Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Fully Active B12

Doctor's Best Best Fully Active B12
Doctor's Best Best Fully Active B12
Doctor's Best Best Fully Active B12
Doctor's Best Best Fully Active B12
Doctor's Best Best Fully Active B12
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Fully Active B12
 • КОД: DRB-00286
Видян от: 2684
24.99 лв.
Без данък: 24.99 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Best Fully Active B12 е хранителна добавка с витамин B12 на капсули. Формулата съдържа високоусвоима форма на витамина, а именно – метилкобаламин. Продуктът е подходящ за употреба и от хора, които не приемат животински храни, и които са едни от най-застрашените от дефицит на витамина. Метилкобаламинът е може би един от най-важните витамини от B-комплекс. Неговата функция се свързва с работата и здравето на сърцето, нервната система, мозъка и имунна защита.

Защо да изберем Best Fully Active B12 (метилкобаламин)?

 • Doctor's Best Best Fully Active B12 защитава мозъка от увреждане.Високоусвоима форма на витамин B12;
 • Подкрепя нервната система;
 • Укрепва сърцето;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Участва в синтеза на енергия;
 • Подпомага кръвотворенето;
 • Облекчава симптомите на стрес;
 • Подобрява съня;
 • Детоксикира мозъка;
 • Модулира имунната система;
 • Вегетарианска формула;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Best Fully Active B12 от Doctor's Best?

Best Fully Active B12 на уникална цена е хранителен суплемент с витамин B12 като метилкобаламин на капсули. Формулата е изцяло вегетарианска и предлага висока доза от този така важен за здравето витамин. B-12 е с водоразтворима структура и участва в редица процеси в организма. Важен е за сърцето, нервната система, имунитета, мозъка, образуването на кръвни телца, за облекчаване на стреса и подобряване на съня. Включването на метилкобаламин в ежедневната суплеменция е препоръчително при хора, които не консумират животински продукти. Причината е, че в тях се съдържат по-големи количества от витамина в сравнение с растителните. Best Fully Active B12 от Doctor's Best е отличен избор за целта, тъй като съдържа веган съставки. Дефицитът на витамин B12 е свързан със симптоми и заболявания като мускулна слабост и спазми, ниско кръвно налягане, психически отклонения, нестабилни настроения, раздразнителност, сърдечни проблеми, влошен метаболизъм, анемични състояния, умора и други. Тази хранителна добавка помага в следните направления:

 • Doctor's Best Best Fully Active B12 подобрява и стабилизира настроението.Сърце и кръвоносна система – витамин Б-12 участва в метаболизма на хомоцистеин (протеин), като регулира неговите нива и предпазва сърцето от увреждане. Този процес е свързан с трансформацията на хомоцистеин в аминокиселината метионин, който пък участва в синтеза на С-аденозил метионин или SAMe. Последният има огромно значение за психическото здраве. Достатъчните му количества подобряват настроението, намаляват нервното напрежение и помагат при различни депресивни състояния. Подобно и на другите витамини от B-групаметилкобаламинът участва в кръвотворенето.
 • Нервна система – предпазва нервните клетки от увреждане, стимулира тяхното възстановяване и обновяване при различни състояния (диабетна невропатия, склероза и т.н.). Витамин B12 подкрепя работата на нервната система, подобрява комуникацията между клетките и ги поддържа здрави. Намалява нивата на стрес, облекчава напрежението и чувството за тревога. Също така, повишава качеството на съня и увеличава концентрацията.
 • Мозък – предпазва мозъка от натрупване на глутамат.
 • Имунна система – витамин B12 на прекрасна цена подобрява образуването на левкоцити и модулира защитата на организма срещу болестотворни микроорганизми.

Поддържането на толкова важни системи и органи изисква оптимални количества от витамин Б-12Метилкобаламин на капсули помага за възстановяване нивата на витамина в организма при дефицит и за облекчаване свързаните с това симптоми. Употребата на Best Fully Active B12 е насочена към заздравяване на сърцето и кръвоносната система. Намалява риска от анемия като стимулира образуването на червени кръвни клетки. Модулира имунната система, помагайки й да активира защитните клетки срещу различни болестотворни микроорганизми. Сериозно значение има за менталното здраве, предпазвайки от състояния като депресия, тревожност, умора, раздразнителност и подобрява качеството на съня. Участва в генерирането на енергия и с това повишава тонуса, издръжливостта и работоспособността.

За кого е подходящ Best Fully Active B12 (метилкобаламин на капсули)?

Doctor's Best Best Fully Active B12 е особено подходящ за спортуващи хора, при повишен стрес, нервно напрежение, вегетарианско хранене, дефицит на витамин B12. Формулата е изцяло веган и набавя високоусвоима форма на витамин B12 – метилкобаламин.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Fully Active B12:

Една доза (1 капсула) дневно с храна.

СъставСтойност за 1 капсула %ПДД
Витамин B12 (като метилкобаламин) 1500 мкг25000%* 

* Препоръчителна дневна доза.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки