Menu
Your Cart

PRIMAFORCE MAX Cla

PRIMAFORCE MAX Cla
PRIMAFORCE MAX Cla
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE MAX Cla
Видян от: 3565
31.00 лв.
Без данък: 31.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE MAX Cla стимулира горенето на мазнините.PRIMAFORCE MAX Cla е хранителна добавка с конюгирана линолова киселина. Конюгирана или свързана линолова киселина е комбинация от различни мастни киселини и представлява всъщност триглицерид, които стимулират обмяната на веществата и редуцират мазнините в тялото. Действието на CLA може да се определи като липотропно, т.е. стимулира транспорта и използването на мазнините чрез биохимични реакции, а не чрез увеличаване на термогенезата и натиск върху нервната система. Ефектите на конюгираната линолова киселина се тачат много в спортните среди и това е напълно обяснимо. Този триглицерид има намаляващо мазнините и увеличаващо мускулите свойство. Страхотно, нали? Начинът, по който действа е чрез регулиране нивата на инсулин и потискане на апетита, особено този за сладки храни. Отслабването за сметка на мазнините в тялото може да се извърши при отрицателен калориен баланс. Увеличаването на мускулите е постижимо чрез прием на CLA, умерени количества въглехидрати и висока доза протеини
КЛА подобрява функциите на сърдечно-съдовата система като намалява нивата на холестерол. Той е основният виновник за високото артериално налягане и непроходимостта на кръвоносните съдове. Когато тази плака се разгради, пътищата стават по-широки, с което може да се постигне регулиране на кръвното налягане и нормализиране дейността на сърдечния мускул. Подобрява гъвкавостта на кръвоносните съдове, намалявайки риска от атеросклероза. От друга страна подобрява кръвообращението и храненето на тъканите. CLA намалява отлагането на мазнини в депата, като ги насочва към мускулните клетки, за да бъдат използвани като източник на енергия. Също така подпомага използването на вече складираните мастни запаси. Намалява размера на мастните клетки и съответно възможността им да побират съдържимо. КЛК е много популярен антиоксидант и имуностимулатор. Подобрява метаболизма и като цяло влияе положително върху здравето. PRIMAFORCE MAX Cla съдържа свързана линолова киселина, извлечена от шафраново олио.

Защо да изберем MAX Cla?PRIMAFORCE MAX Cla увеличава енергията.

 • Намалява мазнините;
 • Свива мастните клетки;
 • Насърчава горенето на мазнините;
 • Повишава енергията;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Имуностимулиращи качества;
 • Регулира холестерола;
 • Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система;
 • Има потенциал да регулира артериалното налягане;
 • Висококачествена суровина – шафраново олио;
 • Намалява целулита;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява PRIMAFORCE MAX Cla?

PRIMAFORCE MAX Cla е хранителен суплемент, съдържаща свързана линолова киселина. Тя всъщност представлява комбинация от други мастни киселини, което я прави триглицерид. Не може да се образува в тялото и е нужен външен прием. Нейните ефекти върху здравето и визията са забележителни и много ценени във фитнес средите. Стимулира горенето на мазнините, намалява отлагането на енергията под формата на запаси, а я насочва към действащите мускули, увеличава мускулите, защитава от свободни радикали и подобрява вида на кожата, косата и ноктите.
Както се вижда, тази CLA има редица ползи за здравето, а добиването й е от висококачествен източник – шафраново олио. КЛК се предлага в удобни за дозиране, съхранение и приемане дражета. Всяка доза съдържа 2400 мг конюгирана линолова киселина.

За кого е подходящ MAX Cla?

PRIMAFORCE MAX Cla е подходящ избор за всеки, който желае да отслабне, намалявайки мазнините в тялото си. Може да се приема от всеки, тъй като е с много добра поносимост. Горенето на мазнините става чрез стимулиране обмяната на веществата и редица биохимични процеси, а не чрез влияние върху нервната система и термогенни реакции. Намаляването на мазнините в тялото води до намалени обиколки, по-добър мускулен релеф, борба с портокаловата кожа и повишена енергия.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE MAX Cla:

Една доза (3 дражета) 1-2 пъти дневно.

Хранителна стойност за 1 доза (3 дражета):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Калории27 ккал 
Общо мазнини3 г6%*
Конюгирана линолова киселина2400 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки