесно във вода и ви осигурява оптимална дневна доза витамини. В състава на Multi Vitamin Powder са добавени микроелементи, които също са от основно значение за нормална работа на организма. Multi Vitamin Powder съдържа 400 милиграма витамини във всяка доза от около 400 (413) мг.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Multi Vitamin Powder - мултивитамини на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Multi Vitamin Powder (мултивитамини) на Myprotein?

Multi Vitamin Powder е подходящ за всеки, който желае да поддържа максимална концентрация на витмини в тялото си, както и за всеки, който желае да повиши намаленото количество от даден витамин. Multi Vitamin Powder съдържат и няко минерални елементи, които спомагат за цялостното действие на продукта на Myprotein

Употреба и дозировка на Myprotein Multi Vitamin Powder:

Смесете една доза (413 мг) Multi Vitamin Powder към избрано от вас количество вода или сок и разбъркайте до пълно разтваряне (може да използвате шейкър). Приемайте 2 пъти дневно с храна за постигането на максимален резултат.

Съдържание в една доза (413 мг)

Състав:Стойност:
Витамин А392 µg
Витамин Е6 мг
Витамин С40 мг
Тиамин0.6 мг
Рибофлавин0.7 мг
Ниацин8 мг
Витамин В60.71 мг
Фолиева киселина101 µg
Витамин В121.25 µg
Магнезий189 мг
Желязо7 мг
Цинк5 мг
Йод75 µg

Състав на Myprotein Multi Vitamin Powder : Магнезиев оксид, Витамин Ц, Железен фумерат, Витамин Е (DL-алфа токоферил ацетат), Ниацин (никотинамид), Витамин А, Цинков оксид, Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), Тиамин, Рибофлавин, Витамин В12, Фолиева киселина, Калиев йодид

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки